damianek632
Użytkownik
edycja Robsona :> z mojego postu... :Robson// typu na liczbe pkt w 1secie nie ma w regulaminie
tak wiem... ale byłem przekonany że jest, ;/ no trudno policzy sie za nie trafiony typ nastpenym razem bede wiedzial
edycja Robsona :> z mojego postu... :Robson// typu na liczbe pkt w 1secie nie ma w regulaminie
.20.01.2009, 19:00 Buducnost Podgoricka Bank - Bre Banca Lannutti Cuneo 2 @ 1.45 Bwin
OK, dzieki. W dziwnym miejscu ta wzmianka, ale znalazlemPrzeczytaj uważniej regulamin a znajdziesz , że nie można !
Mój rywal, Angel White, podobnie jak kilku graczy w innych grupach, podał mecz, który w ogóle się nie odbył :.
Jak widziałem, w innych grupach także padały takie błędy. Z Bre Banca Lannutti grał inny zespół z Czarnogóry, Budvanska Rivijera Budva . Ciężko teraz powiedzieć, co zrobić z tymi typami, bo mecz niby wszedł, ale przecież typowany był mecz, który w ogóle się nie odbył, powiem więcej, nie miał się odbyć. I co teraz z tą sytuacją?
Ja na przyklad przygotowalem typy wczesniej a potem przepisywalem z bwina nie zwracajac uwagi na przeciwnikow tylko na te druzyny na ktore stawialem.Owszem, to błąd Bwina, jednak zawodnicy powinni wiedzieć na co stawiają, a sami przecież nie chcieli chyba postawić tego meczu. Bukmacher zmylił ich, a co mają powiedzieć ci, którzy głosowali na gospodarzy, myśląc że to ten lepszy zespół z Czarnogóry? Myślę, że jest to krzywdzące, nie mówię, by anulować te wszystkie typy, jednak zawodnicy mogliby mieć prawo np. wystawić po jeszcze jednym typie (oczywiście do czwartku) o tym samym (podobnym) kursie, z tego byliby wtedy rozliczani.
Nie zagłosowali przecież w tym meczu na Bre Banca przeciwko Budvie, tylko na mecz przeciwko Buducnostovi. A Buducnost nie został ograny przez Bre Bancę.
Wcale się nie dziwię, po takim typowaniu to już ten mecz nie robi Ci chyba różnicy. Dziś coś tam popróbuję, ale nie do końca sprawiedliwe byłoby to, jakbym wygrał ???? I tak nie daję sobie zbyt wielkich szans:>Tak jak mody zadecyduja tak bedzie mi to rybka nie mam nic przeciwko zeby np. dodac jeden typ do czwartku w zamian za ten mecz...
Nawet nie znam wynikow hehe wiem tylko ze perugia mnie wkurzyla... ;D to jak robimy z tym meczem?? zaliczamy go czy typujemy jeden dodatkowy ??Wcale się nie dziwię, po takim typowaniu to już ten mecz nie robi Ci chyba różnicy. Dziś coś tam popróbuję, ale nie do końca sprawiedliwe byłoby to, jakbym wygrał ???? I tak nie daję sobie zbyt wielkich szans:>