... mają problemy techniczne więc ewentualne opóźnienia nie powinny nikogo martwić.
Nasza strona jest w tej chwili wylaczona z powodu prac konserwacyjnych.
Przewidujemy zakonczenie prac na godzine 16:00.
Przepraszamy za wszelki niedogodnosci z tym zwiazane.
Unibet
Dziękuję za kontakt z Unibet. Bardzo mi przykro, ale nasze biuro obsługi klienta nie posiada na chwilę obecną listy uprawnionych graczy do uzyskania bonusu. Wszyscy zakwalifikowani gracze otrzymają informację drogą mailową w ciągu najbliższych 3 dni i dopiero wtedy będzie Pan mógł wpłacić depozyt, który zostanie podwojony.
Witaj
Pragniemy Cię poinformować, że dzięki swoim zakładom na Puchar Narodów Afryki, zakwalifikowałeś się do specjalnego bonusu!
Dostaniesz od nas bonus w wysokości 100% twojej wpłaty aż do 400zł! Podwajamy Twoją kasę!
Wszystko co musisz zrobić to dokonać depozytu od soboty 23 stycznia od godziny 8:00 do poniedziałku 25 stycznia do godziniy 23:59, a my podwoimy twój pierwszy depozyt!
Wykorzystaj go na naszych swietnych promocjach: €100 bonusu na zakłądach przez telefon, loterii z pulą nagród 1500zł, i wielu innych - znajdziesz je na naszej stronie!
Gratulujemy i powodzenia!
Nie musicie już snuć teorii że Unibet się rozmyślił i zaciera ślady po promocji.Zasady: Promocja jest przeznaczona tylko i wyłącznie dla adresata tej wiadomości.
Bonus pieniężny jest przeznaczony jedynie dla osób, które złożą depozyt.
Wysokość bonusu zależy od wysokości zdeponowanej kwoty przez gracza.
Do pierwszego depozytu dodajemy 100% kwoty, aż do 400
Promocja jest ważna od 23 stycznia od godziny 8.00 do 26 stycznia do godziny 23.59CET
Każda metoda przelewu uprawnia do otrzymania bonusa.
Przed wypłatą pieniędzy, należy obrócić Siedmoiokrotnie pieniędzmi z bonusu
Unibet zastrzega sobie prawo do wstrzymania lub przerwania promocji.
Tylko jeden bonus dla jednego klienta
Nic dziwnego:ja nic nie mam , stawiałem mecze z podporkami 1x 2x
Witam serdecznie Panie ******!
Dziękuję za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że podwójna szansa np 1x2 nie liczy się do promocji Puchar Narodów Afryki.
W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.
Pozdrawiam,
Monika
Biuro Obsługi Klienta
pani Aneta że można, pani Monika że nie mozna - moim zdaniem celowa zagrywka bo pewnie sporo osób postawiło przynajmniej jeden zakład z podpórka a z trzech pozostałych jesli nie wszystkie to przynajmniej jeden zaklad umoczyło i z tego bedzie kasa dla tych co się "zakwalifikowali" ????MI NAMPISALI ZE SIE LICZY ... TO KAPITALNIE .... 3 DNI TEMU PISALEM I PISALI ŻE OCZYWIŚCIE , NAPRAWDE SZKODA SŁÓW !!