Tabela po 13.Kolejce : http://forum.bukmacherskie.com/f328/tabela-55815.html#post2171933z tabelą coś wiadomo ?
Jeśli ktoś w tabeli po swoim wyniku nie ma ilości kolejek, w których podawał typy : (8) lub (9), tzn. iż spełnił już warunek podania typów minimum 10 razy i znajdzie się w klasyfikacji końcowej...Jest szansa na podanie ilości kolejek, w której każdy oddał typy
A tabela będzie ?
No gdyby pierwsza szóstka nie grała to bym nie mógł wygrać, a tak jak dobrze liczę to wygrałem ten konkurs dzięki odpuszczeniu ostatnich dwóch kolejek:grin:Podsumowując konkurs uważam, że minimalna ilośc 10 kolejek to trochę bezsensu przepis. Bo tak naprawdę osobiście nie potrzebnie grałem 2 ostatnie kolejki, bo prawdopodobnie nic nie wygram. A gdybym ich nie zagrał byłym w 1 10 chyba. Tak samo liderzy. Zagrali 10 kolejek i później nic i cały czas w czubie. Zabija to wg mnie konkurs,. Rozumiem możliwośc opuszczenia 1-2 kolejek, ale 5?
No i to wiel-błąd nawet tylko straciłem kontrolę i już błędy :razz:
Super gratuluje Ci wielce, ale i tak uważam możliwość odpuszczenia aż 5 na 15 kolejek za totalny bezsens.No gdyby pierwsza szóstka nie grała to bym nie mógł wygrać, a tak jak dobrze liczę to wygrałem ten konkurs dzięki odpuszczeniu ostatnich dwóch kolejek
No właśnie też to dziwne. Zobaczymy w konkursie żużlowym opłaca się każdą kolejkę typować, bo tam tylko zyskujesz, a poza tym są nagrody losowane dla tych, którzy wezmą udział w każdej kolejce.Super gratuluje Ci wielce, ale i tak uważam możliwość odpuszczenia aż 5 na 15 kolejek za totalny bezsens.