jak tam LM same lusy: bez niespodzianek pieknie ???? co prawda dzisiaj under Braga-celtic ine za bardzo ale ok
gra ktos jutro prezenty;
Timiszoare 2,20 + budocznost Podgoricza 1,6 ?
powinienes im podziekowac a nie narzekac
nie dosc ze klikaja zebys fajna kase zarobil to ty jakeis problemy masz...
dobrze kombinujesz, to sie chwali , ale nie przesadzaj...
widze ze wiele sie na forum nie zmienilo
jemjogurt dalej interesy robi dobrze , ten to wie jak zaorbic a sie ie orobic iwo:
natomaist ja zapraszam do tematu http://forum.bukmacherskie.com/f15/mourinho-wsrod-typerow-37673-4.html#post1745719
caly meisiac banicji pracowalem ciezko na budowie zeby wlasnie zaczac grac profesionalnie
To dzisiejszy, kilka minut temu napisany ???? Zawsze istnieje możliwość edycji po napisaniu postu ????Wygrzebiesz Snajper jakis przypadkowy post, niewiadomo skąd i ... Szybko pisze, czasem takie błędy mi się zdarzają.
przeciez te są fajne ???? wogóle kiedyś było coś na ten temat że forum ma nie wyglądać jak jakieś dla dzieci i strasznie kolorowo tylko poważnie. Sam lubię używać emot i akurat te co są wyglądają dobrze i w miarę poważnie , nie to co widziałem na innych forach czy to komputerowych czy innych jakieś takie wycudowane ???? ????Nowe emoty by się przydały ...
Dokładnie tak. Forum o takiej tematyce nie powinno być kolorowe, dziecinne itp. Te emotki co są wystarczą i znakomicie się sprawdzają dla "rozluźnienia" postu. Kto chce popisać z emotkami może to robic na GGprzeciez te są fajne :grin: wogóle kiedyś było coś na ten temat że forum ma nie wyglądać jak jakieś dla dzieci i strasznie kolorowo tylko poważnie.Nowe emoty by się przydały ...
Przeczytaj kilka stron wcześniej. Jest dział Hyde Park i tam można spytac o kupon. Shoutboxu nie będzie.Myśleliście nad ShouBox'em? ???? Taki mini czat przydałby się na forum do luźnych pogawędek . Czy nawet zapytać co inni myślą o kuponie który mamy zamiar wystawić. Myślę, że nie zaszkodziłoby to a przyniosło wiele frajdy.
Myslę, że na takim forum nie powinno być shoutboxa, zbyt dziecinny itp. Temat do dyskusji ten co jest wystarczy, a jak chcesz popisać na mini czacie to mozesz to zrobić na GGMyśleliście nad ShouBox'em? ???? Taki mini czat przydałby się na forum do luźnych pogawędek . Czy nawet zapytać co inni myślą o kuponie który mamy zamiar wystawić. Myślę, że nie zaszkodziłoby to a przyniosło wiele frajdy.
do sezonu jeszcze troche czasu a więc spokojnie..napewno coś będzieBędzie jakiś sponsorowany konkurs z NBA ?? ... już jakiś czas temu pisałem do Marcina, ale żadnego odzewu nie ma ..
do sezonu sporo, ale sponsora w tydzień chyba nie uciułają ... lepiej szybciej zareagować, niż potem się tłumaczyć ..do sezonu jeszcze troche czasu a więc spokojnie..napewno coś będzie :razz:
Na eliminacje MŚ był temat na każdy okres gry, ale w sumie masz rację, że podział na grupy będzie lepszym rozwiązaniem. Zaraz to zrobię ????Mecze Międzynarodowe => Eliminacje euro 2012 => zróbcie cywilizowany podział na grupy. Proszę ????