>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności - Ekstraklasa i I Liga

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Jakie jest stanowisko organizatorów konkursu w sprawie limitów ?
Jak dla mnie nie powinno być żadnego. Skoro zaczęto konkurs z takimi zasadami to tak dokończmy. Jeśli jeden w pierwszej kolejce osiągnął wysoki wynik dzięki wysokim kursom to potem ciężko będzie takiego dogonić przez limity kursów. Jednak jeden z pomysłów o rozszerzenie oferty o innych bukmacherów uważam za trafny, gdyż w Ladbrokes oferta lekko mówią na kolana nie powala.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Jakby ktoś zauważył ewentualne błędy przy podliczaniu bieżącej kolejki, to proszę o PW... Jednak mylić się może, a swoje błędy ciężej dostrzec;)

simons 646

simons

Forum VIP
Taaaak ???? Ta sama prośba. Skopiowałem post Fox&#39;a ???? , a jak, w końcu to faworyt konkursu :p Typy dałem swoje, ale hit zapomniałem zmienić, więc jak można to zmieńcie mi też ????
http://forum.bukmacherskie.com/f328/4-kolejka-ekstraklasa-i-i-liga-z-ladbrokes-18-03-11-20-03-11-a-56727-3.html#post2164936
Kanonier0392 / jasne, poprawione.

J 19

jajo

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f328/4-kolejka-ekstraklasa-i-i-liga-z-ladbrokes-18-03-11-20-03-11-a-56727-3.html#post2164925
Z rozpędu i przedderbowych emocji podałem tylko mecze z Ekstraklasy.
Proszę o usunięcie dwóch ostatnich typów. Za to, jeśli można:
4. Górnik Łęczna - Odra Wodzisław, typ: 1, kurs: 1,5
5. Warta Poznań - GKS Katowice, typ: X kurs: 3,25
8. OPCJA EDYTUJ W TYM DZIALE JEST ZABLOKOWANA, A WIĘC PRZED PODANIEM SWOICH TYPÓW ZASTANÓW SIĘ!!! poza tym za późno się zorientowałeś...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
4.kolejka podliczona, wyniki znajdują się pod typami. Ewentualne błędy (1.raz podliczałem, więc może gdzieś coś źle policzyłem) proszę zgłaszać do opiekunów konkursu lub w tym temacie.
Następujących uczestników proszę o zaprzestanie podawania typów, gdyż wasze zgłoszenia zostały usunięte i tylko tracimy czas na podliczanie waszych typów :
jankos
ukasher
strojes666
duszek000
Kanas
WitoldK11
janik85
nocnybelt
milkoutd
KARTONIK
Oprócz tego typy 4 osób w 1.kolejce zweryfikowałem jako nieważne ze względu na nieodpowiednią ilość typów...

Otrzymane punkty reputacji: +10
S 131

strojes666

Użytkownik
Może mi ktoś wyjaśnić czemu niby moje zgłoszenie do konkursu zostało usunięte?? Jakoś we wcześniejszych kolejkach mogłem normalnie brać udział i było ok

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Ciekawe dlaczego moje zgloszenie zostalo usuniete? Mozesz mi to wyjasnic?
Popatrz na swoją liczbę postów, przeczytaj regulamin i wszystko stanie się jasne...
Może mi ktoś wyjaśnić czemu niby moje zgłoszenie do konkursu zostało usunięte?? Jakoś we wcześniejszych kolejkach mogłem normalnie brać udział i było ok
brałeś w nich udział normalnie, gdyż nikt (w tym Ty) nie zauważył, że Twoje zgłoszenie zostało usunięte, ale na Twoje nieszczęście wczoraj to zauważyłem..

mroku 104

mroku

Użytkownik
jak to tam wygląda z tymi wypłatami, do 14 dni powinno się pojawić na koncie? otrzymał ktoś kto wygrał przed 3 kolejka?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
jak to tam wygląda z tymi wypłatami, do 14 dni powinno się pojawić na koncie? otrzymał ktoś kto wygrał przed 3 kolejka?
wygrałem 2 tygodnie temu, to w sobotę miałem już kasę na koncie... Pamiętajcie że 100*2.00=100pln dla Was, bo stawki nie zwracają i tylko zysk jest Wasz...

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
wygrałem 2 tygodnie temu, to w sobotę miałem już kasę na koncie... Pamiętajcie że 100*2.00=100pln dla Was, bo stawki nie zwracają i tylko zysk jest Wasz...

Czyli wygrana = Freebet? Na pojedyńczy zakład czy moge ako zrobić z kilku zdarzeń?

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Czyli wygrana = Freebet? Na pojedyńczy zakład czy moge ako zrobić z kilku zdarzeń?
Niby pojedyncze zdarzenie tylko obejmuje freebet ale ja przy poprzednim konkursie z Ladbrokes zrobiłem sobie AKO i też zaliczyło

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dokładnie, regulamin tego freebetu z informacji uzyskanych od supportu jest taki sam, jak freebetu powitalnego 50pln(zasady macie w temacie o tej promocji lub na str. Ladbrokes), a więc singiel z dowolnym kursem i zysk jest wygraną, niby ako przechodziło, jak pisze mucios88, ale nie próbowałem...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Z 4 kolejki wszyscy podali loginy z Ladbrokes
Z 3 brakuje danych usera baki.
Gdy poda dane od razu wysyłam dane do firmy.
Listę wysyłam co 2 tygodnie (kolejki)
Za 1 i 2 kolejkę freebety są dopisane.

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Potwierdzam to co wcześniej napisane.. freebet za 2gą kolejkę już w sobotę był do wykorzystania ????

Do góry Bottom