Właśnie dlatego -midel to nie są twoje typy więc po co cytujesz mój post zaraz zmienię typ na inny i po sprawie .
4# Typów po podaniu nie można już zmieniać
Ten mecz który chce zmienić odbędzie się dopiero jutro więc nie oskarżaj mnie o oszustwo .ps. co do zmiany typów , uważam że od biedy mozna to zrobic w kilka minut po wrzuceniu typów, bo cos zle sie skrobneło ale, na Boga, nie w połowie dnia rozgrywania danej kolejki, jak częśc typowanych wyników jest juz znana
Już wczoraj było wiadomo, że ten mecz odbędzie się w poniedziałek, dodatkowo zmieniłeś go dopiero jak wskazałem błąd, pod koniec dnia ????Ten mecz który chce zmienić odbędzie się dopiero jutro więc nie oskarżaj mnie o oszustwo .
Wczoraj przegrałem kolejkę dlatego że mój przeciwnik wymienił 3 typy , więc dziś nie wyobrażam sobie ,żebym nie mógł zmienić typu, który był już w ofercie na sobotę , potem miała być niedziela a dziś dowiaduje się że będzie jutro .
Trudno zrozumieć, że mecze nie odbyły się z przyczyn niezależnych od nas - deszcz. Co innego, gdy podana jest już rozpiska na dany dzień i gracz postawi na mecz, który odbywa się w innym terminieprzeciez to bylo walkowane tyle razy, moderatorzy wyrazili sie jasno, ze nie beda brane pod uwage
Pełne poparcie. Mecze, ktore były zaplanowane na dzisiaj i zgodnie z planem powinny się odbyć dzisiaj (10 VIII), a z powodu deszczu odbędą się jutro (11 VIII), to zaczekajmy aż się skończą i zaliczmy je tak jak miało być - na dzień 10 VIII.jeśli mecze były zaplanowane na dziś, dziś rano i poludnie, a nie 23:00 ( bo to jakaś głupota BAH-u z podawaniem tego z taka datą), to jedynym rozsadnym rozwiazaniem jest czekanie na rozstrzygniecie meczu. Przeciez nie moze ktos byc statny poprzez to, ze zawodnik przeciwnika zdazyl przed deeszczem a jego juz nie