>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Konfederacji - Brazylia 2013

Status
Zamknięty.
dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Ciekawe jakie są kryteria rozliczania takiego zakładu?Słupek,poprzeczka po strzale na bramkę to ok problemu myślę,że nie ma.
Ale już kiedy piłka przeleci po dośrodkowaniu po poprzeczce (a zdarza się czasem tak) to co wtedy?

A co w sytuacji,kiedy piłka otrze się o słupek i wyjdzie na aut bramkowy?

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
Brazylia - Urugwaj
26.06.2013 21:00

Dzisiaj zostanie rozegrany pierwszy mecz poflinalowy podczas Pucharu Konfederacji podczas to ktorego wystapia takie zespoly jak Brazylii i Urugwaju. Ameryki chyba tutaj nie odkryje twierdzac, ze faworytem tego spotkania sa gospodarze. Ba Brazylia jest glownym faworytem do wygrania calej tej imprezy tym bardziej, ze ten turniej rozgrywaja przed wlasna publicznoscia. Widac, ze sa w dobrej formie co zreszta pokazuja od pierwszego spotkania. Bowiem najpierw pokonali Japonie 3-0 w drugim meczu pokonali Meksyk zas podczas trzeciej serii sptokan nie dali najmniejszych szans dla WLochow gdzie to pokonali ich 4-2. Z taka gra przede wszystkim w ofensywie powinni tutaj wbic dla rywali przynajmniej dwie bramki. Swoja klase pokazuje podczas tego turnieju Neymar, ktory jest jednym z liderow tego zespolu i ciagnie gre swojej druzyny. A co najwazniejsze strzela bramki do tej pory w kazdym meczu strzelal po jednej bramce. I mozna byc pewnym, ze dzisiaj rowniez powinnien nie raz zaskoczyc dla bramki rywali. Maja bardzo moccny sklad na ten turniej pomimo, ze brakuje kilku podstawowych zawodnikow to i tak graja bardzo ofensywnie. Po dwa trafienia maja Jo oraz Fred. Natomiast po jednym trafieniu strzelali do tej pory Dante oraz Paulinho. Maja za soba w dodatku doping swoich kibicow, ktorzy daja im jeszcze wieksza motywacje do tego, zeby zaprezentowac sie z dobrej strony. Urugwaj na pewno nie jest to zespol do bicia jednak widac, ze nie prezetnuja sie za dobrze podczas tego turnieju. W pierwszym meczu przegrali z Hiszpania 2-1 gdzie to jedyna bramke strzelili w ostatnich minutach spotkania. W kolejnym meczu pokonali 2-1 Nigerie.To pokazuje, ze nie do konca sa w stanie wykorzystac swoj potencjal. JEdnak przede wszystkim w ofensywnie maja bardzo dobrych zawodnikow jak Cavani, Suarez czy Forlan. Jednak i Ci zawodnicy nie prezentuja sie na swoim poziomie podczas tego turnieju. Reasumujac jednak dla mnie faworytem tego spotkania jest Brazylia i kazdy inny wynik niz ich wygrana tutaj bedzie spora niespodzianke.

Typ 1 kurs 1.36 Bukmacher bet365

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Ciekawe jakie są kryteria rozliczania takiego zakładu?Słupek,poprzeczka po strzale na bramkę to ok problemu myślę,że nie ma.
Ale już kiedy piłka przeleci po dośrodkowaniu po poprzeczce (a zdarza się czasem tak) to co wtedy?
Piłka niezależnie czy odbije się od słupka i wyleci na aut czy na boisko jest zaliczone jako trafiony typ

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Brazylia-Urugwaj: czerwona kartka @3,40 William Hill⛔
rzut karny @3,55 Tobet✅
Luis Suarez kartka @3,55 Tobet⛔

