lukaszk111
Użytkownik
Ja tez zrobilem wyplate przed 21 i kasy jeszcze nie ma ale bonus przyznali.
Oni nie wymagają czasem , żeby mieć 18 lat ?Otrzymałem e-maila,wpłaciłem przez Przelewy 24 i po 10 min kasa z bonusem na kącie
nie dostalem żadnego emaila na o2.pl zatem radze osobom które mają tam poczte napisac specjalnie do suportu z pytaniem...Dziękuję za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że jest Pan uprawniony do bonusu 100% bonusu przy depozycie, aż do 400zł. Spełnił Pan wymagane warunki promocji Puchar Narodów Afryki. Wszystko co musi Pan zrobić to dokonać depozytu od soboty 23 stycznia od godziny 8:00 do poniedziałku 25 stycznia do godziny 23:59, a my podwoimy pański pierwszy depozyt. Mail związany z promocją Puchar Narodów Afryki został wysłany w dniu wczorajszym.
W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.
Pani Monika odpisała. :Spokojnie również napisałem do Supportu gdyż jeden mecz zagrałem 1x poczekajmy niech odpowiedzą jak narazie cisza...
jak masz skrzynkę na o2 to stawiam swój depozyt wraz z bonusem który już mam na koncie, na to, że maila o przyznaniu jednak dostałeś tylko o tym nie wiesz :mrgreen:
Nie dziś rano wysłałem e-maila i zero odpowiedzi , więc po południu wysłałem następnego z pytaniem dlaczego nie odpowiedzieli i czy zakwalifikowałem się do bonusu. I zagrałem dokładnie zakład 1xADAMOS11 musiales im podeslac maila od pani Anety aby jednak otrzymac ten bonus? Ja go wykasowalem i lipa jesli potrzebny, ale nie powinno nie miec to znaczenia, przeciez widac jak na dloni, ze pani Anetka wszystkim wysylala, ze sie liczy. Podeslalem im rowniez linki do forum na ktorych toczy sie burzliwa dyskusja nad ta promocja, aby zerkneli deczko co narobili hehe. A jeszcze ADAMOS11 moze zagrales tak jakby obok to 1x ale i tak spelniles te warunki ze o/u i tylko 1 lub x lub 2 ze ci przyslali bonusik?
Zagrałem dokładnie 4 mecze po 1 z każdej grupy i to był jeden z nich.A moze obok tego zakladu miales inne, ktore bez tego zakladu X2 spelnily warunki, tak ze ten juz nie mial znaczenia?
Nie dziś rano wysłałem e-maila i zero odpowiedzi , więc po południu wysłałem następnego z pytaniem dlaczego nie odpowiedzieli i czy zakwalifikowałem się do bonusu. I zagrałem dokładnie zakład 1x