Kolego przestań robić zamieszanie, udawać, że nie wiesz o co chodzi. Na tym koncie (pod tym nickiem) zacząłeś coś niby wnosić na forum. Chociaż zanim coś zacząłeś pisać to najpierw zostałeś usunięty z zapisów w kilku konkursach.Moje pytanie brzmi czy moge sie zapisac do konkursu.przeciesz biora wnim udzial ludzie ktorzy maja mniejsza aktywnosc niz ja,mozna to latwo sprawdzic.Oczekuje odpowiedzi i argumentacji
Witam
Pozwolę sobie wkleić maila którego wysłałem do Ladbrokes.com
"Witam Na moim koncie miałem do wykorzystania freebet o wartości 75pln. Zagrałem zakład over 5 goli w meczu NHL New York Islanders - New Jersey Devils. Wynik meczu 2-3. Rozumiem że nie wygrałem ale (co jest logiczne) nie przegrałem - więc dlaczego nie mam środków na moim koncie ?
pozdrawiam
R... W...
100icki "
I moje pytanie:
czy ja mam racje że ten freebet powinien być dopisany ponownie do mojego konta ?
pozdrawiam
To nie miejsce na takie dyskusje... ale rozwieję Wasze wątpliwości.100icki, zapewne potraktują to tak, że nie wygrałeś nic, więc masz 0zl...
Napisz, co Ci odpiszą, przyda się innym na przyszłość, ażeby wg uznania unikać zakładów z możliwym zwrotem...
Pozwolę sobie nie zastosować się do prośby moderatora ????To nie miejsce na takie dyskusje... ale rozwieję Wasze wątpliwości. Freebety od zawsze działały na takiej samej zasadzie. Jest to jednorazowa możliwość obstawienia zdarzenia z oferty bukmachera. Wygrywasz - otrzymujesz czysty zysk bądź całą wygraną (w zależności od zasad). Przegrywasz - zwrot stawki BĄDŹ brak konsekwencji (jeśli grałeś za środki przyznane przez buka). Nie wiem jak w takiej sytuacji można było pomyśleć, że nastąpi zwrot... freebeta. Takie bonusy zawsze wykorzystuje się na zdarzenia, w których nie ma możliwości zwrotu bo zwyczajnie się to nie opłaca. Pozdrawiam i proszę nie kontynuować tego tematu
Ja już mam potwierdzamZa 3 i 4 kolejki freebety zostały tydzień temu dodane.
Zobacz w zakładce darmowe zakłady.
Niestety jest dopuszczalne i tak praktycznie dużo osób gra na farta kursy po 25 czy 7. I co wejdzie to wejdzie.Czy nie powinno sie aby wprowadzic limitu kursu?
Przeciez niektorzy robia sobie po prostu jaja, w hicie kolejki typują na zwyciestwo gosci, a w typie konkursowym graja np. na X, może coś wejdzie.... Czy to wogole jest dopuszczalne?
Eh.. Rozumiem ze nie majac wielkich umiejetnosci typerskich niektorzy graja kursy over 10 liczac ze moze sie uda. Jednak jesli ktos gra w extra typie, tak jak dziś na Wisłe, a w swoich typach w tym samym meczu stawia remis czy zwycięstwo korony ???? powinno to być jakos uwzglednione w regulaminie tak aby od nastepnej kolejki nie mozna bylo tak gracNiestety jest dopuszczalne i tak praktycznie dużo osób gra na farta kursy po 25 czy 7. I co wejdzie to wejdzie.