Dziś południowoamerykańska wojna,czyli mecz Brazylia-Urugwaj.W Kraju Kawy atmosfera nadal napięta poza stadionami,dziś w Belo Horizonte zapowiadana jest ogromna manifestacja,ale FIFA czasu i miejsca półfinału zmieniać nie zamierza.Ja to spotkanie postanowiłem ugryźć tylko i wyłącznie od strony dyscyplinarnej(choć mam nadzieję,że bramki też będą padać).Pojedynki między tymi drużynami to specjalne wydarzenia dla jednych i dla drugich.Dla Brazylijczyków każda kolejna wygrana nad Urusami to balsam na ranę jaką zadał im rywal w finale MŚ 1950 rozgrywanym na Maracanie.Jaka presja ciąży na Canarinhos chyba nie trzeba pisać-oni mają wygrywać w pięknym stylu każdy mecz,a już taki jak dzisiejszy to po prostu oczywista oczywistość.Urugwaj ostatnie miesiące ma raczej słabe,czegoś brakuje w ich grze,nie jest to ten styl który widzieliśmy na MŚ w RPA.Jednak dziś na pewno z ich strony nie zabraknie walki,agresji,zaciętości.Jak sami przyznają dzisiejszy mecz jest dla nich jak finał..
Mecz poprowadzi sędzia z Chile Enrique Osses.Wystarczy spojrzeć w ostatnie ważne mecze jakie prowadził: Boca-Corinthians w 1/8 Libertadores oraz klasyk w Chile Colo Colo-Universidad Catolica czy 1/2 finału w walce o awans do ekstraklasy Chile.We wszystkich tych meczach były czerwone kartki-odpowiednio 10 Ż+ 1 CZ,7 Ż+ 1 CZ, 6 Ż+ 1 CZ.

Post jeszcze zedytuję jak pojawi się szersza oferta na kartki dla poszczególnych zawodników.

Otrzymane punkty reputacji: +1
catalona 704

catalona

Użytkownik
Brazylia - Urugwaj 1/1 @ 1.91 ✅
Co można powiedzieć złego o grze Brazylijczyków ostatnimi czasy? Nie wiem sam. Od finału Pucharu Konfederacji dzieli ich mecz z Urugwajem. Spotkanie z Włochami w pełni pokazało siłę ofensywną Canarinios. Taki futbol może się podobać. Odważnie, ładnie dla oka. Wyniki same mówią za siebie:

Włochy- Brazylia 2:4
Brazylia- Meksyk 2:0
Brazylia- Japonia 3:0
nie zapominając 3:0 z Francją tuż przed Pucharem Konfederacji

Widać, że gra się klei. 3 spotkania z rzędu trafia Neymar, odblokował się Fred...Gra obrona- atak świetnie prosferuje, rozegranie to samo, pomysł na grę też jest. Wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują wygraną Canarinios.

Urugwaj wgl mnie nie przekonuje. Ich obowiązkiem był awans z grupy. Gra z niezgraną, słabą jak na tytuł mistrza Afryki Nigerią też nie przekonuje. Zwycięstwo z Tahiti nawet dwucyfrową liczbą bramek niewiele by zmieniło. Cavani i Suarez to nie wszystko. Ciężko liczyć na to, że Urugwaj w pojedynku z mocniejszą, grającą u siebie, będącą na fali ekipą Brazylii sprawi niespodziankę. Mobilizacja na zdobycie Pucharu Konfederacji na rok przed mistrzostwami bardzo podniosłoby morale zespołu i dało spokój Scolariemu od medialnej nagonki na jego decyzje.

Spodziewam się ciekawego spotkania obfitującego w dużą ilość akcji w &#39;derbowym&#39; spotkaniu drużyn południowoamerykańskich. Liczę tu też na over 1.5 bramek Brazylii✅, co chyba nie będzie wielkim problemem dla nich po tym co ostatnio grali.

