Powiedz nam wszystkim co się takiego zmieniło w Twoim zachowaniu, jak teraz zamierzasz się zachowywać i dlaczego chciałbyś mieć ponownie dostęp do HP.Mam pytanie. Co? Kiedy? Komu? i jak długo trzeba robić, by mieć z powrotem dostęp do hp ? czy może te bany są dożywotnio ?
Akurat dyskusje na tematy bukmacherskie to nie cały HP.tam obecnie się rozmawia tylko w taki sposób:
"- Inter 1111111111111111
- Barca 333333333333
- Dajcie stream do Wisły !
- Ma ktoś livescore do włosiej siatki ? "
No to Ci powiem, że nie zasłużyłeś, żeby tam mieć znów dostęp.a w jaki sposób chcesz ocenić moje zachowanie? dajmy na to, że przez pół roku nie będę pisał na forum to to będzie jakiś wyznacznik?
1. Nic się nie zmieniło w moim zachowaniu, przecież nie będę się zmieniał na poczet forum. Jestem jaki jestem ;]
2. j/w
3. Chcę mieć dostęp do hp, żeby sobie pogadać, proste.
Akurat dyskusje na tematy bukmacherskie to nie cały HP.
Wątpie, żeby to pomogło, ja tu tylko sprzątam.. :]Qozi mam bana na całe hp ;d
Ass to wychodzi na to, z resztą zawsze tak tu jest, że jak np. będę Ci lizał dupsko to dostane dostęp do hp :]
napiszę:
1. Zmieniłem się. Przemyślałem wiele rzeczy i wiem, że źle postępowałem. Jest mi wstyd za moje poprzednie, nieodpowiednie zachowanie.
2. Teraz chcę się zachowywać odpowiedzialnie przestrzegając w pełni regulaminu forum.
3. Chcę wymieniać poglądy z użytkownikami na tematy stricte sportowe.
już po banie, dzięki
eot.
Dlaczego w VIPach nie ma obowiazku prowadzenia statystyk?
Sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie, restrykcje i ujemny yield spowodowaly, ze po ponad pol roku zostaly w dziale 2 tematy.Od razu nasuwa sie pytanie czy to strach przed tym ze userzy ktorych yield notorycznie bedzie ujemny beda z tego dzialu uciekac?
O awansie do Vipow od przyszlego miesiaca beda decydowac wszyscy moderatorzy na forum. Pod glosowanie beda poddawane propozycje i zgloszenia z danego miesiaca. Jeszcze raz powtarzam: yield juz nie jest jedynym i wymaganym kryterium dostania sie do Vipow, tak trudno to zrozumiec?Bo skoro w KzS trzeba prowadzić to na czym będzie polegał mniej więcej awans do vipów, mało kto tam osiągnie dodatni miesięczni bilans, o ile ktoś w ogóle osiągnie.
Dalej wierzysz w bajki, ze na ogolnodostepnym i darmowym forum ktos bedzie regularnie podawac publicznie swoje najlepsze prywatne i wyselekcjonowane typy?Nie ma co ukrywać, że jak chcecie być poważnym forum z dobrym działem vip to wprowadźcie jakieś kryteria, albo znowu magiczny yield 5%, albo chociaż obowiązek pisania analiz.
OK - zle slowo.Jakie widzisz restrykcje w Kuponach ze Statystykami?
Brak statystyk to brak szacunku do uzytkownikow? Ciekawe jakich jeszcze zaskakujacych porownan uzyjesz aby argumentowac swoje tezy? Niektorzy typerzy podaja ciekawe propozycje a nie maja czasu ani checi na zmudne podliczanie wszystkiego, co na pewno nie powinno ich dyskryminowac. Do dzialu VIP mozna trafic z Kuponow ze Statystykami jak i rowniez z Kuponow. A o tym kto prowadzi wartosciowy temat, godny wyroznienia, zadecyduja wszyscy moderatorzy na forum. Sadze, ze ponad 40 specjalistow z roznych dziedzin bukmacherki i sportu, jest w stanie wydac sensowne opinie w tej kwestii.bowiazek statystyk to powinien wynikac ze zwyklego szacunku do pozostalych uzytkownikow forum
Wedlug mnie, 2 tematy w dziale to byla gorsza wizytowka niz 15-20 aktywnych, najciekawszych, najpopularniejszych i najchetniej odwiedzanych przez uzytkownikow watkow zebranych w jednym dziale. Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje, nie przekonamy sie nawzajem wiec nie widze sensu dalej ciagnac ta dyskusje.Nie robcie przedszkola z dzialu ktory ma byc wizytowka forum.
Jasne i przejrzyste pokazanie kto jest jakim typerem (lub w jakiej formie) to jak najbardziej uklon w strone uzytkownikow. Natomiast sugerowanie ze wszyscy tam sa swietnymi typerami (poprzez ich pobyt w dziale ktory z zalozenia ma byc elitarny) to wprowadzanie w blad. Dlatego klarowna sytuacja jaka by wprowadzil nakaz statystyk to nic innego jak wyraz szacunku i uczciwosci. Ja w tym nic dziwnego nie widze.Brak statystyk to brak szacunku do uzytkownikow?
Tu mamy tak odmienne poglady ze nawet nie warto zaczynac dyskusji.A o tym kto prowadzi wartosciowy temat, godny wyroznienia, zadecyduja wszyscy moderatorzy na forum. Sadze, ze ponad 40 specjalistow z roznych dziedzin bukmacherki i sportu, jest w stanie wydac sensowne opinie w tej kwestii.
Ale co mam niby przyznac publicznie, skoro wszystko juz przekazalem pare postow wyzej? Chcesz mi narzucic jakas swoja wizje i ja mam ja wszystkim oglosic? Wedlug mnie pisanie i laczenie statystyk w kuponach z szacunkiem do uzytkownikow to glupota i tyle. Co ma piernik do wiatraka. Ktos moze podawac dobre info bez zadnych statystyk i uzytkownicy lepiej skorzystaja niz na typach branych z ksiezyca ale za to rzetelnie podliczanych. Jesli ktos ma rozum i glowe na karku, sam potrafi przejrzec zasoby forum i osobiscie ocenic, ktorego typera warto obserwowac, ktorymi typami warto sie posilkowac. Nie wszystko bedzie podane pod nos na tacy. Cale swoje stanowisko odnosnie dzialu VIP juz przedstawilem publicznie wyzej i nie mam juz nic wiecej do dodania w tej sprawie. A jesli beda jakies zmiany czy wazniejsze informacje, pojawia sie stosowne komunikaty.nie bedziesz w stanie tego przyznac publicznie.