Z
1M
zwyciestwo1960
Typer
Bo tak w rzeczywistości jest i nic niepomoże zaklinanie rzeczywistościWychodzi na to, że w większości przypadków wszyscy są na minusie a zarabia tylko bukmacher ????
Bo tak w rzeczywistości jest i nic niepomoże zaklinanie rzeczywistościWychodzi na to, że w większości przypadków wszyscy są na minusie a zarabia tylko bukmacher ????
Grajcie dalej na faworytów , drużyny w formie , gospodarzy z kursami od 1,20 do 1,90 bo mają dobre h2h są wyżej w tabeli itp a potem płacz że znow buk zarabia , do tego jeszcze jakiś popularny typ z blogabet gdzie kursy zjechały z 2,20 na 1,80 i gitara , taka mała recepta dla chcących wtapiać kasę ????Bo tak w rzeczywistości jest i nic niepomoże zaklinanie rzeczywistości
Wtapianie kasy to akurat nic trudnego, nie potrzeba recepty, każdy sam w tym sobie poradzi ???? lepsza byłaby recepta na wygrywanie ale takiej raczej nikt nie ma ????Grajcie dalej na faworytów , drużyny w formie , gospodarzy z kursami od 1,20 do 1,90 bo mają dobre h2h są wyżej w tabeli itp a potem płacz że znow buk zarabia , do tego jeszcze jakiś popularny typ z blogabet gdzie kursy zjechały z 2,20 na 1,80 i gitara , taka mała recepta dla chcących wtapiać kasę ????
raz sie przegrywa, a raz sie przegrywa ????Wychodzi na to, że w większości przypadków wszyscy są na minusie a zarabia tylko bukmacher ????
Zainspirował mnie temat- "Czy z bukmacherki da się żyć", oraz dyskusja czy generalnie grając na bukach jesteś na czy na a może na 0? Stąd ta anonimowa ankieta. Głosujcie zgodnie z prawdą.
Ankieta/głosowanie jest anonimowe.
Niestety na wiekszosci kuponow do szczescia brakuje 1-2 mecze
Można pisać swoje przemyślenia :spokodfhgfh:
Zgadzam się z Tobą w 100% i 99% hazardzistów grających w zakładach sportowych maja tyły tylko że nie chcą się do tego przyznać!!! Ja grałem w bukach od pierwszego dnia istnienia ich w Polsce więc wiem jak to teraz działa i nie ma żadnych szans żeby się utrzymać z nich bo buki rządzą i ustawiają wyniki pod siebie tam gdzie wpływają największe pieniądze na dany mecz!!!Witam po roku , robię update ostatniego mojego wpisu.Jeśli ktoś to przeczyta i pomoże mu skończyć bawić się w hazard to jego sukces .Od pól roku nie wyrzucam pieniędzy na konto bukmachera .Taki jest fakt. Dałem sobie spokój z grą . Co zyskałem ? i Ty też możesz ! ... spokój ducha , mam mniej stresu , lepiej się wysypiam , nie muszę sprawdzać wyników , nie muszę oglądać meczów , mam więcej czasu , oszczędności .Mam więcej optymizmu , energii i czysty umysł.
Zrozumiałem, że zasady gry są bardzo niekorzystne dla gracza i musi on przegrać w dłuższej perspektywie.
Zastanówcie się skąd się biorą pieniądze w świecie i czy bukmacher to organizacja charytatywna.Zyski bukmacherów są ogromne , podobnie jak dziurawe kieszenie hazardzistów.
Akurat to pan H.z trgo co kojarzę sam potrafi dbać o swoje interesy jak swego czasu załatwiał czy chciał takie sprawy załatwić na Ukrainie. A po drugie skąd wiesz że to była ustawka? Mówiąc o ustawce pasuje to poprzeć dowodami czyli jakimiś niezrozumiałymi ruchami kursów y bukmachera, bo gadać że to fix każdy może.