Przypuszczalne składy:

BRAZYLIA: Julio Cesar-Alves, Silva, Luiz, Marcelo-Hernanes, Gustavo, Hulk, Oscar, Neymar-Fred
URUGWAJ: Muslera- Pereira, Lugano, Godin, Caceres- Ramirez, Gargano, Perez, Rodriguez- Cavani, Suarez

maryman 117

maryman

Użytkownik
Jak dla mnie sensownym typem na dziś wydaje się zagranie rzutów rożnych. Atak zarówno Brazylii jak i Urusów nie wymaga komentarza-dużo strzelają i na rożny coś musi polecieć. Co więcej w obronie sobie jakoś strasznie dobrze też nie radzą jeżeli chodzi o ten fragment gry. W turnieju Brazylia &quot;skiepściła&quot; rożne tylko w meczu z Japonią (4 rożne Brazylii i 0 Japonii) w pozostałych meczach było już normalnie. Z Meksykiem 5 rożnych Brazylii i 7 Meksyku. Z Włochami 6 rożnych dla Włochów i 5 dla Brazylii. Ciekawie natomiast wygląda Urugwaj z Hiszpanią tylko 1 wywalczony rożny a Hiszpania 5, z Thaiti 3 rożne a Thaiti 2!, z Nigerią 6 dla Urugwaju i 8 dla Nigeryjczyków. Z przebiegu spotkań wnioskuję, że dziś dość klasycznie Brazylia pójdzie do przodu Urugwaj nastawi się na kontrę. Urugwaj broni się nieźle ale przy małym zamieszaniu, czy odrobinie przypadku nikt dwa razy się tam nie zastanawia, dodając postawy bramkarzy w obydwu zespołach, rozluźnienie obrony Brazylii przy korzystnym rezultacie:
jak dla mnie bezpieczna opcja - over 8 rzutów rożnych w meczu - kurs 1.50 bet365,
z nieco wyższym kursem - over 9.5 rzutów rożnych w meczu - kurs 1.75 w bwin, (w bet365 - 1.83)
.

E 16

exclusive

Użytkownik
Brazylia-Urugwaj
Brazylia WIN @1,35 Milenium
2:1 ✅
Nie widzę tutaj innego wyniku jak czysta wygrana Brazylii. W zasadzie jak tylko zobaczyłem pary półfinałowe i to, że mamy spotkania drużyn z tego samego kontynentu to w głowie miałem jedno - Finał Brazylia-Hiszpania.
Tak jak było wyżej pisane, Urugwaj to bardzo solidny zespół, z wieloma indywidualnościami, ale gwiazdy na tym turnieju z lekka zawodzą,a gra się układa średnio. Co innego Brazylia, mocno skoncentrowana na zdobyciu trofeum, z workiem gwiazd takich jak chociażby Neymar. Grają bardzo skuteczną i poukładaną piłkę, którą naprawdę ogląda się świetnie. Dodatkowo, jako iż jest to ich domowy turniej będą mieli wsparcie kibiców. Czego chcieć więcej? Niczego, tylko wygrywać.

BTS:TAK @1,8 Milenium✅✅
Tutaj krótko, potencjału strzeleckiego obu drużyn nie trzeba przedstawiać, myślę, że nawet jeśli Brazylia zdominuje spotkanie to Urugwaj będzie w stanie coś strzelić. Nie wierzę w to, że Urugwaj odda to spotkanie do 0, będzie starał się walczyć.
Więcej goli która połowa : 2-ga połowa @2,05 Milenium HT/FT (1:0/2:1) ✅✅✅✅
A tutaj coś co dla mnie jest prawdziwą perełką. Otóż, jak dobrze wiemy Brazylia bardzo lubi &quot;przespać&quot; pierwszą połowę by potem w drugiej nastrzelać trochę bramek. Tak było z Francją towarzysko (HT/FT 0:0 3:0), z Włochami (1:0 4:2) i z Japonią (1:0 3:0). Myślę, że pierwsza połowa to będzie takie &quot;badanie rywala&quot;, a w drugiej zobaczymy otwartą grę obu drużyn i mnóstwo sytuacji bramkowych. Bardzo ciekawy typ na to spotkanie, po takim kursie warto spróbować.
Neymar strzeli gola @2 Milenium⛔⛔
Tutaj również krótko, tego pana nie trzeba przedstawiać, zdobywał bramki w każdym meczu fazy grupowej, dlaczego więc ma nie strzelić czegoś w półfinale. Z jego możliwościami, jest to bardzo prawdopodobny typ.
EDIT:3 na 4 typy trafione, całkiem dobry wynik, zwłaszcza cieszy mnie to, że wszedł typ na więcej bramek w drugiej połowie, trochę jestem do przodu. Neymar bramki nie zdobył, ale przy obu bramkach miał duży wkład(dobitka Freda po jego strzale i bardzo dobre dośrodkowanie) więc wybaczam! ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Kryterium jest jedno: tak zrobić, żeby pazerny bukmacher wydymał gracza. Tu zdaje się, nie ma oficjalnych statystyk FIFA więc nie wiem jak by dochodzić swoich racji.

