Po pierwsze - trochę grzeczniej.W konkursach? A analizy z Typów Dnia to co? Myślisz skąd mam taką reputację? Za trafne analizy - pracę na rzecz forum i jego rozwijania. Nie uważasz? I myślę że jeśli się zapisałem to powiniennem być w konkursie szczególnie że sa tam tacy ludzie co mają 2 posty na forum = zarejestrowali się żeby brać udział w konkursach.
A ja mam 175 w tym połowa analiz i 35 reputacji i mnei wywalsz? Pomyśl człowieku
To co - mam kopiować swoją każdą analizę z TD do działów? Spoko - mogę to robić nie ma problemu. Ale ogarnijcie i przywróćcie mnie do konkursu
Jestem spokojny, po prostu zgłaszam zaistniałą sytuację.z góry zostałeś uznany za zbyt groźnego przeciwnika i po cichaczu zostałeś skasowany![]()
spokojnie , SimonS pewnie przy podziałach się pomylił , dawno się zapisywałeś więc nic Ci nie grozi. Trzeba czekać na SimonSa![]()
piotrex był dwa razy. Poprawione, liga nr 2Jestem spokojny, po prostu zgłaszam zaistniałą sytuację.
Nikogo nie oskarżam tylko proszę o sprostowanie.
Zapisałem się do konkursu jednak nie ma mnie w żadnej z grup.
Oznacza to że moja aktywność była za mała i nie zasłużyłem?
Pytam w ramach upewnienia. Decyzję szanuje. :wink:
Liga 3#128*
*osoba zapisana pod postem numer 128
Kolejne posty pytające o to samo będą usuwane. Zamiast lamentować, pytać dlaczego zacznijcie robić coś merytorycznego na forum.31. Osoba, która się zapisze może zostać wykluczona/usunięta, gdy opiekun stwierdzi:
a) dany gracz (jego multikonto) jest umieszczony na czarnej liście konkursowej
b) zarejestrował się na forum w celu konkursowym
c) jest userem "konkursowym" i jego wkład ogranicza się tylko do uczestnictwach w nich, bez merytorycznego wkładu w innych działach sportowo-bukmacherskich.
d) nie posiada konta w Unibet