Ale ty piszesz o nieczystym sporcie. To że sport jest nieczysty tego nie musisz pisać, bo prawie każdy to wie, ale wysunąłeś wcześniej tezę że to same BUKI ustawiają mecze co w mojej opinii jest bzdurą.
Nie będę z Tobą polemizował bo Ty wiesz swoje a ja swoje tylko że te moje wątki o bukach ustawiające dany mecz zachowam dla siebie!!Akurat to pan H.z trgo co kojarzę sam potrafi dbać o swoje interesy jak swego czasu załatwiał czy chciał takie sprawy załatwić na Ukrainie. A po drugie skąd wiesz że to była ustawka? Mówiąc o ustawce pasuje to poprzeć dowodami czyli jakimiś niezrozumiałymi ruchami kursów y bukmachera, bo gadać że to fix każdy może.
Ale ty piszesz o nieczystym sporcie. To że sport jest nieczysty tego nie musisz pisać, bo prawie każdy to wie, ale wysunąłeś wcześniej tezę że to same BUKI ustawiają mecze co w mojej opinii jest bzdurą.
kazdy kto ma nieco wieksze pojecie o zakladach wie ze buki eliminuja ligi w ktorych dochodzi do ustawek poprzez narzucanie limitow/zmniejszanie oferty, bo dla buka jest to sytuacja wybitnie niekorzystna. Jedynym celem buka jest miec w miare rowno rozłożoną kase na danym meczu i zarabiać sobie na marży. PROSTE, ale zawsze znajdzie sie debil co wymysli ze buki ustawiaja mecze.Akurat to pan H.z trgo co kojarzę sam potrafi dbać o swoje interesy jak swego czasu załatwiał czy chciał takie sprawy załatwić na Ukrainie. A po drugie skąd wiesz że to była ustawka? Mówiąc o ustawce pasuje to poprzeć dowodami czyli jakimiś niezrozumiałymi ruchami kursów y bukmachera, bo gadać że to fix każdy może.
No i co cwaniaczku i znawco internetowy jakiś padł dziwny padł zbieg okoliczności że Lech,Jaga i Legia walczące o Mistrza Polski solidarnie przegrywają u siebie z drużynami nie walczącymi o nic w lidze i trzymaj się dalej swojej wersji że buki nie maczają palców w tych dziwnych meczach!!! A tak to gimnazjalisto w doooooopie byłeś i gów..o widziałeś bo za cienki bolek jesteś a ogólnie to musiałeś przegrać za całe 2 zł na Lechu,Legii i Jadze!!!!kazdy kto ma nieco wieksze pojecie o zakladach wie ze buki eliminuja ligi w ktorych dochodzi do ustawek poprzez narzucanie limitow/zmniejszanie oferty, bo dla buka jest to sytuacja wybitnie niekorzystna. Jedynym celem buka jest miec w miare rowno rozłożoną kase na danym meczu i zarabiać sobie na marży. PROSTE, ale zawsze znajdzie sie debil co wymysli ze buki ustawiaja mecze.
Jak ktoś przegrywa to wszędzie widzi ustawki.No i co cwaniaczku i znawco internetowy jakiś padł dziwny padł zbieg okoliczności że Lech,Jaga i Legia walczące o Mistrza Polski solidarnie przegrywają u siebie z drużynami nie walczącymi o nic w lidze i trzymaj się dalej swojej wersji że buki nie maczają palców w tych dziwnych meczach!!! A tak to gimnazjalisto w doooooopie byłeś i gów..o widziałeś bo za cienki bolek jesteś a ogólnie to musiałeś przegrać za całe 2 zł na Lechu,Legii i Jadze!!!!
Proste. Gram na bet365 i tam nie ma niektorych meczy z polskej 3 ligi bo nawet ja, zwykly szaraczek wiem przed meczem jaki bedzie wynik koncowy to buk tym bardziej. Ustawki sa wszedzie ale mysle, ze buki je eleiminuja z.oferty a nie organizuja.Jak ktoś przegrywa to wszędzie widzi ustawki.