Zostało to wprowadzone by był ład i porządek w tematach i chyba jest to połączone pośrednio z puntem 25 regulaminu. Chociaż mi jako jednemu z podliczających grupy nie przeszkadzałoby jakby ktoś podał szybciej oczywiście jeśli typy byłby zgodnie z punktem 25, jednak jest regulamin i wszyscy musimy się go trzymać.Widzę, że opiekunowie konkursu się odzywają, ale żaden nie odpowiedział na moje pytania
Wszystkie typy dotyczą wyniku KOŃCOWEGO (FT). Nie stawiamy "do połowy".
tak.Jeśli ktoś podał typy za wcześnie czyli ma AKO 0, ale niestety ja osiągnąłem wspaniały wynik nie trafienia 5 spotkań i AKO również 0 to co wtedy ?? Kto wygrywa ?? Czy remis i po 1 pkt ??
Dokładnie. Przydałoby się podliczyć punkty i zrobić tabelę (grupa 5).w tym roku również niestety trafiłem do grupy, która jest najbardziej olewana, jak coś to jestem chętny do zajęcia się tą grupą.
Hmm. A czy w takiej sytuacji typy podane za wcześnie za późno nie powinny być również traktowane jako -3 pkt ?? Bo tak naprawdę ktoś podaję typy za wcześnie czy za późno i ma szansę dostać 1 pkt...Wg mnie przeciwnik osoby, która podała źle powinna z góry jednak pojedynek przegrać ??SimonS - tak w sensie remis. Obaj podaliście, nie "olaliście" więc nie ma minusa. Obaj po 0 więc remis.