Wszystko się okaże jak pójdzie z podliczaniemKolejną rundę zaczynamy już jutro czy robimy dzień przerwy? ????
aha no to elegancko ????Wszystko się okaże jak pójdzie z podliczaniem
Ale postaramy się aby dzisaij wszystko było podliczone i jutro kolejna runda ????
PISALEM na ten temat PW.Czegoś tu nie rozumiem za co zostaliśmy zdyskwalifikowani i czemu nie podliczyliście punktów? w ostatnim pojedynku AKO= 2.24 i wygrany pojedynek
Otóż teraz podjąłem decyzje iż dzisiaj nie będize losowania kolejnej rundy turnieju ponieważ nie ma kto podliczyc rozgrywek grupowych. Ja podliczyłem 6 grup a reszta stoi bo nie ma modów odpowiedzialnych wraz ze mną za to a sam nie zamierzam wszystkiego robic bo i tak wystarczająco długo już nad tym siedze. WIęc jak ktoś raczy z nich podliczyc reszte grup to zastanowimy się co dalej. W swoim imieniu sorki za taki obrót sprawy ale to nie moja wina.Mam pytanie.
Do której godziny można spodziewać sie decyzji o terminie rozpoczęcia następnej rundy?
Ile będzie trwał każdy mecz? ???? 1 dzień czy też więcej?
Czyli mam rozumieć że jutro dzień wolny od typowania na 100%?Otóż teraz podjąłem decyzje iż dzisiaj nie będize losowania kolejnej rundy turnieju ponieważ nie ma kto podliczyc rozgrywek grupowych. Ja podliczyłem 6 grup a reszta stoi bo nie ma modów odpowiedzialnych wraz ze mną za to a sam nie zamierzam wszystkiego robic bo i tak wystarczająco długo już nad tym siedze. WIęc jak ktoś raczy z nich podliczyc reszte grup to zastanowimy się co dalej. W swoim imieniu sorki za taki obrót sprawy ale to nie moja wina.
Jak tylko będize wiadomo co dalej dam znac
Będzie zastosowane takie rozwiązanie jak napisałeś ????Czyli mam rozumieć że jutro dzień wolny od typowania na 100%?
Ile dni będzie trwał mecz w rundzie pucharowej?
I jak to będzie wygladać?
1/18->1/9->1/5 i 5 ekip w rundzie finałowej czy też inne rozwiązanie? ????
Pytam tak na przyszłość
Czyli jutro odpoczynek od typowania ????Będzie zastosowane takie rozwiązanie jak napisałeś ????
A co do jurtra to na bank nie będzie żadnego typowanie ...
Dodawane"14# Zasady kolejności w tabeli, czyli:
Drużyna, która ma więcej punktów jest wyżej w tabeli. W przypadku równej liczbie punktów:
decyduje to która druzyna trafila wyższe ako."
ako z trzech meczów mnożone czy dodawane ?