>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
niestety zapomniałem napisać AKO ptzy swoich typach. proszę więc o poprawienie.

AKO: 14,96

http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=830725&amp;amp;postcount=4
Od kilku godzin obowiązuje poprawka w regulaminie dotycząca braku AKO, tak więc przykro mi ale dostajesz 0 za cały kupon.

GORĄCA PROŚBA: Jeżeli piszecie o jakichś niezgodnościach i pomyłkach podawajcie numer grupy w której jesteście. Przeszukiwanie 20 grup żeby kogoś znaleźć jest niesłychanie czasochłonne, prosimy więc o szacunek dla naszego czasu, bo oprócz moderowania konkursu mamy też swoje sprawy.
Jeżeli ktoś pisząc prośbę nie poda numeru swojej grupy to jego prośba nie będzie rozpatrzona!!.

Dziękuję za uwagę

malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
W grupie 5 podając wczorajszy kupon pomyliłem się i skopiowałem pojedynek 3 rundy, a powinno być: malin157 -michal1090
Gutek84// Upiekło Ci się, ale to tylko dlatego, że nie uwzględniliśmy takiego błędu w regulaminie. Od 2 kolejki za taki błąd też będzie 0.

erka 1

erka

Użytkownik
post 8 grupa 10 oczywiscie buk BWIN... ehh
Gutek84// Trzeba być bardziej uważnym przy wpisywaniu kuponu, reguły są twarde ale jasne, więc przykro mi, ale 0 za kupon.

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Od kilku godzin obowiązuje poprawka w regulaminie dotycząca braku AKO, tak więc przykro mi ale dostajesz 0 za cały kupon.
GORĄCA PROŚBA: Jeżeli piszecie o jakichś niezgodnościach i pomyłkach podawajcie numer grupy w której jesteście. Przeszukiwanie 20 grup żeby kogoś znaleźć jest niesłychanie czasochłonne, prosimy więc o szacunek dla naszego czasu, bo oprócz moderowania konkursu mamy też swoje sprawy.
Jeżeli ktoś pisząc prośbę nie poda numeru swojej grupy to jego prośba nie będzie rozpatrzona!!.
Dziękuję za uwagę
ok, trudno. to tylko jedna kolejka na szczęście ????
a co będzie w przypadku kiedy mój przeciwnik nie poda typów w ogóle?
Gutek84// Ty dostajesz 0 a on zgodnie z regulaminem -3

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
a moglbym jeszcze raz typy podac?
Robson// Będziesz mógl ale w 2 kolejce która będzie w najbliższy week
ok a jesli moj przeciwnik nie dal typow a ja dalem zle to walkower czy jak?
Gutek84// Jeśli wszystkie Twoje typy są błędne to masz 0. Jeśli są jakieś poprawne typy i ustrzelisz jakieś AKO to wygrywasz. A za niepodanie typów przeciwnik dostaje -3 zgodnie z regulaminem.

midel 189

midel

Użytkownik
Nigdzie nie znalazłem dosyć zasadniczej informacji - ile osób awansuje z grupy ?
Gutek84// Jest taka informacja w regulaminie, awansują 3 osoby i dalej będzie play-off

erka 1

erka

Użytkownik
post 8 grupa 10 oczywiscie buk BWIN... ehh

Gutek84// Trzeba być bardziej uważnym przy wpisywaniu kuponu, reguły są twarde ale jasne, więc przykro mi, ale 0 za kupon.

Bez jaj za dwie literki 0 punktow, tym bardziej jak kupon caly pieknie wszedl. Poza tym, nie chce byc chamski w stosunku do jemjogurt czy cos bron Boze, ale tenze uzytkownik tez popelnil jakis blad, napisal drugiego posta, pierwszego mu ktos usunal i co jest dobrze?

Robson//Pierwszy post został mu usunięty ze względu na to że nie podał on pary.

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
Mam pytania co do grupy 16

Czy mi sie wydaje czy to taka grupa co dawaliscie takich co mieli problemy albo co zapisali sie a nie maja zamiaru wogle brac udzialu.NIe mowie oczywiscie o Filipie. I dlaczego typy filipa sa podliczone a moje nie ? Pisze to oczywiscie z szacunkiem a jezeli zabrzmialo to jakos ze mam pretensje do kogos czy cos ( bo przeciez jezeli nikt nie poda typow oprocz mnie i filipa to wieksza szansa ze przejdedalej ) to przepraszam

Robson// jak może zauważyłes w wielu grupach dużo osób nie podało typów ... nie wiem po co sie zapisywali skoro nie biorą udzialu , przez to jest więcej grup i więcej czasu na losowaniu straciliśmy i układaniu terminarza. A że typy filipa podliczone nic to nie znaczy przeciez. Wszystkie typy będą napewno podliczone więc nie ma czego się obawiac ;) Trzeba dac czas modom bo nie każdy ma wolny czas aby od razu podliczac po rozrgraniu meczów. więc spokojnie wszystko będize na czas zrobione. Pozdrawiam

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie

Jezeli pauzuje w 2 kolejce moge juz podac typy na trzecia bez roztrzygniecia drugiej ?