komos84 182

komos84

Użytkownik
Brazylia Urugwaj
typ: over 3.5 gola
kurs: 2.62
bet365

Obie drużyny mają kim straszyć z przodu. Neymar, Fred, Hulk, Oskar po stronie Brazylii. W ekipie Urugwaju są Suarez, Forlan, Hernandez czy głodny bramki Cavani (jeszcze nie strzelił gola na P Konf!!!). Co jeszcze mnie skłania do tego typu, to przeciętni bramkarze. Julio Cesar ma problemy z chwytem piłki przy strzałach z dystansu. Podobnie Muslera, jemu też zdarzają się niepewne interwencje po których napastnicy mogą dobić. Dodatkowego smaczku dodaje odwieczna rywalizacja pomiędzy tymi zespołami. Szachów nie będzie. Brazylia od początku zepchnie Urusów do obrony, ci będą zapewne grać z kontry. Najbardziej prawdopodobnym dla mnie wynikiem jest tutaj 3-1 dla Brazylii. Jeżeli Podopieczni Scolariego wpakowali cztery gole Włochom, to czemu mieliby nie strzelić &quot;trójki&quot; Urugwajowi. A Urusów stać przynajmniej na jedną bramkę. No ale zobaczymy jak się mecz ułoży...Fani futbolu na pewno nie będą się wieczorem nudzić ????

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Puchar Konfederacji - żeby się lepiej oglądało ????
Spotkanie: Brazylia vs Urugwaj
Typ: X2 ⛔⛔⛔ 2:1 szkoda karnego i tej końcówki
Buk: Bet365
Kurs: 3,4
Stawka: 4,5/10

Analiza:
Czekam cały czas na tym turnieju aż ktoś przystopuje ekipę gospodarzy. Grają naprawdę nieźle w porównaniu do wcześniejszych meczów towarzyskich, ale chyba za szybko uwierzyli, że mają już ekipę na Puchar Świata. Włosi ostatnio świetny mecz zagrali w 2. połowie, ale mieli zbyt dużą stratę do odrobienia przy stanie 1:3. Urusi są niewygodną ekipą dla kanarkowych i mają wielki potencjał w ofensywie, więc dziś zapowiada się ciekawy, otwarty mecz. Julio Cesar wypowiadał się w wywiadze o rywalach z wielkim szacunkiem i wyglądało, że faktycznie się boi siły rażenia rywali. Brazylia jeszcze nie musiała na tym turnieju odrabiać strat, a możliwe, że dziś taki scenariusz się pojawi... zobaczymy...

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Popieram typ eXclusive odnośnie bramki Neymara w dzisiejszym meczu.

Brazylia - Urugwaj
Który gracz będzie strzelcem bramki (regul. czas gry/samobóje się nie liczą)?
Typ: Neymar (BRA)
Kurs: 1.85⛔⛔⛔
Buk: bwin

Neymar młody talent, który na tym turnieju w każdym meczu zdobył bramkę. Bardzo prawdopodobne, że w dzisiejszym meczu zdobędzie bramkę.
Nie wiem jakim ustawieniem zagra Brazylia, bo grając z Włochami ich taktyka nieco różniła się od tej w meczu z Meksykiem czy Japonią.
Jeśli wyjdą 4-3-3, to można nawet pograć na bramkę Jo oraz Freda.

