>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Mógłbym prosić o wyjaśnienie powyższego punktu regulaminu ?
Dobrze rozumuję, że jeśli w &quot;mojej&quot; grupie są 4 takie osoby, to w końcowej tabeli nie będą uwzględnione punkty za mecze z nimi, ale typy i tak podajemy, gdyż ako trafione w owych pojedynkach w przeciwieństwie do punktów będzie uwzględnione a i musimy podawać typy, żeby nie zarobić - 3pkt, tak ?
zbanowany to taki który na koniec zabawy będzie miał 50% opuszczonych typowań.

dobrze rozumujesz. Typy musisz podawać cały czas , nawet jak trafisz AKO 0 to i tak masz 3 pkt (rywal nie może podać typów) jak trafisz jakieś AKO będziesz miał dodane do tabeli.

Otrzymane punkty reputacji: +1
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
@46&#39;CKM
Wiesz co jak liczyłem AKO kopiowałem tabele z tego co było w pierwszym poście , więc tylko AKO liczyłem.
Ale jak tak no to OK.
SimonS powinnien uaktualnić tabele przy najbliżej okazji

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Proszę o poprawienie mojej liczby punktów w lidze nr 5. Powinienem mieć teraz 6, a nie 3. (3 zwycięstwa, 2 porażki i jeden raz brak typów)
// poprawione będzie przy następnej aktualizacji.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f353/liga-nr7-64135-5.html#post2427473
poprosze o zamiane kursów bo miałem wypisane kursy z wcześniejszej godziny, a widze, że uległy zmianie i w momencie wysylania posta byly inne ????
przepraszam za kłopot - więcej się to nie powtórzy ;)
na takie:
1. Sevilla - Sociedad @ 1,5
2. Lille - Sochaux @ 1,42
3. Vasco - Gremio @ 1,85 (Brazylia 1)
4. ABC - Vitoria - X @ 3,15 (Brazylia 2)
5. Parana - Goias - X @ 3,25 (Brazylia 2)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Sobotnia kolejka w grupach 4 i 8 podliczona i dodana do pierwszego postu. Można sprawdzać tabela jutro po 8 bo kilka osób nie oddało typów i nie wiadomo co z nimi.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
7. kolejka | 17.09.2011
Olo - porky

Szachtar Donieck - Vorskla 1 1,22
Schalke 04 - Bayern Monachium 2 1,65
Fulham - Manchester City 2 1,57
Levante - Real Madryt 2 1,24
Atlético Madrid - Racing Santander 1 1,42
AKO: 5.56
Unibet
8 kolejka 18.09.2011
Olo - bam14
Lyon - Marseille 1 2,15
Napoli - AC Milan X 3,00
CS Cartaginés - FC Puntarenas 1 1,65
Kuban Krasnodar - Anzhi Makhachkala 2 2,25
Schalke 04 - Bayern Monachium 2 1,72
AKO: 41.19

Unibet
byłem pewny, że Olo się pomylił, i że skopiował post z 7 kolejki, ale zapomniał zmienić nr kolejki, przeciwnika i datę.
wydawało mi się to oczywiste, bo typy dał przecież niedzielne.
a tu jego drugie typowanie.

chodzi o to, że swoje typy pod pasowałem pod jego pierwszy post, dlatego widzę problem.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Sprawa tego typu Liga numer 3 Moje wyniki z 6 kolejki zostały źle rozliczone. Wygrałem pojedynek z 46&#39;CKM to się zgadza, ale typ:

Atletico Madryt - Celtic 1/1 jest prawidłowy i został trafiony, proszę o poprawienię.

columbus 216

columbus

Użytkownik
Sprawa tego typu Liga numer 3 Moje wyniki z 6 kolejki zostały źle rozliczone. Wygrałem pojedynek z 46&#39;CKM to się zgadza, ale typ:
Atletico Madryt - Celtic 1/1 jest prawidłowy i został trafiony, proszę o poprawienię.
typ nieprawidłowy bo
Wszystkie typy dotyczą wyniku KOŃCOWEGO (FT). Nie stawiamy &quot;do połowy&quot;.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Został rozliczone zgodnie z regulaminem.
Wszystkie typy dotyczą wyniku KOŃCOWEGO (FT). Nie stawiamy &quot;do połowy&quot;.
Twój typ 1/1 to poniekąd typ do połowy więc dlatego minus.
http://forum.bukmacherskie.com/f353/liga-nr7-64135-6.html#post2429046
pytanie do moderatorów - pewnie macie dostęp do tego jakie kursy były na dane zdarzenia, a ja niestety nie wiem na co grał mój przeciwnik... moglibyście mi napisać czy przy tych handicapach chodziło mu o remis czy o co... od tego troche zalezy jakie ja podam...
Z góry dzięki
Nie jestem odpowiedzialny za tą ligę ale typy które nie mają oznaczenia na kogo stawiamy są rozliczane jako minus. Czyli tylko 1 i 4 typ będzie liczony do ako pozostałe ma na ⛔

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/f353/liga-nr7-64135-6.html#post2429046

pytanie do moderatorów - pewnie macie dostęp do tego jakie kursy były na dane zdarzenia, a ja niestety nie wiem na co grał mój przeciwnik... moglibyście mi napisać czy przy tych handicapach chodziło mu o remis czy o co... od tego troche zalezy jakie ja podam...
Z góry dzięki
Trzy typy nie będą liczone ponieważ nie ma podane na kogo ten Użytkownik grał.

Spodziewam się zarzutu, że widać to po kursach, ale tak jak wspominałem - nie ma określone na kogo jest grane także nie będą typy brane pod uwagę.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Trzy typy nie będą liczone ponieważ nie ma podane na kogo ten Użytkownik grał.
Spodziewam się zarzutu, że widać to po kursach, ale tak jak wspominałem - nie ma określone na kogo jest grane także nie będą typy brane pod uwagę.
no ok, rozumiem... szkoda trochę bo ładnie mu weszło jeśli grał na MU...
dzieki za odpowiedz ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeśli trzeba czekać na zakończenie jednej kolejki żeby podać typy na następną, to może można by wprowadzić zasadę że w jednym poście można podać typy na 2 kolejki?

Do góry Bottom