ja zaczalem prowadzic w tym sezonie takie cos i zapisywac w excelu ale robilem do poczatku maja, potem mi sie nie chcialo. Jakbys chcial to moge ci to podeslac to co mam...Potrzebuje stronki z wynikami na której będą wyniki meczów takiego typu przykład:
NYM- NYY 1mecz (5-4), 2 mecz (3-6), 3 mecz (1-2), chodzi mi o to aby wyniki były w jednym wierszu, jeśli ktoś zna taką stronę to poproszę o link. Sam szukałem ale coś nie mogę znaleźć, z góry dziękuję, pozdro.
Na sucho zawsze uważałem, że 0-0 to ok. 50% wszystkich wyników pierwszo-inningowych.1. w MLB druzyny rozkladaja siły (zawodnikow) na poszczegolne mecze a nie inngi, ale wiadomo ze w pierwszych czesciej padnie 0pkt bo pitcherzy sa w pełni sił
2. Jak druzyna wygrywa i jako druga rzuca, wtedy wynik jest przesadzony i nie ma potrzeby rozgrywac połowy innga
Jest miotacz , który zaczyna grac miotając fastballe w okolicach 95-96 MPH , kończy mecz po 120 piłkch w okolicach 100-101 MPH.w MLB druzyny rozkladaja siły (zawodnikow) na poszczegolne mecze a nie inngi, ale wiadomo ze w pierwszych czesciej padnie 0pkt bo pitcherzy sa w pełni sił
Nie mozna stwierdzic.Jak w MLB i w innych ligach baseballu są rozkładane siły na mecz?
Tzn na jakie inningi drużyny wystawiają najlepszych graczy?
Kłopoty ze zrozumieniem ?Zawodnicy na serię gier są wystawiani ci sami?
To może nie warto się chwytać takiego spotkania, ja wiem że jak człowiek widzi że Hammel dziś startuje w Baltimore to od razu serce rośnie i chce się grać, ale Safeco Field jest dla Hammela w pewnym stopniu przyjazne ale również pechowe, ogólnie rozegrał tam 6 innów i oddał 3ER w 1 przypadku (5 innów 1 ER) w drugim (1 inn 2 ER)na podstawie bat vs pitch też wiele nie można powiedzieć ponieważ niewielu z tego składu Mariners odbijało przeciwko SP Orioles. Z drugiej strony Marynarze wystawiają Hisahi Iwakuma, japończyk który do tej pory był raczej RP i tak naprawdę na przeciętnym bardzo poziomie, rozegrał 30 innów i rozdał 16 ER, notuje ERA na poziomie 4.75, także totalna "mizeria". Niby Orioles, ale mimo wszystko uważałbym, jest kilka ciekawszych spotkań jak np. Brewers vs Marlins, Cardinals vs Rockies czy też Tigers vs TwinsSeattle Mariners - Baltimore Orioles
Proszę o opinię odnośnie tego meczu.
Jak to postawię i wtopię to chyba już nie zaglądnę do zakładów (przez pewien czas )