bo powinno sie iloczn liczyc, regulamin troche nie jasny mowi tylko o 1x2 oraz u/o, a tu w temacie padaja odpowiedzi ze mozna takze grac wynik do polowy czy inne cuda o_0odnośnie liczenia ako
podsumowując ostatnie kolejki ako liczyłeś jako sumę typów (wcześniej inni liczyli jako iloczyn)
No i na to cały czas próbowałem zwrócić uwagę dobermana90, tylko jakoś nie mogliśmy się chyba "zrozumieć"...regulamin troche nie jasny mowi tylko o 1x2 oraz u/o, a tu w temacie padaja odpowiedzi ze mozna takze grac wynik do polowy czy inne cuda o_0
a mnóstwo handicapów zaliczono...Typujemy tylko i wyłącznie 1x2 niema Handicapów
Nie bardzo jednak wiadomo skąd się dowiaduje, że pierwszą połowę można obstawiać, bo żaden z moderatorów prowadzących konkurs tego nie powiedział ani w Regulaminie, ani w tym temacie. Jeżeli zaś taką odp uzyskałeś od dobermana90, to dlaczego, gdy ja się pytałem co właściwie można obstawiać (handicapy, 1 połowa), to w odpowiedzi dostałem cytat z Regulaminu, z którego absolutnie nie wynika, że można obstawiać wynik do przerwy?Jeśli można typować wynik do połowy czemu w regulaminie nie ma o tym słowa?Proszę uzupełnić regulamin bo nie każdy czyta tutaj każdy post.
Typujemy 1X2 under/over inne typy zabronione.I ja sie dowiaduje dopiero w czasie 3 kolejki że do połowy można też typować:/
No cóż, wystarczy spojrzeć na strone wcześniej. ???? Doberman napisał, że kolejne pary pojawią się koło piątku, więc dajcie modom czas... do piatku. ????jesli moderatorzy by sie pospieszli losownie mozna by zrobic w piatek i kolejny etap zacac odsoboty co o tym sadzisz doberman?
mi sie wydaje ze jest to niemozliwe do zrealizowania. A to z jedengo wniosku... jeszcze nie podliczyli w mojej grupie (10) 4 kolejek wiec watpie zeby to zrobili w jeden dzien.jesli moderatorzy by sie pospieszli losownie mozna by zrobic w piatek i kolejny etap zacac odsoboty co o tym sadzisz doberman?
3 Kolejka. Spotkania na środa-czwartek 5-6 Marzec.
Pojedynek pomiędzy: cerber - Matiw131
Tottenham Hotspur - PSV Eindhoven
UNDER @ 1.80
Nie jesteśmy robotami. Nie siedzimy na forum po 24h na dobę. Mamy swoje życie. Kilka modów ma problem z internetem. Więc wybacz, ale nie musisz tego wypominać co drugi post. Wszystko będzie dzisiaj podliczone.mi sie wydaje ze jest to niemozliwe do zrealizowania. A to z jedengo wniosku... jeszcze nie podliczyli w mojej grupie (10) 4 kolejek wiec watpie zeby to zrobili w jeden dzien.