Po pierwsze - trochę grzeczniej.W konkursach? A analizy z Typów Dnia to co? Myślisz skąd mam taką reputację? Za trafne analizy - pracę na rzecz forum i jego rozwijania. Nie uważasz? I myślę że jeśli się zapisałem to powiniennem być w konkursie szczególnie że sa tam tacy ludzie co mają 2 posty na forum = zarejestrowali się żeby brać udział w konkursach.
A ja mam 175 w tym połowa analiz i 35 reputacji i mnei wywalsz? Pomyśl człowieku
To co - mam kopiować swoją każdą analizę z TD do działów? Spoko - mogę to robić nie ma problemu. Ale ogarnijcie i przywróćcie mnie do konkursu
Jestem spokojny, po prostu zgłaszam zaistniałą sytuację.z góry zostałeś uznany za zbyt groźnego przeciwnika i po cichaczu zostałeś skasowany
spokojnie , SimonS pewnie przy podziałach się pomylił , dawno się zapisywałeś więc nic Ci nie grozi. Trzeba czekać na SimonSa
piotrex był dwa razy. Poprawione, liga nr 2Jestem spokojny, po prostu zgłaszam zaistniałą sytuację.
Nikogo nie oskarżam tylko proszę o sprostowanie.
Zapisałem się do konkursu jednak nie ma mnie w żadnej z grup.
Oznacza to że moja aktywność była za mała i nie zasłużyłem?
Pytam w ramach upewnienia. Decyzję szanuje. :wink:
Liga 3#128*
*osoba zapisana pod postem numer 128
Kolejne posty pytające o to samo będą usuwane. Zamiast lamentować, pytać dlaczego zacznijcie robić coś merytorycznego na forum.31. Osoba, która się zapisze może zostać wykluczona/usunięta, gdy opiekun stwierdzi:
a) dany gracz (jego multikonto) jest umieszczony na czarnej liście konkursowej
b) zarejestrował się na forum w celu konkursowym
c) jest userem "konkursowym" i jego wkład ogranicza się tylko do uczestnictwach w nich, bez merytorycznego wkładu w innych działach sportowo-bukmacherskich.
d) nie posiada konta w Unibet