też tak miałem w pierwszej kolejce i mi nie uznali tych typów :-?WITAM
DLACZEGO W 2 KOLEJCE MAM ROZLICZONE TRZY TYPY JAKO NIETRAFIONE SKORO WESZLY BYLY TO TYPY NA HANDICAPY PUNKTOWE W PIERWSZYM SECIE Z REGULAMINU WYNIKA ZE MOZNA OBSTAWIAC HANDICAPY PUNKTOWE A TO CHYBA TAKIE SA NIE JEST ZAZNACZONE ZE TYLKO NA MECZ , CO INNEGO Z UNDER/OVER GDZIE JEST WYRAZNIE ZAZNACZONE ZE JEST NA MECZ DLATEGO NIE MAM PRETENSJI CO DO PIERWSZEJ KOLEJKI GDZIE MIALEM TYPY ROZLICZONE JAKO NIETRAFIONE CZEKAM NA WYJASNIENIA . OTO CYTAT Z REGULAMINU PKT.3 "Opcje obstawiania: standardowy (1, 2); handicapy (setowe i punktowe),; under/over na mecz;czy bedzie tie-break w danym mezu(TAK,NIE) "
GRUPA 13 , POZDRAWIAM
Jestem jednak bardziej przychylny KARTONIK'owi.Być może regulamin nie jest do końca precyzyjnie sformułowany w tym punkcie, ale pisaliśmy już wielokrotnie od początku konkursu sprostowania że nie podajemy typów na pierwszy set. Trzeba zaglądać od czasu do czasu do odpowiedniego tematu i weryfikować swoje wątpliwości w ten sposób, a jeżeli komuś się nie chce przejrzeć kilku stron żeby to sprawdzić to jego strata. Tyle w temacie, mam nadzieję, że wyraziłem się jasno.
Nie ma to jak oficjalnie kogos sprzedać,mogłeś napisać PW do moderatora odpowiedzialnego za konkurs.Ja równiez typowałem 4 mecze ligii Pań,lecz nie zostały mi zaliczone.Dziwię się Serie A Panów można obstawiać,a Pań już nie?Zróbmy moze jeszcze tak,że jak trener danej druzyny kobiecej jest facetem to też minus, i jak 3 obcokrajowców jest w danej drużynie to punkty będą mnożone razy dwa.Poniosło mnie.grupa 17 user geryx typuje mecz Solo Affitti Tradeco Cesena - Scavolini Pesaro Volley czyli mecz Serie A pan a regulamin mowi ze "Można obstawiać wszystkie takie ligi jak : PLUS Liga mężczyzn i kobiet, Seria A panów, Champions League kobiet i mężczyzn oraz Puchar CEV pań i panów."
dlatego prosze o poprawienie tego co wiaze sie z dopisaniem mi 3 pkt za wygrany pojedynek
pozdro
PS z tym ze nie typujemy 1 seta to nie bylo w regulaminie ale widze ze teraz jest...rychlo w czas jak dalem taki typ i nie zaliczony...ale spoko nauczylem sie juz ze regulamin z dnia na dzien jest "dopisywany" :-D
flamaster// Masz rację. Na stronie na której sprawdzałem wyniki były podane wszystkie spotkania rozegrane wczoraj, w tym też pań, stąd pomyłka. Poprawione.
mozna czyli nie trzeba, wystarczylo zapisac ze obstawiamy tylko ligi xxx i po klopocie :]"Można obstawiać wszystkie takie ligi jak : PLUS Liga mężczyzn i kobiet, Seria A panów, Champions League kobiet i mężczyzn oraz Puchar CEV pań i panów."
To z tego wynika ze mozna grac TYLKO te ligi podane wyzej ? Bo ja gralem tez z innych. Jezeli tak to ten kto pisal regulamin to sie nie popisal bo jasno wynika z tego ze można obstawiac takie ligi jak... czyli nie trzeba ich obstawiac a mozna i podane dla przykladu jakie ligi. Klapa troche z tym punktem... i czemu niby nie mozna innych lig obstawiac? :}
flamaster// Ponieważ taki jest regulamin. Poza tym czytanie ze zrozumieniem się kłania. Można obstawiac podane ligi. Więc chyba oczywiste jest, że innych NIE MOŻNA.