>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Puchar Narodów Afryki - Wytypuj Sobie Bonus! / Unibet

Status
Zamknięty.
rpg 1K

rpg

Użytkownik
Napisz do nich a nie posądzaj już od oszustów.
Mi kiedyś poszli na rękę jak była promocja 50% do 200pln, wpłaciłem po czasie gdyż była awaria na P24, po wysłaniu screenów dopisali bonus.

xavy 386

xavy

Użytkownik
po cholerę kombinowaliście z podpórkami skoro można było 4x postawić over 0,5gola i bonus gwarantowany jak u mnie

P 0

paralelizm

Użytkownik
Przecież regulamin jednoznacznie zawierał informację o zakładach TYLKO 1X2 oraz u/o. Co jest jednoznaczne, że podwójna szansa nie kwalifikuje do bonusa.
polemizowałbym czy sformułowanie &quot;zakład typu 1x2&quot; jest jednoznaczne bo to nie jest to samo co &quot;zakład 1, x lub 2&quot;, ale chyba w całym zamieszaniu nie chodzi o to tylko raczej o fakt udzielania sprzecznych informacji przez support

siarkozi1910 0

siarkozi1910

Użytkownik
Witaj Siarkozi1910
Pragniemy Cię poinformować, że dzięki swoim zakładom na Puchar Narodów Afryki, zakwalifikowałeś się do specjalnego bonusu!
Dostaniesz od nas bonus w wysokości 100% twojej wpłaty aż do 400zł! Podwajamy Twoją kasę!
Wszystko co musisz zrobić to dokonać depozytu od soboty 23 stycznia od godziny 8:00 do poniedziałku 25 stycznia do godziniy 23:59, a my podwoimy twój pierwszy depozyt!

D 16

djorkaef

Użytkownik
Witaj Siarkozi1910

Pragniemy Cię poinformować, że dzięki swoim zakładom na Puchar Narodów Afryki, zakwalifikowałeś się do specjalnego bonusu!

Dostaniesz od nas bonus w wysokości 100% twojej wpłaty aż do 400zł! Podwajamy Twoją kasę!
Wszystko co musisz zrobić to dokonać depozytu od soboty 23 stycznia od godziny 8:00 do poniedziałku 25 stycznia do godziniy 23:59, a my podwoimy twój pierwszy depozyt!
Grałeś podwójną szansę?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Z ta podwojna szansa to nie bylo zadne kombinowanie, uzyskalismy odpowiedz od supportu przez rozpoczeciem gry, ze podwojna szansa sie zalicza, wiec sprawa jest jasna i oczekuje zakwalifikowania do promocji. Jesli nie trzeba bedzie, napisac pare maili do Unibetu.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Potwierdzam, 8 stówek na koncie.
Uprzedzając wszelkie pytania: nie, nie grałem zakładów 1x x2, bo dla mnie regulamin był jasny; poza tym wg mnie lepiej było grać over 0,5 i na 4 zakłady nie przegrać żadnego.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Dla wielu osob nie byl, dlatego zadali &quot;profesjonalnemu&quot; supportowi, czy 1x, x2, 12 zalicza sie i otrzymali odpowiedz twierdzaca (w tym ja). Teraz logicznie rzecz biorac powinni naprawic niekompetencje swoich pracownikow i przyznac bonusy. Chciales grac o/u, bardzo prosze, bardzo dobrze na tym wyszedles. Moim zdaniem nie odwracajmy kota ogonem, popelnili blad i tyle.

D 16

djorkaef

Użytkownik
Napisałem do nich maila,że zgodnie z informacją waszego supportu zagrałem zakłady powójnej szansy aby zakwalifikowac się do bonusu.Oczywiście przesłałem im odpowiedź odnośnie możliwości gry podwójnej szansy w zakładach kwalifikujących. Zobaczymy co odpowiedzą.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Potwierdzam, 8 stówek na koncie.

Uprzedzając wszelkie pytania: nie, nie grałem zakładów 1x x2, bo dla mnie regulamin był jasny; poza tym wg mnie lepiej było grać over 0,5 i na 4 zakłady nie przegrać żadnego.
Mam to samo ????
Nie rozumiem co z tą ich pomocą, do w regulaminie stało jak byk , że tylko u/o i 1x2 ... no ale powodzenia.

BTW: Co z obrotem? Tj. kursy min. 1,4 , czy łączny kurs min. 1,4 bo na stronie napisali tylko &quot;obrót jak zwykle&quot; ???? a polskiej pomocy chyba nie zaufam ;)

D 5

dami21

Użytkownik
komu mieli wysłać to już wysłali , nie wiecie czy działa infolinia i czy mozna tam sie zapytać bo coś nie moge sie dozownic , ktoś próbował ?

amaruti 89

amaruti

Użytkownik
komu mieli wysłać to już wysłali
mam nadzieję , że nie ,bo nie stawiałem żadnych 1x ,x2 .To ,ze zrobilem wylate przed 21wszym raczej nie ma wplywu na przyznanie bonusa ,prawda?
( w takim razie czekam dalej na bonus ,ktory nalezy mi sie jak psu kosc ???? )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom