marnik
Forum VIP
Proszę Cie wybierz z mojego tematu dowolny typ z dowolnym kursem, potwierdzę go screenem, a Ty przeprosisz mnie w swoim kolejnym poście za nazwanie mnie oszustem i sugerowaniem tego innym.Nie warto wdawać się w polemike z Marnik, bo jak sam pisze, typy daje nie dla pasożytów i innych o których nie chce się wypowiadać. Ciekawe dla kogo on te typy umieszcza w VIP Typy.
Natomiast warto uszczegółowić zarzuty:
Niechlujne umieszczanie typów, to tak samo jak niechlujny język, kulturalny człowiek takim językiem się nie posługuje.
Ja natomiast widzę te krople potu spływające z czoła i brody przy wykonywaniu tak ciężkiej pracy jak podanie dyscypliny i ligi.
Każdy z typerów oszukuje nagminnie na kursie -> dotyczy to faktu umieszczania najwyższego kursu z grupy wszystkich buków. Oczywiście każdy z VIP Typerów powie że ma otwarte konta u wszystkich buków i dlatego podaje kurs u tego buka u którego aktualnie jest on najwyższy. Zdarzają się typy u buków u których tych zakładów nie ma (są usunięte), co oznacza że VIP Typer nawet nie sprawdził czy taki zakład jest u tego buka. Zdarza się również że po wejściu na buka podanego przez typera kurs jest wyraźnie niższy pomimo że minęło raptem 5 minut.
Jest oczywistością że nie ma takiego typera (ani jednego w Polsce) który miałby otwarte konto u każdego buka.
Propozycja zmiany to wprowadzenie tylko 5 najpopularniejszych buków tak aby kurs był podawany tylko z grupy tych 5 buków.
Oszustwa w wynikach też się zdarzają, każdy kto dokładnie śledzi typowania to się z tym spotyka. Przyczyną jest brak kontroli.
No i tak gwałtowny protest przeciwko wprowadzeniu kontroli oszustw wyraźnie świadczy o intencjach Marnika.
pozdr
Jeżeli uwazasz, że proces selekcji typów jest banalnie prosty i nie wymaga pracy, prosze bardzo założ temat na forum, pokaż, że nie mecząc sie będziesz osiągał jakieś tam wyniki powyżej 0. Czyli będziesz miał zysk.
Nie będę zamieszczał informacji przy moich typach, że to siatkówka, myśle ze kazdy inteligentny człowiek widząc nazwe tematu tego już sie domyśli. Teraz uwaga żądanie podawania ligi. Jeżeli ktoś sie orientuje w siatkówce to doskonale wie jaki turniej gram i jaka lige. Jeśli ktos nie wie trudno musi sobie sam znaleźć.
Swoje typy zamieszczam dla innych aktywnych użytkowników, jezeli przy okazji skorzystają na tym inni nieaktywni - trudno, tak musi być. Poza chęcia dzielenia sie typami jest jeszcze kilka innych powodów dla prowadzenia tematu i pokazywania swoich umiejętności, jeśli nie wiesz jakie to powody to trudno, ja na pewno nie będę sie nikomu z nich zwierzał.
Nikt nie ma kont we wszytskich bukach w necie? Zapewne tak, ja natomiast mam konta we wszystkich europejskich bukach mających przyzwoitą oferte z siatkówki. Mniej wiecej jest to liczba 20 kont.
Ostatnie zdanie jeżeli jeszcze raz zasugerujesz na forum ze jestem oszustem i nie udowodnisz mi oszustwa to dostaniesz ostrzeżenie.