>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Dokładam sie do pytania poprzedników, a nawet je rozbuduję.
Zalóżmy, że uczestnik gry wyjeżdża na tydzień i nie ma dostępu do neta. Czy można w tym temacie napisać typy i poprosić swojego opiekuna (moderatora) o umieszczenie ich później w temacie ligi/pojedynku, nawet jeśli bukmacher jeszcze nie wystawił typów. Znając np mecze weekendowe obstawic je, a przed rozgrywana kolejką moderator uzupełniłby kursy i umieścił typy w temacie?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Jak dla mnie, to jeżeli wiesz, że nie będziesz miał dostępu do neta, to wysyłasz typy do moda twojej grupy, i on w regulaminowym czasie je wkleja.
Na pewno w mojej grupie tak będzie można robić, stąd w razie problemów z czasem zapraszam z typami na moje PW. Mam nadzieję, że również Qozi, czyli mod grupy, w której gram takie rozwiązanie zaakceptuje, bo ja osobiście w środowy wieczór wyjeżdżam i nie będzie mnie do piątkowego południa.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Widzę, że opiekunowie konkursu się odzywają, ale żaden nie odpowiedział na moje pytania ;)
Zostało to wprowadzone by był ład i porządek w tematach i chyba jest to połączone pośrednio z puntem 25 regulaminu. Chociaż mi jako jednemu z podliczających grupy nie przeszkadzałoby jakby ktoś podał szybciej oczywiście jeśli typy byłby zgodnie z punktem 25, jednak jest regulamin i wszyscy musimy się go trzymać.
W &quot;mojej&quot; lidze również jak ktoś nie będzie miał dostępu do internetu czy po prostu nie będzie mógł zajrzeć na forum może mi wysłać typy na PW ja wpiszę za niego, z tym oczywiście nie ma problemu.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Z tego co wiem to regulamin jest niezmienny od kilku edycji uczt i zawsze ten punkt jest respektowany - wierzę, że większość czytała ten regulamin [ wszyscy uczestnicy go zaakceptowali ] no i w razie jakiś niejasności można do niego zaglądać.Co do samego punktu to jak widać jest on w regulaminie i trzeba go przestrzegać, a jeśli kogoś nie ma to można zorganizować to tak jak pisze Rysiek - wysłać PW do opiekuna grupy i ewentualnie podać typy na daną kolejkę aby być ubezpieczonym i nie mieć minus punktów.

Ja również przyznam, że jest to wygodne bo jak zamykam jedną kolejkę to nie miesza się to z inną i jest na pewno bardziej przejrzyście.

hama 11

hama

Użytkownik
Jak mój przeciwnik ma zero przed meczem za nietypowanie to rozumie ze ja normalnie podaje i tak typy mimo że wygrywam z nim walkowerem tak?

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
W obecnej kolejce, czyli w 5. kolejce, w lidze nr 8 ja podałem typ na APOEL 1X, zaś mój przeciwnik, który po mnie podał typy podał na ten sam mecz typ X, a tak przecież nie można.... Co w tej sytuacji robią moderatorzy?

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
W 4 kolejce w lidze 6 w moim typowaniu z kursem 1.24 chodziło mi o Panathinaikos, który wygrał. źle skopiowałem i jakby można było to proszę moda o poprawienie tego ;)

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Czy można stawiać na dane spotkanie piłkarsie połowa/cały mecz ?
W regulaminie tego nie znalazłem, więc jeśli nie można, to można by pomyśleć nad wprowadzeniem tego typu zakładu? ????

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Dzięki panowie za odpowiedź na moje pytania.
Nie mam do nikogo pretensji, bo po prostu pospieszyłem się z typami i jest to ewidentnie moja wina.

Będzie nauczka na przyszłość.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jeśli ktoś podał typy za wcześnie czyli ma AKO 0, ale niestety ja osiągnąłem wspaniały wynik nie trafienia 5 spotkań i AKO również 0 to co wtedy ?? Kto wygrywa ?? Czy remis i po 1 pkt ??

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jeśli ktoś podał typy za wcześnie czyli ma AKO 0, ale niestety ja osiągnąłem wspaniały wynik nie trafienia 5 spotkań i AKO również 0 to co wtedy ?? Kto wygrywa ?? Czy remis i po 1 pkt ??
tak.
SimonS - tak w sensie remis. Obaj podaliście, nie &quot;olaliście&quot; więc nie ma minusa. Obaj po 0 więc remis.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
3 i 4 kolejka w grupach 4 i 8 podliczone. Wszystko jest w pierwszych postach. Posprawdzać kto może bo pasuje już tabelkę zrobić więc wieczorem bym pewnie zrobił.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
w tym roku również niestety trafiłem do grupy, która jest najbardziej olewana, jak coś to jestem chętny do zajęcia się tą grupą.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
SimonS - tak w sensie remis. Obaj podaliście, nie &quot;olaliście&quot; więc nie ma minusa. Obaj po 0 więc remis.
Hmm. A czy w takiej sytuacji typy podane za wcześnie za późno nie powinny być również traktowane jako -3 pkt ?? Bo tak naprawdę ktoś podaję typy za wcześnie czy za późno i ma szansę dostać 1 pkt...Wg mnie przeciwnik osoby, która podała źle powinna z góry jednak pojedynek przegrać ??
Posty do złączenia:
Źle napisałem ostatnie zdanie: Wg mnie przeciwnik osoby, która podała źle typy (za wczesnie, za pozno) powinien z góry jednak wygrać pojedynek ??

simons 646

simons

Forum VIP
to Twoim zdaniem ????
Za szybko liczy się jako 0, za późno to -3 bo ktoś po dniu poda wszystkie typy ... to bez sensu.

Do góry Bottom