groven
Forum VIP
Wydaje mi się że tym razem niestety Pudzian "tanio skóre sprzeda". Nie jestem jego ani fanem ani przeciwnikiem. Ale niepotrzebnie odrazu rzucili go na głęboką wodę. PYTON Powinien ogarnąć sie troche (tzn. wygrać 5-6 walk z nowicjuszami takimi jak on) i dopiero startowac do pojedynku z zawodnikami z prawdziwego zdarzenia. Nawet jeżeli wygra z Silva to nie zrobi na mnie jakiegoś niewiarygodnego wrażenia.
Jeżeli chodzi o te kursy na Mariusza to warto zagrać za jakieś drobne kieszonkowe. Bo grubej kasy napewno nie można na niego postawić. To samo na Silve, którego tak naprawde nie wiadomo na co stać. Jest tak samo nieprzewidywalny jak Pudzian. Dlatego granie na któregoś z nich mija się z rozsądkiem. W takiej sytuacji trzeba postawić na Pytona i grac "po kursie"
Jeżeli chodzi o te kursy na Mariusza to warto zagrać za jakieś drobne kieszonkowe. Bo grubej kasy napewno nie można na niego postawić. To samo na Silve, którego tak naprawde nie wiadomo na co stać. Jest tak samo nieprzewidywalny jak Pudzian. Dlatego granie na któregoś z nich mija się z rozsądkiem. W takiej sytuacji trzeba postawić na Pytona i grac "po kursie"