Brazylia - Urugwaj
Typ: Fred (BRA)
Kurs: 2.30
✅✅✅

Brazylia - Urugwaj
Typ: Jo (BRA)
Kurs: 2.60
⛔⛔⛔

Buk: bwin

Pytanie czy w podstawowym składzie wyjdzie Fred czy Jo. Jak do tej pory to Jo dawał świetne zmiany, i pewnie dziś zobaczymy go na ławce, ale kurs na zdobycie bramki przez Jo ciekawy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Puchar Konfederacji Brazylia 2013
Spotkanie: Brazylia- Urugwaj
Typ: (Handicap +2 Urugwaj) 2 ✅✅✅ (2:1)
Kurs:1,80
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Przeszukuję ofertę na ten mecz i patrzę a tu takie cudo oferuje nam Expekt. Świetny kurs który nie wejdzie w przypadku wygrania meczu przez Brazylię 2-oma bramkami. Osobiście nie jestem wg przekonany czy Brazylia wygra ten mecz także śmiało idę w ten zakład.
Każdy ma swoje odczucia i zdanie na temat meczy które do tej pory odbyły się w ramach pucharu konfederacji. Ja (choć osobiście bardzo lubię Brazylię) dalej twierdzę, że jakoś mnie nie przekonują i uważam, że jakby mieli w tym momencie zagrać przeciw solidnym zawsze Niemcom czy grającym swoją tiki-takę Hiszpanom dostaliby niezłe bęcki. Po prostu dalej nie widzę tam drużyny tylko akcje oparte na 2, 3 piłkarzach a nie zespole.
Jeśli chodzi o Urugwaj to tak wg czuje, że dziś ukłuje Suarez. Nie Cavani a Suarez gdyż jest on bardziej wszechstronnym piłkarzem od Cavaniego, będzie miał dzisiaj na pewno okazję do kontrataków, indywidualnych akcji, które przecież tak bardzo uwielbia (jak również &quot;dziurowanie&quot; przeciwników). Oczywiście zgadzam się, że Urugwaj spisuje się w tym turnieju poniżej oczekiwań ale dzisiaj grają z wielką Brazylia, a wiadome, że kiedy grają z Canarinhos zaangażowania im nigdy nie brakuje.
Także kończąc, myślę że Urusi spokojnie są w stanie to spotkanie zremisować, jeśli jednak przegrają to nie więcej niż 1 golem i typ spokojnie wejdzie. Powodzenia !

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Brazylia - Urugwaj
Wchodzimy w decydującą fazę turnieju! Dziś w półfinale &quot;południowoamerykańskim&quot; naprzeciw siebie staną Brazylia i Urugwaj. W cieniu protestów rozlanych po całej Brazylii, gospodarze staną przed szansą wejścia do finału. Są murowanymi faworytami, ale jak ten mecz będzie wyglądał? Prześledźmy może dotychczasowe osiągi obu ekip.
Brazylia fazę grupową przeszła jak burza. Komplet zwycięstw, bilans bramek 9-2. Pierwszy mecz z Japonią ustawiony od początku fantastycznym strzałem Neymara, a potem spokojna dominacja. Podobnie rzecz miała się w meczu z Meksykiem, też szybki gol młodego gwiazdora przełożył się na cały przebieg gry. Dużo ciekawszy był mecz z Włochami, gdzie po fenomenalnym widowisku zwyciężyli 4:2. Obie ekipy wzniosły się na wyżyny umiejętności, a nastawienie ofensywne sprawiło że wynik wygląda wysoko. Co ważne, przełamał się zdobywca dwóch goli - Fred. Brazylia stara się grać ofensywnie i przyjemnie dla oka. W każdym dotychczasowym meczu strzelała minimum dwa gole.
Urugwaj zaczął nienajlepiej, od porażki z Hiszpanią po dość marnym meczu. Poprawili się w starciu z Nigerią, gdzie od początku narzucili rywalom swój styl gry. Szczególnie gol na 2:1 był imponujący - fenomenalna, błyskawiczna akcja zaczepna trójki Cavani - Suarez - Forlan. Mecz z Tahiti to odpoczynek i spokojne wbijanie goli.
Jak może wyglądać sam mecz? Brazylijczycy na pewno będą operować piłką, budując akcje w swoim stylu - krótkimi podaniami od linii defensywnej. Urugwaj się cofnie, próbując zagęścić środek pola, odciąć od piłki Neymara i pilnować żeby Fred ciągle grał tyłem do bramki. Akcje ofensywne będą konstruowane w sposób błyskawiczny, przy użyciu fenomenalnej trójki napastników. Poniżej zaprezentuje składy, w jakich przypuszczalnie obie ekipy wyjdą na boisko:
Brazylia (4-3-3): J.Cesar - Marcelo, T.Silva, Dante, D.Alves - L.Gustavo, Paulinho, Oscar - Neymar, Fred, Hulk
Żelazna jedenastka trenera Scolariego z jedną zmianą - kontuzjowanego Davida Luiza na środku obrony zastąpi Dante. Oczywiście zakładając, że stoper Chelsea w magiczny sposób nie ozdrowieje przed tym meczem, ale sądząc po wydarzeniach z meczów z Włochami i Meksykiem, wątpie żeby się pozbierał.

Urugwaj (4-3-3):
Muslera - Caceres, Godin, Lugano, M.Pereira - D.Perez, Gargano, C.Rodriguez - Suarez, Forlan, Cavani
Skład Urugwaju mocno przypuszczalny, gdyż nawet nie wiadomo jakim ustawieniem zdecyduje się wyjść Tabarez. Z Hiszpanią zagrał 4-4-2 z Forlanem na ławce, co skończyło się porażką i indolencją w ataku. Dużo lepiej gra wyglądała przy 3-4-3 z Nigerią, ale wątpie żeby przeciwko Brazylii Tabarez zdecydował się na tak ultraofensywne ustawienie. Myślę że 4-3-3 jest prawdopodobne, jako że znajdzie się miejsce dla czterech obrońców, dwóch defensywnych pomocników (wspaniały Perez!!) i genialnej trójki ofensywnej jednocześnie. Cóż więc mogę zaproponować? Ano granie na gole! ????
over 2,5 @1,53 ✅
over 3,5 @2,30 ⛔
BTS @1,80 ✅
Brazylia - Urugwaj 2 (Awans) @5,25
(poszukamy szczęścia za przyszłowiowe żółciaki ;)) ⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Dyscyplina: Puchar Konfederacji Brazylia 2013
Spotkanie: Brazylia- Urugwaj
Typ: (Handicap +2 Urugwaj) 2
Kurs:1,80
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Przeszukuję ofertę na ten mecz i patrzę a tu takie cudo oferuje nam Expekt. Świetny kurs który nie wejdzie w przypadku wygrania meczu przez Brazylię 2-oma bramkami. Osobiście nie jestem wg przekonany czy Brazylia wygra ten mecz także śmiało idę w ten zakład.
Każdy ma swoje odczucia i zdanie na temat meczy które do tej pory odbyły się w ramach pucharu konfederacji. Ja (choć osobiście bardzo lubię Brazylię) dalej twierdzę, że jakoś mnie nie przekonują i uważam, że jakby mieli w tym momencie zagrać przeciw solidnym zawsze Niemcom czy grającym swoją tiki-takę Hiszpanom dostaliby niezłe bęcki. Po prostu dalej nie widzę tam drużyny tylko akcje oparte na 2, 3 piłkarzach a nie zespole.
Jeśli chodzi o Urugwaj to tak wg czuje, że dziś ukłuje Suarez. Nie Cavani a Suarez gdyż jest on bardziej wszechstronnym piłkarzem od Cavaniego, będzie miał dzisiaj na pewno okazję do kontrataków, indywidualnych akcji, które przecież tak bardzo uwielbia (jak również &quot;dziurowanie&quot; przeciwników). Oczywiście zgadzam się, że Urugwaj spisuje się w tym turnieju poniżej oczekiwań ale dzisiaj grają z wielką Brazylia, a wiadome, że kiedy grają z Canarinhos zaangażowania im nigdy nie brakuje.
Także kończąc, myślę że Urusi spokojnie są w stanie to spotkanie zremisować, jeśli jednak przegrają to nie więcej niż 1 golem i typ spokojnie wejdzie. Powodzenia !
Rozumiem, że chodzi Ci o EH a nie AH. Co do samego typu oczywiście może wejść, ale wystarczy, że Brazylia będzie chciała się popisać, a to lubi przed swoją publicznością i po ptakach. Urugwaj grał dotąd fatalnie, no ale może na dzisiaj się zmobilizują, ja jednak na to nie liczę, tym nie mniej życzę ci powodzenia.

