Brazylia vs Urugwaj
Brazylia kurs: 1,40 buk: Pinnacle
(edit po meczu: na
LIVE jeszcze pograłem po 2,5 na BTS, po 2,5 na Brazylię, a w końcówce po 3,75 na Brazylię więc jest super - co do samej gry
Brazylia nie zachwyciła, ale i Urusy grały świetnie)
Brazylia AH: (-1 i -1.5) kurs: 1,862 buk: Pinnacle
1/2 ZWROT (edit po meczu: Na handi to tu nie było żadnej szansy...)
AZJAN: OVER 3 GOLE kurs: 1,990 buk: Pinnacle
ZWROT (edit po meczu: jak można nie strzelić karnego ?)
Hiszpania vs
Włochy
Hiszpania kurs: 1,40 buk: Pinnacle
(edit po meczu: ja rozumiem, że pogoda była ciężka do grania, ale
Hiszpania to nie 2 liga argentyńska)
Hiszpania AH: (-1 i -1.5) kurs: 1,909 buk: Pinnacle
(edit po meczu: przy takich klasach zespołów nie ma sensu dawać handi)
AZJAN: OVER 2,5 i 3 GOLE kurs: 1,840 buk: Pinnacle
(edit po meczu: 0:0 mistrza i wicemistrza Europy !)
Generalnie stawiam na faworytów. Mówiąc w wielkim skrócie dlatego, że Urugwaj jest tak słaby, a
Hiszpania tak silna. Szczególnie boję się o pierwszy typ na Brazylię, bo przed rozpoczęciem turnieju ramzesa ostrzegał przed nimi. Boję się masówki i boję się, że dobra passa się skończy, ale Urugwaj grał z normalnymi przeciwnikami (Thaiti oczywiście nie liczę) taką żenadę, że nie wyobrażam sobie, żeby nie przegrał z Brazylią. Boję się tu też o handi i overy, ale myślę, że wejdą, albo dlatego, że
Brazylia zagra bardzo dobrze, albo... bardzo źle i np Urugwaj doprowadzi co remisu. Co do 2 typu to czysty win Hiszpanii to jak niektórzy twierdzą może być "lokata", choć ja tego sformułowania nienawidzę w bukmacherce bo to tylko sport, ale nie widzę możliwości, żeby to akurat
Włochy zatrzymały drużynę hiszpańską. Boję się o handi na Hiszpanię i over bramkowy, ale wolę jednak ten over niż BTS, który jest zawsze gorszym rozwiązaniem.