W regulaminie bylo napisane, ze nie ma, ale na wszelki wypadek sie dopytaj bo jak widac regulamin ciagle zmieniaja...Jest jakiś ograniczony czas na dokonanie obrotu?
W regulaminie bylo napisane, ze nie ma, ale na wszelki wypadek sie dopytaj bo jak widac regulamin ciagle zmieniaja...Jest jakiś ograniczony czas na dokonanie obrotu?
przelewy24, mBankwplacales przez MB albo przelewy24?
chyba kończyć obrót? nie będziesz musiałWitam, niestety przegralem ten bonus i swoj wklad, mam pytanie : jesli wplace kase to bede musial jeszcze konczyc bonus?
tak o obrot mi chodzilo , sorki pomylilem sie ???? dzieki za odpowiedzchyba kończyć obrót? nie będziesz musiał
nie wiem co masz za doświadczenia ale nie zazdroszcze...niestety z doswiadczenia wiem, ze bedziesz musial
Nie wprowadzaj w błąd. Niestety ale będzie musiał.chyba kończyć obrót? nie będziesz musiał
Proponuje zastosować pierw do siebie. Sam miałem tak już z trzy razy , i wystarczyło napisać do obsługi i kasowali ręcznie. Samo z siebie nie przejdziei co malutki 194? jak nie wiesz to sie nie udzielaj
Zerknij na post nr 49 tego tematu. Mnie nie anulowali pomimo iż stan mojego konta wynosił prawie 0zł. Po wpłacie oczywiscie jeszcze mailowałem czy aby na pewno musze robić obrót i musiałem. Zdecydowanie nie wystarczy napisac do obsługiProponuje zastosować pierw do siebie. Sam miałem tak już z trzy razy , i wystarczyło napisać do obsługi i kasowali ręcznie. Samo z siebie nie przejdzie
Prawie robi różnicę. Ja piszę o sytuacji jak wszystko przegrasz.Zerknij na post nr 49 tego tematu. Mnie nie anulowali pomimo iż stan mojego konta wynosił prawie 0zł. Po wpłacie oczywiscie jeszcze mailowałem czy aby na pewno musze robić obrót i musiałem. Zdecydowanie nie wystarczy napisac do obsługi