Nie o taki temat mi chodziło - mnóstwo nierzeczowych analiz, częste wypowiedzi użytkowników którzy mają na swoim koncie kilka postów, na niektóre spotkanie wszystkie możliwe typy (1, x, 2, 1x, 2x itp), często typy bardzo ryzykowne, niepotrzebne handicapy itp.
Jakieś konkretne info? Data ukazania się projektu?póki co planowany jest ranking
http://forum.bukmacherskie.com/f280/a ja myślałem, żeby do nadchodzących mistrzostw świata w RPA utworzyć dział, gdzie gracze będą dawać swoje typy i po każdej kolejce spotkań bd tworzona tabela z punktami i oczywiście końcowa po zakończeniu MŚ.
chętnie bym wypowiedział sie na temat ortografii i interpunkcji na forum ,ale mam zablokowany dostęp do HP.Zamiast zamykać temat o ortografii to lepiej byście przykładali większa wagę do tego jak użytkownicy forum piszą.
Dziękuje.
Tak wiem, że niektórzy chcieliby mieć wszystko na tacy, ładnie wszystko napisane, tak zeby nie musieli choć troche sie wysilić i znaleźć właściwy typ u bukmachera. Az ręce opadają czytając takie wypowiedzi. Może powinniśmy jeszcze dzwonić do Ciebie i pytać czy przypadkiem nie jestes zainteresowany naszymi typami i opisywać Ci dokłądnie kazdy mecz jaki planujemy zagrać?Chodzi mi o VIP Typy - konkurs z najbardziej zaawansowanymi typami. Często typy tam zamieszczane są w sposób niechlujny (brak informacji o dyscyplinie, lidze)
Nie wrzucaj wszytskich do jednego wora. Nigdy nie oszukałem na kursie i wszystkie takie oskarżenia są bezpodstawne wobec mojej osoby. Wielu innych typerów również podaje kursy które graja w rzeczywistości. Jest też paru typerów troszke kombinujących, ale niedługo wprowadzimy lekkie zmiany i kursy bedą wiarygodniejsze.każdy z typerów oszukuje nagminnie na kursie, często typy umieszczane są na kilkanaście minut przed rozpoczęciem meczu, czasami są oszustwa na wynikach itd. itd.
pozdr
Oszustwa w dziale Vip to wyjątki. Co do kartek to mam ochote dać ją Tobie za BEZPODSTAWNE oskarżenia pod adresem wszystkich typujących w dziale Vip.W sumie tych typerów akurat w tym dziale jest niewielu, więc może by zrobić z niego jakiś dział typowania bez oszustw?
Może przydałaby się mała ikonka z boku - zgłoszenie oszustwa do moderatora? I jakieś kary np. dwie żółte kartki, a potem czerwona i wykluczenie z konkursu?
pozdr
Chlopcze, chyba żartujesz? Mam nadzieję, że numer przy twoim nicku nie świadczy o wieku. Może wg ciebie mają podawać kursy z totomixa czy stsa, bo akurat masz ich punkty pod domem?Każdy z typerów oszukuje nagminnie na kursie -> dotyczy to faktu umieszczania najwyższego kursu z grupy wszystkich buków. Oczywiście każdy z VIP Typerów powie że ma otwarte konta u wszystkich buków i dlatego podaje kurs u tego buka u którego aktualnie jest on najwyższy. Zdarzają się typy u buków u których tych zakładów nie ma (są usunięte), co oznacza że VIP Typer nawet nie sprawdził czy taki zakład jest u tego buka. Zdarza się również że po wejściu na buka podanego przez typera kurs jest wyraźnie niższy pomimo że minęło raptem 5 minut.
Jest oczywistością że nie ma takiego typera (ani jednego w Polsce) który miałby otwarte konto u każdego buka.
Propozycja zmiany to wprowadzenie tylko 5 najpopularniejszych buków tak aby kurs był podawany tylko z grupy tych 5 buków.
Wstyd że moderator odpisuje w taki sposób użytkownikowi który wyraził swoją opinie.Po pierwsze, mam "wielki" szacunek do osób, które mają zerowy dorobek forumowy, a mają sporo postulatów i są pierwsze do oceniania ludzi.
Retoryka Jarosława Kaczyńskiego sprzed kilku lat..każdy i wszyscy..w zasadzie brakuje jeszcze tylko zdania: My jesteśmy tu gdzie wtedy, oni tam, gdzie stało ZOMO.
Nie przepraszaj
Po drugie, "widzę te krople potu spływające z czoła i brody przy wykonywaniu tak ciężkiej pracy jak" wpisanie nazwy drużyny w google i uzyskanie informacji o dyscyplinie..
Rozumiem - stopień zaznajomienia z internetem nie jest zaawansowany i sobie nie radzisz
Po trzecie, jest kontrola...użytkowników. Każdy lub prawie każdy Vip ma dziennie co najmniej 100 wejść do tematu, a każdy użytkownik doskonale zdaje sobie sprawę z obywatelskiego obowiązku zawiadomienia o "przestępstwie".
Nie wpadłeś na to..
Po czwarte, za forumowe typy nie płacisz, więc nie pyskuj, tylko dziękuj, że ktoś chce się dzielić swoją wiedzą z tymi, którzy jej nie mają. Za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard.