>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności - Ekstraklasa i I Liga

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Tak było ustalone przez osoby, które mają prawo podejmować takie decyzje, było to podane do publicznej wiadomości i tyle na temat. Też wolałbym 1. ligę... powodzenia w następnych kolejkach;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Assitalia, każda ilość spotkań niezgodnych z regulaminem (w tym przypadku 5 z ekstra) = typy nieważne... Tak traktujemy to od 1.kolejki, chcesz, to sprawdz, bo przykładów nie jestem w stanie wrzucić z pow.tech...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No niech będzie, ale trochę niepotrzebne było to ograniczenie w tej kolejce. 1 liga przecież normalnie grała, więc jaki to miało cel? Na dodatek tak jak pisze kapszti, pisało, że maksymalnie 3 typy z ekstraklasy, a dwie linijki niżej, że wszystkie pięć. Nie dziwię się więc, że tyle osób zrobiło błąd. No ale trudno, przynajmniej w moim przypadku. Nie mam zamiaru się kłócić. Bywa.. ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Czyli rozumiem, że jeśli moje typy zostały zakwalifikowane jako nieważne to nie mam tej kolejki doliczonej do tabeli ale też nie dostane ujemnych punktów?
Nie dostaniesz

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Chciałem właśnie dodać typy,bo później mnie nie będzie,a pierwsze spotkania już za niecałe 4 godziny(chciałem zagrać typ z 20:00)a tu psikus,bo Ladbrokes nie ma jeszcze spotkań 1 ligi....Wiecie może,o której oni się najczęściej odwieszają i dodają 1 Ligę do oferty?Bo chyba nie jutro? ????
Kanonier0392 / no niestety, zwykle się ociągają, trzeba czekać...

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Spora siara z tymi typami,bo właśnie 2 najciekawsze do typowania spotkania,uciekną za 30 minut przez to,że nie ma jeszcze oferty 1 Ligi:-|Można by dziś zrobić takie posunięcie jak w ost kolejce,kto chce,to może dziś typować wszystkie 5 z ekstraklasy tylko przez to,że jak na razie nie ma oferty na 1 ligę,ale pewnie braknie czasu,zanim ktoś się do tego ustosunkuje...

Do góry Bottom