a czytać umiemy ?? 14.08 masz odpowiedź, można wypłacić sprawdzone na własnej skórze...czy mogę wypłacić ?
wydaje mi sie ze jedna z tych nagrod otrzymalem ja gdyz mam wlasnie "za duzo" o 75zlu mnie tez
A mam jeszcze pytanie, mialo byc losowanie 5 x 75zł sposrod osob ktore podaly wszystkie typy, sa gdzies wyniki tego losowania?
Pozdro i dzięki za konkurs
nie, kolega L nino nie mógł z pewnych powodów otrzymać nagrody i ją przejąłeś.wydaje mi sie ze jedna z tych nagrod otrzymalem ja gdyz mam wlasnie "za duzo" o 75zl
L nino został zdyskwalifikowany z powodów podejrzeń o multikonto, dlatego przejąłeś jego nagrodę.wydaje mi sie ze jedna z tych nagrod otrzymalem ja gdyz mam wlasnie "za duzo" o 75zl
ok nie ma problemuL nino został zdyskwalifikowany z powodów podejrzeń o multikonto, dlatego przejąłeś jego nagrodę.
Wyniki losowania:
- robson United xD
- krzysztofix
- czilout
- Mad Angel
- Diuq85
Sprawa nagród.
Z uwagi na to, iż firma po raz 4 z rzędu dała nagrody, w tej edycji to 4000zł to prosiłbym o obrócenie choć raz tego bonusu. Mamy wówczas większą szansę na 5 edycję z podobną pulą nagród.
Nie to że jestem pazerny czy coś, w sumie wylosowano mnie ale dostałem 60 zł. Nie mniej jednak dzięki i za to, opłacało się nie olewać żadnej kolejki w typowaniu ???? Bardzo fajny konkursu mnie tez
A mam jeszcze pytanie, mialo byc losowanie 5 x 75zł sposrod osob ktore podaly wszystkie typy, sa gdzies wyniki tego losowania?
Pozdro i dzięki za konkurs