polemizowałbym czy sformułowanie "zakład typu 1x2" jest jednoznaczne bo to nie jest to samo co "zakład 1, x lub 2", ale chyba w całym zamieszaniu nie chodzi o to tylko raczej o fakt udzielania sprzecznych informacji przez supportPrzecież regulamin jednoznacznie zawierał informację o zakładach TYLKO 1X2 oraz u/o. Co jest jednoznaczne, że podwójna szansa nie kwalifikuje do bonusa.
Grałeś podwójną szansę?Witaj Siarkozi1910
Pragniemy Cię poinformować, że dzięki swoim zakładom na Puchar Narodów Afryki, zakwalifikowałeś się do specjalnego bonusu!
Dostaniesz od nas bonus w wysokości 100% twojej wpłaty aż do 400zł! Podwajamy Twoją kasę!
Wszystko co musisz zrobić to dokonać depozytu od soboty 23 stycznia od godziny 8:00 do poniedziałku 25 stycznia do godziniy 23:59, a my podwoimy twój pierwszy depozyt!
Mam to samo ????Potwierdzam, 8 stówek na koncie.
Uprzedzając wszelkie pytania: nie, nie grałem zakładów 1x x2, bo dla mnie regulamin był jasny; poza tym wg mnie lepiej było grać over 0,5 i na 4 zakłady nie przegrać żadnego.
mam nadzieję , że nie ,bo nie stawiałem żadnych 1x ,x2 .To ,ze zrobilem wylate przed 21wszym raczej nie ma wplywu na przyznanie bonusa ,prawda?komu mieli wysłać to już wysłali