>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Panowie co do tego AKO to jednak w regulaminie jest iż to jest opcjonalne także nie będzie za to minus punktów bo po prostu jak widać nie jest to konieczne także czasem na wyrost pisaliśmy iż jest to jeden z punktów regulaminu.
Podsumowując, nie będzie za to minus punktów ani nic z tych rzeczy, ale prosimy userów o pisanie bo wtedy jest już bardzo przejrzyście.
Dzięki.

ogoras 272

ogoras

Użytkownik
W moim poście, a konkretnie w podsumowaniu wkradł się taki mały błąd. Mianowicie w meczu Finlandia-Mołdawia moim typem był BTS, czyli obie strzelą, wynik tego meczu to 4-1, więc typ powinien być na plus.;)

/// Chyba nie jesteś moja grupa, ale wrzuć linka z postem aby można było łatwiej i szybciej poprawić...Kozi

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ja swoją grupę (2) podliczyłem co widać. Tabelę również zrobiłem, czego nie widać ???? Po 3-4 kolejkach wrzucę, nie wiem ile kolejek będzie na łikendzie, ale własnie po tych kolejkach będzie upload tabelki na forum.
a jednak wrzucę tabelkę ????

simons 646

simons

Forum VIP
U mnie (grupa 3) tabela po weekendzie (4 kolejkach)
Jak jakieś błędy w podliczaniu w gr3 są, możecie pisać na PW ????

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Czemu mojemu przeciwnikowi STE zostaly zaliczone typy skoro podal je na nie regulaminowy dzien?
http://forum.bukmacherskie.com/f353/liga-nr7-64135-2.html#post2405516
pozdrawiam
regulamin
25. Dany dzień konkursowy, w którym rozgrywana będzie kolejka liczymy od 8:00 do 8:00 kolejnego dnia. Jest to zrobione ze względu na rozgrywki w Ameryce Płd, żeby można było je uwzględniać na ten sam dzień co mecze odbywające się w Europie. Np.: 20 kolejka jest dnia 08.08 to typy można podawać z przedziału 8:00 dnia 08.08 do 8:00 09.08. LICZY SIĘ CZAS ROZPOCZĘCIA SPOTKANIA.

Otrzymane punkty reputacji: +3
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
liga nr 2 podliczona, zaktualizowana tabela, prośby, które dostałem na PW w ostatnim czasie spełnione, co będzie widoczne przy aktualizacji tabelki.

Joł.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
bład w tabeli ligi nr 2. moje ako jest źle podliczone (mod uwzględnił tylko ako z pierwszej kolejki), poprosze o poprawkę. przy okazji pragnę przeprosić ze z tym tematem zwracałem sie na prywatnym poletku moderatora.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
bład w tabeli ligi nr 2. moje ako jest źle podliczone (mod uwzględnił tylko ako z pierwszej kolejki), poprosze o poprawkę. przy okazji pragnę przeprosić ze z tym tematem zwracałem sie na prywatnym poletku moderatora.
liga nr 2 podliczona, zaktualizowana tabela, prośby, które dostałem na PW w ostatnim czasie spełnione, co będzie widoczne przy aktualizacji tabelki.
WŁĄCZAMY MYŚLENIE!!!

Do góry Bottom