No podobno przechodzą ako (nie wiem, nie próbowałem), a jak pytałem przy 1.freebecie support, to regulamin dla nagród w tym konkursie jest niby taki, jak w bonusie powitalnym (czyt.single)... Tak jak już pisałem, czekamy, więc odsetki rosnąNie musi byc singiel
chodzi o mnie pewnie, nie da się jakoś mojego freebeta przekazać 2(w kolejce) osobie? przepraszam za małe niedopatrzenieCzy otrzymaliście już freebety? Z tego co wiem to sprawdzali freebety, bo jeden gracz nie otrzyma nagrody - jest z/w Holandii.
Napisz na priv do Marcina,bo będziemy czekać kolejny miesiąc aż dopiszą:razz:Jeśli oczywiście przez to mają jakieś obiekcje,chociaż wątpie,bo dopisali by po prostu wszystkim oprócz Ciebie,jeśli mieli by jakieś zastrzeżenia.Startuje Wimbledon,jeśli w tym tygodniu nie ogarną,to nie wiem:razz:chodzi o mnie pewnie, nie da się jakoś mojego freebeta przekazać 2(w kolejce) osobie? przepraszam za małe niedopatrzenie
Nie zapominaj, że wtedy lista od razu była przekazana tam gdzie trzeba ????tragedia ile czasu to trwa ? w konkursie tenisowym po 3 dniach od ogłoszenia wyniku była kasa na koncie a w Ladbrokes ... ah szkoda słów, na pewno nie zachęcają ludzi do wpłacania depozytów
Daj spokój adqs,przecież widać gołym okiem,że coś kombinują,to powinno zając kilka minut od zatwierdzenia listy,a nie tygodni.....kompletny brak zaangażowania i olewcze podejście do wspólnej organizacji,to że Malediwy,to że ktoś jest z Holandii i cały czas jakieś wałki ???? Nawet Marcinowi nie mówią prawdy:razz:Nie zapominaj, że wtedy lista od razu była przekazana tam gdzie trzeba ????
Jak oboje wiemy lista w konkursie "Typuj niższe ligi z Tobet.com" została wysłana wczoraj, a dziś już pieniążki na koncie :grin: Także dla chcącego nic trudnego :razz: No nic trzeba czekać, choć nie ukrywam, że z faktu tego, iż trwa to tak długo mam obawy czy aby na pewno nasze konta będą doładowane.Nie zapominaj, że wtedy lista od razu była przekazana tam gdzie trzeba ????
to raz.Jak oboje wiemy lista w konkursie "Typuj niższe ligi z Tobet.com" została wysłana wczoraj, a dziś już pieniążki na koncie :grin: Także dla chcącego nic trudnego :razz: No nic trzeba czekać, choć nie ukrywam, że z faktu tego, iż trwa to tak długo mam obawy czy aby na pewno nasze konta będą doładowane.