Ja mam pomysł na dział vip. Bo to co aktualnie nazywane jest typami WIAJPI, przyprawia niektórych o ból głowy. Bo co to za niby vipy, jak takie typy to poda 70% użytkowników tego forum.
Dla mnie bez sensu. Do tego planujecie niedługo otworzyć konto na fejsbuku co może zachęcić niektórych nowych użytkowników. Wejdą na pierwszą stronę i zobaczą jakże kuszącą nazwę dział VIP, no i wiadomo będą chcieli zobaczyć co tam się znajduje i się zarejestrują. Poprzeglądają tematy, zobaczą górę lodową minusów i tak zakończy się ich przygoda z tym forum.
Ja osobiście bym proponował, żeby użytkownicy w vipach chociaż pisali jakieś analizy co do spotkań, albo jaki jest powód ich typu, czy jakieś kontuzje, czy absencja czy jakaś informacja czy po prostu przeczucie. Myślę, że będzie najlepszym wyjściem bo nawet ten yield 5% to również trochę bezsensowna sprawa była. Bo teoretycznie trzeba było siedzieć 30 dni na forum praktycznie po 24 godziny, żeby mieć taki sam plus jak koleś z vip. Np. jak ktoś podał typ godzinę przed rozpoczęciem spotkania, a Ciebie akurat nie było na forum i taka sytuacja zdarzyła się parę razy w ciągu miesiąca, a typ wszedł to równie dobrze mógłbyś być na minusie i ten magiczny yield 5% traci swój sens.