>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności dotyczące konkursu

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
5 druzyn czyli lacznie 25 typow = zakladajac ze fajnych typow jest moze ~10 to ktos kto nie siedzi na forum caly czas juz odrazu jest na straconej pozycji jako ze bedzie typowal jako ta 3,4,5 druzyna ktora bedzie juz miala bidna oferte.
Tutaj jak w parach gramy to mozna podawac inne, ale takto jak wiecej 5 druzyn bedzie podawac typy to niesprawiedliwie sie zrobi.

P 11

polo87

Użytkownik
9. Kolejnym etapem bo 1/9 gdzie zostanie na placu boju tylko 9 zespołów odbędzie się na następujących zasadach:
- nie będzie rywalizacji zespołowej
- każdy z 9 zespołów ma za zadanie podac 5 typów na dany dzień tj 19sierpnia
- z tych 9 drużyn dalej awansuje 5 zespołów z najwyższym trafionym ako podczas tego dnia

Czy bedzie mozna uzywac tych samych spotkan? Bo oferta Baha jaka jest kazdy wie, i to byloby predzej konkurs kto pierwszy ten lepszy, a nie kto lepiej typuje gdyby nie mozna bylo, jako ze osoby ktore siedza na forum akurat pierwsze zatypuja
nie umiesz wybrać 5 innych spotkań niż przeciwnicy?Nie powiesz mi że nie ma każdego dnia 10-ciu spoktań wartych typowania... . A kto pierwszy ten lepszy

P 11

polo87

Użytkownik
5 druzyn czyli lacznie 25 typow = zakladajac ze fajnych typow jest moze ~10 to ktos kto nie siedzi na forum caly czas juz odrazu jest na straconej pozycji jako ze bedzie typowal jako ta 3,4,5 druzyna ktora bedzie juz miala bidna oferte.
Tutaj jak w parach gramy to mozna podawac inne, ale takto jak wiecej 5 druzyn bedzie podawac typy to niesprawiedliwie sie zrobi.
Najpierw proponuje przeczytać regulamin ????

G 277

geryx

Użytkownik
zgadzam sie z jogurtem, w ostatniej fazie gry, jesli kazdy bedzie musiał podawać 5 róznych (od wszystkich innych) typów, zabraknie typów i może byc bezsensowny wyścig kto pierwszy te lepszy, ale ze to bedzie juz ostatnia runda zabawy mozna np. zdecydować sie na branie typów z 2 dni olimpijskich

P 11

polo87

Użytkownik
Jeżeli chodzi o runde 1/18 i 1/9 to nie widze takiej potrzeby bo w regulaminie pisze żę w POJEDYNKACH nie mogą sie typy powtarzać.
Jeżeli chodzi o runde po 1/9 to będzie to problem. Mam nadzieje jedna że modzi coś wymyślą.
A jeżeli nie to trudno. Kto pierwszy ten lepszy. Bo też trochę dziwnie żeby 7 drużyn miała te same typy albo żeby różniły się 1 typem ????
Chyba nie do końca modzi przemyśleli tą faze po 1/9. Może jednak lepiej zrobić 1/5? Wolny los otrzyma ta drużyna która trafi największe AKO w 1/9 i tyle. Myśle że nikt wtedy nie będzie miał pretensji dlaczego ta a nie inna drużyna dostała wolny los

P 11

polo87

Użytkownik
Najpierw jestes przeciwko mnie, a pozniej przyznajesz racje ze w 1/9 bedzie jednak inaczej - czyzby klopoty z czytaniem?
ano nie założyłem okulary.
Nie wiem czemu ale przeczytałem że chodzi Ci o tą rundę co widać po moim poście.

Po rundzie 1/9 już napisałem co sądzę :p

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
No to teraz prosze mnie przeprosic i przyznac racje ze jednak lepiej i sprawiedliwiej by bylo tak jak ja to napisalem ????
Bo co do 1/18 to nie trzeba cudowac nic ????

P 11

polo87

Użytkownik
No to teraz prosze mnie przeprosic i przyznac racje ze jednak lepiej i sprawiedliwiej by bylo tak jak ja to napisalem ????

Bo co do 1/18 to nie trzeba cudowac nic ????
Ale 9 drużyn które dublują swoje typy to też nie o to chodzi do końca.
Nie lepiej po prostu przyznać najlepszej ekipie w 1/9 wolny los i zagrać 1/5?

No cóż najlepiej żeby wypowiedział się jakiś mod i postanowił jak to będzie wyglądać

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
*Czy jeśli przeciwnik w danym meczu postawił typ 1 to można dać na ten mecz typ 2 ? Czy trzeba kombinować ewentualnie inną opcję na ten mecz (under/over, handicap).
*Czy można grać dwudrogowo (np. 1X) ?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
*Czy jeśli przeciwnik w danym meczu postawił typ 1 to można dać na ten mecz typ 2 ? Czy trzeba kombinować ewentualnie inną opcję na ten mecz (under/over, handicap).
z tego co wiem to mozna

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Można grac dwudrogowo i można podac typ na innego zwycięzce w tym samym meczu.
Jednak zastrzegam od razu że jeżeli rywal zagrał na 1 a Ty chcesz zagrac 1X to tak nie mozna w tym samym meczu grac;)

A co do kolejnych rund to raczej skupcie się na typowaniu a nie komentowaniu;) Regulamin jest i będzie obowiązywał.
Pozdro

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ludzie po co takie rzeczy piszecie ? Taki spam tu ze szok . Nie wiem jaka trudnosc oddac typy ? naprawde nie trzeba sie wysilac w regulaminie wszystko pisze a reszta na chlopski rozum ,lub bylo tu wczesniej napisane.

sajem 0

sajem

Użytkownik
Moja propozycja jest taka:
Po zakończeniu 1/18 zostanie 18 drużyn. Wtedy dwóm drużynom, które są po prostu zauważalnie najlepsze dajemy wolny los. Wtedy rywalizują miedzy sobą 16 drużyn, z których kolejno zostanie 8. Gdy do tych 8 dodamy 2 druzyny z wolnego losu, zostanie nam 10 najlepszych zespołow. Po kolejnej fazie pucharowej będziemy mieć tylko 5 drużyn, które mogą być już pewne nagrody pieniężnej. Potem to już łatwo będzie roztrzygnąć zwycięzcę i kolejne miejsca. Jakimkolwiek sposobem.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Robson// Zauważyłem ze zawyżyliście w dwóch meczach kursy!! CHodzi mi tutaj o mecze w koszykówce. Litwa-Rosja i Niemcy-Hiszpania. Na typy które podaliście kursy wynoszą po 1,80 a nie 1,85. Zastanowie się co zrobic z tą próba oszustwa ale napewno zostaniecie ukarani.
Daję głowę, że na HC zawsze jest 1,85 i tak było również w tym przypadku.. Graliśmy wcześniej HC i również wpisaliśmy 1,85 wg BAH..
Typy uzgadniamy zawsze na GG dużo wcześniej, często rano, podczas gdy temat otwarty był dopiero ok. 19:30.. Kursy mogły więc spaść, ale my mogliśmy to sprawdzić.. W porządku - poddajemy się karze ;)

Do góry Bottom