podpisuje sie pod tym co napisał obserwator(m) małe zmiany w regulaminie napewno by urozmaiciło trochę rozgrywkiReasumując, w ewentualnej następnej edycji trzeba :
1.nieco zaostrzyć limit podawania typów na 12-13/15kolejek,
2.zamiast nagradzania aż 4 osób w każdej kolejce wystarczyłyby 3,
3.w zamian za "zaoszczędzone" (pkt.2.) pieniądze zwiększyć budżet klasyfikacji generalnej (4.msce w kolejce = 8. w generalnej !)
4.idąc śladem żużla przewidzieć ze 2 skromne nagrody dla typujących we wszystkich kolejkach...
5.Zakazać typowania hitu kolejki inaczej niż typów 1-5...
Ot moje skromne przemyślenia, gdyż jednak trochę czasu spędziłem przy tej edycji... i wówczas większa ilość osób typowałaby regularnie... Typowała, a nie podawała typy z kursami 6.00 licząc, że 2 wejdą i dostaną nagrodę za kolejkę...
ciekawe co to będzieOtrzymałem dzisiaj informację, iż osoba która się tym zajmowała była na Gibraltarze. Dzisiaj lub w najbliższych godzinach ma się tym zająć. W ramach rekompensaty za ten okres macie dostać coś więcej
Nie przesadzajmy, jedyny kontakt z nimi jaki miałem, to ten związany z "Ekstraklasa i I Liga z Ladbrokes" i ja nie widzę żadnych minusów.na pewno nas nie zachęcają do wpłat na swoje konta Ladbrokes
Wszystko pięknie,tylko Freebet można wykorzystać z tego co wiem do 14 dni,a ja jeśli wszystko wypali,planuję na dniach wyjazd zagraniczny,więc szkoda mi,aby wygasł,stąd niecierpliwośćA czekanie nikomu nie zaszkodzi