Tak zaliczany, mała nieuwaga w regulaminieto Unibet zaliczany ? ????
To wtedy każdy dostaje po 1pkt za remis .A jak obie osoby z pary nie trafią swojego AKO? I rozumie że z każdą osobą rywalizujemy 1 kolejkę?
Widac jak czytał regulamin:-| Poprostu jego typy nie zostaną zaliczone.Jeden z graczy podał już typy na pierwszą kolejkę i obstawił mecze takich lig jak koreańska, bułgarska, czeska czy grecka. W związku z tym mam pytanie czy ostatecznie ograniczamy sie do lig wymienionych w regulaminie czy można korzystać z całej oferty siatkarskiej którą znajdziemy u buków wymienionych w regulaminie.
Jest napisane 1 kolejka od 20 do 22 stycznia, jeżeli decydujesz się podac typy dzisiaj to podajesz 5 w jednym poście na te 3 dni razem. Nie ma że na każdy oddzielnie.Witam ja bardzo często uczestniczyłem w takich konkursach , ale nie rozumiem pewnej zeczy . 1 kolejka trwa od wtorku do czwartku . To znaczy , że typy na pierwszą kolejke podajemy łacznie czyli 5 typów moze być branych z tych dni . Czy na kazdy dzień po 5 typów i wtedy będzie bilans jakiś np wynik 3:0 w pojedynku lub inny ??
Tak o zwycięstwie decyduje wyższe trafione ako .Czyli rozumiem że jeśli ktoś trafi ako zlozone z 2 meczy z kursami 1,01 a przeciwnik nie trafi choc jednego swojego typu na kuponie to ten z kuponem 1,01 otrzymuje za dana kolejkę 3pkt a drugi 0?
To zmien robsonku na sets Handicap (1.5) Muszyna -1.5 @2.40.1 kolejka
:siata: Liga Mistrzyń - Unibet - Suma punktów 1-wsze 2sety:
18-00 20.01.09 Metal Galati - MKS Muszynianka Muszyna ponad 90.5 @1.72
ja tez podalem jedno spotkanie ;/ suma pkt w 1.secie... czyli bedzie nie zaliczone tak ?Under/over myslalem ze w 1s. tez sie liczy