kapszti
Forum VIP
I tak już nie możesz brać udziału z tego co wiem...Gdzie jest temat z zapisami
I tak już nie możesz brać udziału z tego co wiem...Gdzie jest temat z zapisami
W ogólne klasyfikacji nie może już być sklasyfikowany, ale nagrody są co kolejkę więc chyba jeszcze może brać udział w konkursie.I tak już nie możesz brać udziału z tego co wiem...
Wszystko jasne moim zdaniem, a cytat z regulaminu.11. Aby być uwzględnionym w końcowej klasyfikacji należy oddać typy przynajmniej w 10 spośród 15 planowanych kolejek !!! Użytkownicy, którzy nie umieszczą w temacie konkursowym żadnych typów przez pierwszych sześć kolejek zostaną automatycznie usunięci z konkursu.
mógłby mi ktoś to jaśniej wytłumaczyć? czy to znaczy, że nic nie wpłacając dostaję 50zł?Jeżeli nie masz konta w Ladbrokes, a chcesz wziąć udział w konkursie załóż je teraz z poniższego linku (Tylko u nas 50PLN na darmowy zakład!!)
Zasadniczo za darmo bukmacherzy pieniędzy nie dają.mógłby mi ktoś to jaśniej wytłumaczyć? czy to znaczy, że nic nie wpłacając dostaję 50zł?
Wina leży po mojej stronie (czyt. weekend majowy), jutro przekażę listę Ladbrokes i myślę, że do końca tygodnia freebety otrzymacie.Marcin-Odra, opóźnienia w nagrodach za 7-8.kolejkę leżą po stronie sponsora (czyt.weekendu majowego) ?
Niemożliwe. Ja (i nie tylko) już dawno otrzymałem freebeta. Sprawdź w zakładce "Darmowe zakłady".ma ktos juz nagrody za 6.kolejke? bo u mnie pusto
Nie wiem, czy ktoś sprawdzał, bo dopiero dziś odkryłem, że w jakiś niezrozumiały sposób wstawiły się tylko msca 1-19, ale nikt nic nie pisał, widocznie tabela jest zbędna..?Tabela po 9.Kolejce : http://forum.bukmacherskie.com/f328/tabela-55815.html#post2171933