>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
i dodatkowo podałem jeden mecz nieprawidłowo, o półtorej godziny za wcześnie leci... możliwość zmiany jest jakaś? Albo coś?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
To i tak nie ma znaczenia ponieważ przegrałeś już ten pojedynek.
27. Typy można podawać NAJSZYBCIEJ po zakończeniu poprzedniej kolejki.
Np: jest 20 kolejka 08.08 i 21 kolejka 14.08 , to typy na 21 kolejkę można podać NAJSZYBCIEJ o godzinie 8:01 dnia 09.08 gdyż kolejka nr 20 kończy się o 8:00 dnia 09.08.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Uważajcie na ten punkt regulaminu bo na szybko widziałem, że niektórzy potracą punkty także patrzeć kiedy kończy się kolejka i kiedy można podać następne typy.

duo 303

duo

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f353/liga-nr6-64134-3.html#post2415216 - przepraszam za podanie typu za wczasu ale dziś mam bardzo nieregularny dostęp do internetu (w zasadzie myślałem, że go nie będę miał wogóle) i dlatego typy podałem już w nocy. Niewiem czy to mnie usprawiedliwi ale wolę spróbować, gdyż widziałem, że nie którzy w podobnych sytuacjach podawali także typy nieco wcześniej (wiem powinienem był to napisać na górze postu, a nie się teraz tłumaczyć).

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Mam takie pytanie odnośnie punktu nr 27 w regulaminie.
Dlaczego nie można podać typów trochę szybciej ? Czy gdybym napisał coś w stylu &quot;Nie wiem czy będę miał dostęp do internetu, więc podaję typy szybciej.&quot; byłbym rozgrzeszony ?

Nie mam zamiaru się tłumaczyć, bo nie o to chodzi. Człowiek ma różne zajęcia w ciągu dnia i naprawdę nie jestem pewien czy będę pamiętał o tym, że od godziny 8:01 mogę podać typy w konkursie.

Co ma na celu ten punkt regulaminu ? Chodzi o porządek w temacie czy są jakieś inne powody ?

27. Typy można podawać NAJSZYBCIEJ po zakończeniu poprzedniej kolejki.
Np: jest 20 kolejka 08.08 i 21 kolejka 14.08 , to typy na 21 kolejkę można podać NAJSZYBCIEJ o godzinie 8:01 dnia 09.08 gdyż kolejka nr 20 kończy się o 8:00 dnia 09.08.
Z góry dziękuję za odpowiedź ;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
W poprzedniej edycji Uczty opiekunowie byli nieugięci w tej kwestii...
Teraz korzystając z okazji popieram powyższe prośby/wątpliwości.
Np teraz 2 dni mnie nie będzie i gdyby nie 2 dniowa kolejka to byłoby - 3 pkt w tabeli zapewne lub musiałbym wspomagać się dziewczyną...

shon19 40

shon19

Użytkownik
Dodatkowo nie ma punktu w regulaminie, który precyzował by, że za podanie typów za wcześnie jest zerowe AKO oraz tego że nie można typów podać drugi raz skoro pierwszy był za wcześnie. Także sytuacja jest ciekawa. Proszę o jej wyjaśnienie

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Chodzi pewnie o dyscyplinę i porządek. Bo ktoś może podać typy na 2 kolejki przed, a jednak teraz istnieje zasada, że od tej i od tej godziny można podawać i jest po prostu kto 1wszy ten lepszy.

Do góry Bottom