>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

rumak57 271

rumak57

Coach
Ja z kolei uwazam ze taki system jest bardzo dobra koncepcja na zarabianie pieniedzy i z tego co zauwazylem to duzo mniej osob odwiedza dzial o systemach niz czesc forum o typach a to jakby nie patrzec sa typy dlatego taka moja propzycja tylko jak administracja sie nie zgodzi to trudno choc ja juz zauwazylem zainteresowanie tym sposobem gry
a to tak na udowodnienie ze bardziej by sie przydal nowy dzial bo zainteresowanie by bylo tak sadze dane na godz 18:32

vader 2,8K

vader

Forum VIP
rumak57 może i masz dobre intencje pisząc o tym...
Ale ja nie widzę sensu. Działy z typami mają na celu pomagać innym.
Specjalny dział dla Surebetów jest po prostu niepotrzebny. W małym stopniu pomagałby innym. Dlaczego? Przy surebetach liczy się czas. Teraz jest surebet na poziomie 4%. Zagrasz go, kursy się zmienią, podasz na forum, zagra 1-2 osoby i surebeta już nie ma.
Jeśli tak jak piszesz, że zajmujesz się siurkami to powinieneś wiedzieć, że im mniej ludzi wyłapuje (im mniejsza konkurencja) tym lepiej dla Ciebie.
Taki dział nie byłby w ogóle przydatny. Jeśli ktoś chce grać siurki to sam je szuka i liczy, że będziesz szybszy od innych. A nie czeka na gotowe info...

rumak57 271

rumak57

Coach
no w sumie racja dobra zgadzam sie z decyzja chcialem pomoc ale jesli uwazacie ze nieprzyniosloby to spodziewanego efektu to rozumiem
dzieki pozdrawiam

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
no w sumie racja dobra zgadzam sie z decyzja chcialem pomoc ale jesli uwazacie ze nieprzyniosloby to spodziewanego efektu to rozumiem

dzieki pozdrawiam
nie negujemy Twojego pomysł na temat, ale na dział... załóż swój własny topic... poprowadź go jakiś czas i sam zoabczysz czy będzie się on cieszył jakimś zaintersowaniem, możesz to rozruszać jeżeli chcesz.

pozdr,

rumak57 271

rumak57

Coach
wiem ze nie negujecie ale jak mi Vader wytlumaczyl to sam zrozumialem ze taki dzial moglby byc zbedny spoko rozumiem ze moze to nie przyniesc spodziewanego przeze mnie rezultatu

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
A ja proponuję założyć gdzieś temat z bazami linków w którym linki prowadzą do stron w j. polskim? Mogę go nawet założyć i prowadzić.

T 0

tijuanafrog

Użytkownik
czytam forum regularnie konto poprzednie gdzies mi sie zagubilo zalozylem nowe i mam problem bo nie moge pisac w niektorych tematach jak mam mniej niz 5 postow?? jak chce nowy temat to 10 postow?? to jak mam to zrobic nie spamujac?? troszke bezsensowna zasada...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
czytam forum regularnie konto poprzednie gdzies mi sie zagubilo zalozylem nowe i mam problem bo nie moge pisac w niektorych tematach jak mam mniej niz 5 postow?? jak chce nowy temat to 10 postow?? to jak mam to zrobic nie spamujac?? troszke bezsensowna zasada...
Gdyby stado baranów nie spamowało codziennie tego forum jakimiś bzdetami to takiej zasady by na pewno nie było.
Musisz trochę odczekać, spokojnie w końcu dobijesz do wymaganej liczby, dodatkowo może Cię to zachęcić do aktywniejszego uczestnictwa na forum.. ;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wszyscy userzy są traktowani równo, nie ma żadnych podziałów. Userzy u nas są często traktowani bardzo ulgowo. Nie masz obiektywnych postaw, aby pisać że tak nie jest.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
jezeli uzytkownicy beda traktowani a miare rowno i z szacunkiem na pewno pomoze to w rozwoju forum
Zapewniam Cię, że w rozwoju forum pomoże również przestrzeganie podstawowych zasad pisowni. Warto pisać bez literówek, z użyciem polskich znaków, a szczególnie z uwzględnieniem znaków interpunkcyjnych.
Pozdrawiam.

homel 918

homel

Użytkownik
Zapewniam Cię, że w rozwoju forum pomoże również przestrzeganie podstawowych zasad pisowni. Warto pisać bez literówek, z użyciem polskich znaków, a szczególnie z uwzględnieniem znaków interpunkcyjnych.
Pozdrawiam.
Ja zapewniam ze przestrzegam podstawowych zasad pisowni; czasami jakiegos przecinka zapomne lub znaku interpunkcyjnego i jest wielka afera na forum.

Do góry Bottom