Robson// Lepiej poczekac może aż ludzie podadzą typy na 2 kolejke bo wtedy chociaż w temacie będzie można się lepiej połapac, ale jak wiesz że nie będzie Cie w najbliższym czasie to możesz oczywiście podac jednak lepiej wstrzymaj się np do soboty wieczoru ;) Pozdro

P.S Pamiętajcie aby podawac przy typach bukmachera, z kim się mierzycie i która to jest kolejka :!:

A 23

adam2173

Użytkownik
Jeżeli w pierwszej kolejce nie podałem AKO , to będę miał 0 ?
Dodam, że typy zamieściłem przed tym postem:
UWAGA!! Dodano nowy punkt w regulaminie - 3a. BRAK AKO NA KUPONIE = 0 ZA CAŁY KUPON
3b. Buk nie zgodny z regulaminem AKO: 15,05(tj inny niż Bwin,Unibet i Betsson) = 0

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Jeżeli w pierwszej kolejce nie podałem AKO , to będę miał 0 ?
Dodam, że typy zamieściłem przed tym postem:
Zrobiło się mnóstwo zamieszania i niejasności dlatego też w 1 kolejce przymkniemy oko na błędy typu brak AKO żeby nikt nie miał pretensji. Błędy które są oczywiste i wynikają z nieznajomości regulaminu czyli:
- zły buk
- typ z innych rozgrywek niż wymienione w regulaminie

Takie błędy będą normalnie karane.

erka 1

erka

Użytkownik
Robson//Pierwszy post został mu usunięty ze względu na to że nie podał on pary.
A ja tylko zamiast BWIN machinalnie napisalem BAH gdyz gram takze w konkursie pilki recznej... Poza tym tez od razu to zglosilem, ze popelnilem po prostu maly blad. Mysle ze oba bledy sa rowne i powinny byc traktowane jednakowo...

Gutek84// Będziesz miał zaliczony swój kupon

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
post 5 bodajże w grupie 14, mam dwa minusy w typie pierwszym i trzecim a oba weszły :/ mogę wiedzieć dlaczego? ????

Robson // a czytałeś regulamin ? Nie można typowac wyników w 1 secie, ani żadnych handi, ani under/over w pierwszym secie;)

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Czy będzie robiona tabela w grupach, bądź przynajmniej wpisywane wyniki w pierwszym poście? Jeśli nie, to czy mogę, prowizorycznie, co jakiś czas zrobić tabelkę w swojej grupie?:&gt;

Gutek84// Będzie tabela cierpliwości ;-)

flamaster// Tak będzie robiona tabela a nawet powiem więcej w niektórych grupach już pojawiły się tabele ;)

julez 27

julez

Użytkownik
Poprawi mi ktoś mój błąd, zagalopowałem się i podałem 6 typ, mój błąd, jak można to proszę o usunięcie ostatniego typu MKS Dąbrowa Górnicza - AZS Białystok 1 1.40, oraz Domex Tytan AZS Częstochowa - Jastrzębski Węgiel S.A. tam mam 1 ale kurs wynosi a nie 2.00 , źle skopiowałem ze strony unibetu... ako wyniesie wtedy 10.30

Post 12 Grupa 4

Nie wiem jak mogłem się tak pomylić...

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Poprawi mi ktoś mój błąd, zagalopowałem się i podałem 6 typ, mój błąd, jak można to proszę o usunięcie ostatniego typu MKS Dąbrowa Górnicza - AZS Białystok 1 1.40, oraz Domex Tytan AZS Częstochowa - Jastrzębski Węgiel S.A. tam mam 1 ale kurs wynosi a nie 2.00 , źle skopiowałem ze strony unibetu... ako wyniesie wtedy 10.30

Post 12 Grupa 4

Nie wiem jak mogłem się tak pomylić...
Było mowa o tym, że od 2 kolejki nie tolerujemy żadnych błędów w typach, kursach i AKO. Trąbiliśmy non-stop żebyście byli uważni przy wpisywaniu kuponu więc przykro mi, ale ten typ z błędnym kursem masz niezaliczony.

Do góry Bottom