Spośród przegranych drużyn które miały dogrywkę, trafili najwyższy kurs. Jako że brakowało jednej drużyny, postanowiliśmy wybrać dodatkową.hehehe czemu nas to nie dziwi
*Drużyna M&s została wylosowana spośród przegranych w dogrywce 1/9 Finału jak "lucky team".
Powiedz mi jakie jaja masz na myśli?hehe lajt tak sie smieje tylko ???? wiem wiem kazdy powie o maciekpoland to ten taki kozaczek co przegral w konkursie a teraz tylko komentuje ???? ale to nie pierwszy konkurs gdzie sie dzieja jaja ???? powodzenia
Wg mnie ten cały konkurs był ustawiony pod Ciebie.. Miał na celu upokorzenie wielkiego maciekpoland-ahehe lajt tak sie smieje tylko ???? wiem wiem kazdy powie o maciekpoland to ten taki kozaczek co przegral w konkursie a teraz tylko komentuje ???? ale to nie pierwszy konkurs gdzie sie dzieja jaja ???? powodzenia
było już o tym mowa i siatkówkę plażową zaliczamy do sportów indywidualnychkonrad jest dobrze oni graja Rosje
mam pytanie czy siatka plaźowa to sport zaliczany do indywidualnych.?
Wyżej jest jasno napisane, że drużyna M&s trafiła najwyższe AKO spośród drużyn przegranych w dogrywce 1/9 Finału!.a czemu nie wzieliscie nas ? trafilismy najwzysz kurs narazie
Ty to masz problemy :|mam pytanie czy siatka plaźowa to sport zaliczany do indywidualnych.?