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Rozumiem, że chodzi Ci o EH a nie AH. Co do samego typu oczywiście może wejść, ale wystarczy, że Brazylia będzie chciała się popisać, a to lubi przed swoją publicznością i po ptakach. Urugwaj grał dotąd fatalnie, no ale może na dzisiaj się zmobilizują, ja jednak na to nie liczę, tym nie mniej życzę ci powodzenia.
Tak tak, nie napisałem ale oczywiście chodzi o handicap EH.
I jak już pisałem, każdy ma swoje zdanie co do meczy na tym pucharze a jak będzie zobaczymy. I ofc życzę powodzonka wzajemnie;)

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja pokuszę się o statystykę strzałów w światło bramki. Statystyki brane są ze strony FIFA, a wiem jak oni liczą te strzały. Tak samo jak europejska federacja. Wszelkie kapcie, zablokowane strzały, centrostrzały, uderzenia w mur - to wszystko zalicza się do strzałów celnych.
Urugwaj w wielu meczach momentami cofa się do swojego pola karnego i patrzy na to co robi rywal. Myślę, że będą to momenty kiedy Brazylia będzie nabijała statystykę strzałów. Ma masę indywidualności dzięki którym nie trzeba się martwić o odważne strzały. Nie wiem jednak czego spodziewać się po Urugwaju jeśli chodzi o grę w ataku.
Faza grupowa była bardzo słaba w ich wykonaniu, ale jeszcze nigdy nie widziałem drużyny, która grałaby cały turniej na pełnych obrotach. To co mnie martwi to brak środka pola i całkowicie marnowanie potencjału jaki tkwi w Suarezie i Cavanim. Rozgrywają póki co słaby Mundial (szczególnie Cavani) i zobaczymy czy przebudzą się z Brazylią.
Mecz na pewno będzie ostry, faule z obu strony w granicach pola karnego. Tam o wykonawców rzutów wolnych nie ma co się martwić. Wystarczy taki co uderzy prosto w mur ;)
Garść statystyk:
Brazylia - Japonia (9 strzałów Brazylii)
Brazylia - Meksyk (7 strzałów Brazylii)
Brazylia - Włochy (11 strzałów Brazylii)
Brazylia - Urugwaj
Over 9,5 strzałów Brazylii w światło bramki 2,00 Unibet ✅ 10

Otrzymane punkty reputacji: +5
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No bo to są oddane strzały w światło bramki ;) Nie musi wpaść bezpośrednio w ręce bramkarza.A typ owszem popieram, sam go zagrałem kiedy się tylko pojawił.Nie wiem tylko czy uwzględniają słupki bo jakby nie patrzeć to też jest część bramki.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
No bo to są oddane strzały w światło bramki ;) Nie musi wpaść bezpośrednio w ręce bramkarza.A typ owszem popieram, sam go zagrałem kiedy się tylko pojawił.Nie wiem tylko czy uwzględniają słupki bo jakby nie patrzeć to też jest część bramki.
z tego co wiem strzał w słupek i poprzeczkę to strzał niecelny

nonseens 4

nonseens

Użytkownik
Całkiem inaczej by wyglądała pierwsza połowa jak by forlan strzelił... Mam nadzieje, że Suarez swoją złość przeniesie na lepszą grę, a nie na gryzienie bo jak dla mnie to jest jedyny zawodnik, który może odmienić niekorzystny wynik!
EDIT: Wybaczcie, że zapomniałem o Cavanim, jeszcze jedna!

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Wie ktoś czy ktoś z trójki Pirlo/De Rossi/Balotelli dziś nie zagra ? Była mowa o ewentualnych absencjach z powodu urazów, z tego co słyszałem nawet jeśli Włochy dziś awansują Balo i tak może nie zagrać w finale a Pirlo miał na ten mecz być gotowy, ale nigdy nic nie wiadomo. De Rossi też miał jakiś uraz. Z góry dzięki za odpowiedź.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom