Heh to już wiem jak będziecie się usprawiedliwiać: "Walka była podstawiona dlatego wygrał" Ale lepsze będzie to dlaczego będziecie tak mówić ponieważ według mnie Sylvia pokaże się z bardzo marnej strony, będzie to kiepskie widowisko w jego wykonaniu (zresztą ostatnio takie tylko możemy oglądać ;]) - to moje proroctwo.
Jeszcze niektórzy jak tutaj czytam piszą,
PUDZIAN nie ma w ogóle siły naprawdę przesadzacie no chyba już gorszej rzeczy nie można powiedzieć... To jest wręcz jego największy ATUT, skoro nie ma siły to trza było popatrzeć na podrygującego Najmana jak sarenka gdy dostawał low-kicki, hehe (pamiętajcie jeszcze o tym że Sylvia to też bokser
), ktoś pisał że Kawaguchi bał się Pudziana atakować dlatego przegrał. No oczywiście jak bym poczuł siłę cepów jakie na mnie spadają to też bym był wystraszony i jeszcze wyczytałem że jakby miał siłę to przeciwnik latał by po ringu nawet z garda, kompletna bzdura, jest zapewne kilku bokserów którzy mają naprawdę dużą siłę uderzenia, ale jeszcze nigdy nie widziałem żeby dzięki tej sile miotali swoimi przeciwnikami pomimo gardy. Wykażcie trochę optymizmu bo niektóre wypowiedzi chyba bardziej pesymistyczne nie mogą być.
W ogóle patrzyłem na pewną ankietę 60 procent za Pudzianem, a tylko jak go tutaj bronie ;]
Ma siłe, ale nie siłę ciosów, nie wyprowadza ich dynamicznie, bez skrętu ciała i dlatego one nie mają siły, jedynie low kicki wyglądają dobrze pod względem dynamiki i wydają się silne.
Obejrzyj walki Sappa, nawet te pierwsze gdzie zaczynał przygodę z k1/
mma, i zobacz jak wyglądają cepy, ktore mają prawdziwą siłę. U niego to widać wyraźnie, ale jest mnóstwo gości w boksie,
mma którzy uderzając przeciwnika w garde ma on lekkie problemy i musi chwytać równowagę.
Już po ważeniu no i Sylvia przesadził, bardzo dużo waży, ale to nie zmienia mojego typu.
Pudzianowski nie będzie się rzucał na Sylvie, ale i tak zmęczy się od uderzeń Tim;a. Sądzę, że
Pudzian będzie starał się trzymać dystans i walić low kicki, ale jak pisałem w końcu go dopadnie Sylvia, przewróci ciosami potem będzie g&p, obejcie garde i zacznie nawalać i sędzia przerwie ????
Najman skakał od Low kicków, bo jest leszczem, a nie dlatego, że jest bokserem (chociaż to ujma nazywac go nawet tak dla prawdziwych pięściarzy), Sylvia walczył 8 lat i nie z takimi Low kickami się spotykał uwierz mi, no i oprócz tego jak mowisz ze Tim jest bokserem, chociaż o tym nie wiedziałem, to wiem że ma on niebieski pas w bjj, słaby ale jakieś pojęcie ma o parterze, ale nie aż tak dużo, bo jak widac po jego rozkładzie to prawie wszystkie walki przegral właśnie w parterze.
Jeszcze wrócę do tego co napisałeś, że bedziemy tak usprawiedliwać przegraną Sylvi. Ja osobiście tak nie zrobię, bo może i werdykt jest już napisany, ale nie sadze aby Tim miałby jakieś polecenie, że ma przegrać/sprawić, że walka bedzie trwała cały dystans, w to nie wierze i dlatego mysle, że Tim skończy to przed czasem.
Wyniki oficjalnego ważenia:
Pudzianowski - 123.8 kg
Sylvia - 138,3