jemjogurt
Użytkownik
jak sie nie zmieni?Masz rację. Mały błąd. W tabeli wszystko jest dobrze uwzględnione. Układ miejsc się nie zmieni.
Prasa bedzie miec 1 wygrana i 3pkt
a ja 2 wygrane wiec 6pkt
wiec zamiast prasy awansuje ja..
jak sie nie zmieni?Masz rację. Mały błąd. W tabeli wszystko jest dobrze uwzględnione. Układ miejsc się nie zmieni.
Przecież i tak awansowałeś. Zupełnie nie rozumie Twojego oburzenia. Zmieni to coś? Bo wg mnie nie. No chyba że chcesz mieć te 9 pkt. Ehh.Jestem z grupy 1 !! i moja grupa została juz podliczona i mam tylko 6 pk w tabeli a wygrałem 3 mecze wiec powinenem mieć 9 pk prosze o porawienie !!
Jeśli masz rację, to zaraz to poprawię.jak sie nie zmieni?
Prasa bedzie miec 1 wygrana i 3pkt
a ja 2 wygrane wiec 6pkt
wiec zamiast prasy awansuje ja..
To prawda, ostateczna tabela powinna wyglądać tak:ŻLE JEST PODLICZONA GRUPA 10!
Tylko mi nie mów, że w życiu jesteś nieomylny i nie popełniasz żadnych błędów.ŻLE JEST PODLICZONA GRUPA 10!!!! PROSZE O ŻETELNE SPRAWDZANIE!!!
NAPEWNO Z GRUP MIAŁBY WYJŚĆ LEBRON BO MA ZGROMADZONYCH 7 PTK a FC Barca 6. Więc jakim sposobem nie awansowałem jak mam więcej ptk? ????????????????:kwasny4565::kwasny4565::kwasny4565: Troche powagi panowie.
Prosze o jak najszybsza poprawe błędu!!!
Dziękuje.
Nikifor też się mylę jak każdy... Może się troche zdenerwowałem, ale też codziennie śpię po 3-4 godziny bo praca i studia wykańczają człowieka. Kilkanaście postów wcześniej proponowałem swoją pomoc w prowadzeniu tego konkursu, więc mogliście z pomocy skorzystać.Tylko mi nie mów, że w życiu jesteś nieomylny i nie popełniasz żadnych błędów.
Sprawdzaj i podliczaj tak każdą grupę to gwarantuję że przy 3-4 zacznie Ci się wszystko mieszać.
Jeśli masz rację, wszystko zostanie poprawione.
no tu sie mylisz... grupa 23... moja dyskwalifikacja... za co???Ja panowie powiem tyle czekam do 13-14 Godz. na werfikację wyników jeżeli nie będzie sprzeciwów dalej pary się pojawią jeżeli będa pojawią się dopiero o 23:00 bo nie chce aby później trzeba było poprawiać.
Pozdrawiam.
PS> Moje grupy sa dobrze i nikt nie narzeka ???? he he
Z tego co widzę, to w "Twojej" grupie 23 ktoś jednak narzeka (Zawada84)...PS> Moje grupy sa dobrze i nikt nie narzeka ???? he he