Ty sam wszedłeś w progresję i Ty sam decydujesz co robić. Ale skoro na 5 poziomie masz już problemy to oznacza, że nie bardzo wiesz o co chodzi w progresji a tym bardziej na progresji w MLB gdzie są serie po 12-15 przegranych/wygranych. Tutaj nikt nie poklepie Ciebie po plecach i powie „będzie dobrze” albo „będzie źle”. Ty sam musisz zdecydować się co robić.Witam, mam gorąca prośbę do doświadczonych graczy o analize spotkania Seattle Mariners - New York Yankees, bo wdepnąłem w progresję na NY na 5poziomie i konkretna suma szykuję się żeby odzyskac wniesiony wkład. Poratujcie bo nie wiem czy sobie odpuścić, czy grac na mniejszą stratę. Z góry dziękuje.
W temacie postseason Grzesio dobrze skomentował i opisał całą sytuacje, jak dla mnie spory błąd sędziów i nie ma tu dla nich żadnego wytłumaczenia Możliwe że w jakiś sposób wpłynęło by to na losy spotkania, aczkolwiek nie sądzę by Braves dzięki temu wygrali.Widzieliscie wczorajszy mecz Braves - Cardinals? O co chodzilo z glowna akcja meczu czyli infield flyout? Nie pojmuje tego zagrania do dzisiaj, czemu sedziowie uznali to za infield fly jak to bylo daleeeeeko na oultfield