>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Panowie za wszelkie błędy wybaczcie ale sprawdzałem na szybko. Został wprowadzony podział i każdy moderator (ja, Benek_18, Doberman90) mamy po odpowiednio 10 i 9 grup. Jeśli ktoś zauważy błąd w swojej grupie będzie pisał do &quot;swojego&quot; opiekuna czyli moderatora pod który należy ta grupa. Mam nadzieję, że ułatwi to zarówno pracę nam jak zarówno i Wam.
Pozdrawiam

mack_tm 0

mack_tm

Użytkownik
Proszę o podliczenie mojego typu Vaasan Sport - Leki 1 1.5.... który jest trafiony ;]
Grupa 20
Dzięki z góry...

el_90 0

el_90

Użytkownik
Pasowaloby zeby ktorys z modow sie zajal podliczeniem mojej grupy bo pisalem Nikiforowi ze koledze Prokom nie weszedl i juz 5 dni mu typ podliczaja a tutaj nowa kolejka...moze wiecej modow by sie zajelo tym konkursem?
pozdrawiam ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Przedstawiam podział grup. Pytania, prośby, niezgodności proszę pisać do swojego moderatora. Pozdrawiam
nikifor: grupy 1-5, 24-28
Benek_18: grupy 6-14
Doberman90: grupy 15-23

cerber 2

cerber

Użytkownik
3 Kolejka. Spotkania na środa-czwartek 5-6 Marzec.

Pojedynek pomiędzy: cerber - Matiw131

Tottenham Hotspur - PSV Eindhoven

UNDER @ 1.80 ⛔
Pomyłka... gr 14

BTW
Jeżeli mecz został odwołany, to można podac jeszcze na dzisiaj zastępczy :?:

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
3. RSC Anderlecht - FC Bayern München under 2.5 kurs: 1,80 ✅
błąd! w tym meczu było 0:5 więc był over i mecz na ⛔
grupa 18
zioloziolo - erka

el_90 0

el_90

Użytkownik
No wlasnie bo ja juz 10 pkt.nabilem a mam jeszcze nie podsumowane od 6...
rowniez moglbym pomoc w tym ????
duzo czasu na qmpie spedzam obecnie wiec problemu nie ma :p

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Panowie dzisiaj, najpóźniej jutro wszystko będzie podliczone. Niestety nie jesteśmy robotami. Grup jest sporo, typów też. Prosimy o cierpliwość tym bardziej, że Doberman ma problemy z internetem.
Pozdrawiam.

pascal791 28

pascal791

Użytkownik
mam taki problem:

http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=357470&amp;amp;postcount=10

w ostatnim meczu podalem dobrze kurs,ale pomylilem sie w typie (zamiast 2 wpisalem 1 :])... nie bylo to swiadome zanizenie/zawyzenie kursu :]

mecz zostanie mi uznany za trafiony czy niestety nie? i dodatkowe pytanie: wylatuje z konkursu za probe oszustwa,czyli za podanie zlego kursu? :&gt;

dziekuje z gory za odpowiedz i pozdrawiam

Ja bym nieuznał, bo gdyby Milan przegrał mógłbyś napisać, że kurs Ci się pomylił...

B 0

betonixx

Użytkownik
witam mam pytanie czy musze podawac typy jezeli preciwnik zostal zdyskwalifikowany? w regulaminie jest za nie podanie typów -3pkt.czy to dotyczy również tej sytuacji?

Z 0

zawada84

Użytkownik
Ja bym nieuznał, bo gdyby Milan przegrał mógłbyś napisać, że kurs Ci się pomylił...
akurat ty nie jestes obiektywna strona w tej sytuacji wiec Twoja wypowiedz jest chyba trochę nie na miejscu... dziwne jakby moj rywal z kolejki byl za tym,aby uznac ten typ :] (jesli by byl uznany,bys przegral :])

na szczescie nie ty tu decydujesz tylko mod :] zobaczymy co bedzie ???? napisalem juz PW...

nie bedzie uznany to trudno,za bledy sie placi ;) satysfakcja ze zwyciestwa z Toba pozostaje :p pozdrawiam ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
A więc tak typ zawady zostanie uznany stwierdziłem że wszystko wygląda ok , Z Grup w których są 2 walkowery u jednej osoby , osoba wylatuje z konkursu natomiast jeżeli w danej grupie nie ma 3 awansów ponieważ liczba uczestników się zmieniejszyła postanowiłem dobrać osoby z innych grup ale to już będzie wiadomo jutro wieczorem.
Pary 1/? pojawią się koło Piątku tak aby już w Sobote-Niedziele grać kolejkę.

Pozdrawiam

kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
3. Po rundzie grupowej będziemy szli systemem ligi mistrzów czyli będą pary. 1/??
Chciałem zapytać odnośnie tego zapisu w regulaminie.
Czy wobec tego bedzie rozgrywany mecz i rewanż ?

jaca 0

jaca

Użytkownik
Próbowałem się wcześniej dowiedzieć od dobermana90 (przez PM) jakie właściwie typy sa dozwolone (w Betsson League, gdzie można było typować 1,x,2 zakłady handicapu 3-drogowego były traktowane jako niedozwolone, a tutaj chyba można) by uniknąć wszelkich niejasności co można obstawiać, a co nie. Niestety odpowiedź była &quot;dziwna&quot;, że niby wszystko jest jasne i proste.
Mówię dziwna, gdyż podałem także przykłady typów, które prowadzący zaliczyli jako poprawne:
- zakład na sety w tenisie
- kto awansuje w LM (w meczu był remis)
- spotkanie rozgrywane w terminie innym niż wyznaczona kolejka
- i najciekawsze, typ podwójna szansa, gdzie część takich typów jest określana jako niezgodna z Regulaminem, a część jest zaliczana.
Tym samym widać, że dla prowadzących ten punkt chyba aż taki &quot;jasny&quot; nie jest (mam tu na myśli szczególnie typ podwójnej szansy)
Kolejna niezgodność, to sposób liczenia ako, gdzie jedni liczą go jako sumę kursów, a inni jako iloczyn...
Tym samym pytam się, czy w/w typy są dozwolone czy nie? jak liczycie ako? Bez tych odpowiedzi nie mogę podać błędów w podliczeniach, bo nie wiadomo co jest właściwie błędem.
Pozdrawiam.

Do góry Bottom