snajper
Forum VIP
Spokojnie, jest to wersja testowa pod moduł forum. Są to testy, a wszystkiego trzeba spróbowaćPo co komu te opcje dziękuje ? Pytam z ciekawości :razz:
Spokojnie, jest to wersja testowa pod moduł forum. Są to testy, a wszystkiego trzeba spróbowaćPo co komu te opcje dziękuje ? Pytam z ciekawości :razz:
Ale chyba się nie sprawdzi, lepsze było by rangi w stylu Senior/Member albo jakiś rysuneczek coś w tym styluSpokojnie, jest to wersja testowa pod moduł forum. Są to testy, a wszystkiego trzeba spróbować
daj mu spokój..frustrat jakich wielu..tzw. rewolucjonista..puste słowa..sam w Vipach nie był, musi zwrócić uwagę na siebie..łatwiej w ten sposób niż typując...zaproponuj mu rozmowę na temat snookera to nie będzie miał nic do napisania...zna się na piłce nożnej..to pewne..jak 40mln ludzi w tym kraju..Kolega już zaproponował, tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f17/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-107-a-49388-211.html#post1908642
tzn. użytkownicy o jakich nickach są/byli najlepsi do tej pory?no bo z porzadnego tematu Vipow zrobiliscie syf ... jestem slabym typerem dlatego chcialbym brac przyklad z najlepszych ... a wy najlepszych zrownaliscie z reszta spoleczenstwa ...w Vipach nie bylem bo sie do nich nie nadawalem .. ale teraz juz sam nie wiem
ja Ci zadałem proste pytanie o nicki Najlepszych użytkowników, a Ty nie potrafisz na nie odpowiedzieć...zakładam, że nie wiesz..Ci ktorzy spelniali wymogi wieksze niz " pieknie napisany kupon " :>
To nie forum dla dzieci, za wykropkowane przeklenstwa nie ma kar. Poza tym, widzisz jakies wogole? ????Dlaczego ten user powyżej używając przekleństw nie otrzymuje upomnienia (kartki)? czy moderzy nie znają regulaminu.Za przekleństwa kartka się należy. i co z tego ,że wyraz częściowo wykropkowany? każdy wie o co chodzi.Widzę ,że nie traktuje się ludzi równo na tym Forum.
odpowiedz jest bardzo prosta...dlatego, że Pawoman za niewykropkowane przekleństwa sprzed 30 min w Dyskusjach bukmacherskich też nie dostał kartki...Dlaczego ten user powyżej używając przekleństw nie otrzymuje upomnienia (kartki)? czy moderzy nie znają regulaminu.Za przekleństwa kartka się należy. i co z tego ,że wyraz częściowo wykropkowany? każdy wie o co chodzi.Widzę ,że nie traktuje się ludzi równo na tym Forum.
jakie ?? za" pieprzysz " ?? kulka to rozpoczal... jakos ja dostalem kartki za "legła" czy "kuwa" ale jak inni wyzywaja druzyny czy zawodnikow to nie dostaja ...odpowiedz jest bardzo prosta...dlatego, że Pawoman za niewykropkowane przekleństwa sprzed 30 min w Dyskusjach bukmacherskich też nie dostał kartki...
bo ma 100 punktow reputacji ;dDlaczego ten user powyżej używając przekleństw nie otrzymuje upomnienia (kartki)? czy moderzy nie znają regulaminu.Za przekleństwa kartka się należy. i co z tego ,że wyraz częściowo wykropkowany? każdy wie o co chodzi.Widzę ,że nie traktuje się ludzi równo na tym Forum.