>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Można by pomyśleć o mobilnej wersji forum, w tej chwili korzystanie z internetu w komórce jest na porządku dziennym, a i nie mówię tu jakiś zaawansowanych rzeczach wystarczyło by stronkę zwęzić i ostatecznie zrezygnować z obrazków bo jednak każda wizyta na forum w telefonie to ower 100kb, zresztą wiecie jak jest

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Można by pomyśleć o mobilnej wersji forum, w tej chwili korzystanie z internetu w komórce jest na porządku dziennym, a i nie mówię tu jakiś zaawansowanych rzeczach wystarczyło by stronkę zwęzić i ostatecznie zrezygnować z obrazków bo jednak każda wizyta na forum w telefonie to ower 100kb, zresztą wiecie jak jest
wystarczy zaznaczyć w przeglądarce by fotek nie wczytywać i tyle ja non stop na forum siedzę używając fona

vdv 66

vdv

Użytkownik
Ja proponuję wprowadzić obowiązek wpisywania stawek/pewności do typów z analizą w działach tematycznych. Nie chodzi mi tutaj o analizy z typów dnia, bo tam prawie każdy podaje typy których i tak nie zagra, bardziej chodzi mi o wpisywanie tego x/10 do analiz które piszemy z własnej woli i które mają byc pomocne innym użytkownikom. Czyli piszemy analizę, a obok typu podajemy np. x/10, czy tam jak kto chce np. x/5. Zgodzicie się chyba, że każdy typ ma swoją wartość, a to pozwoliło by pokazać co warto zagrać za większe pieniądze, co za mniejsze.
Znam jedno zagraniczne forum na którym się takie coś stosuje i nikt nie ma problemów z powodu tego, ze musi dopisać x/10.
Znając życie administracja na takie coś na 99,9% nie pójdzie (nie wiem czemu), ale jak wpisujemy pomysły to wpisujemy.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
A potem sa czesto glupie komentarze, ze 10/10 a nie wchodzi, kazdy gra na wlasna odpowiedzialnosc nawet jak ktos napisze, ze cos jest mega pewniakiem. Nie neguje Twojego pomyslu ale nie wiem czy to koniecznosc, admini sie wypowiedza konkretniej.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
@vdv
Jestes juz kawalek czasu na tym forum wiec zapewne spotkales sie juz z osobami ktore na zwykly typ z najpopularniejszych lig daja stawke 10/10 czyli sugeruja 100%. Czy tez kazdy kolejny typ graja za 10/10. I takich osob nie jest malo, to otwarte forum, najwieksze w naszym kraju i przyciaga bardzo roznych ludzi wiec ja smiem watpic by cos takiego bylo w jakikolwiek sposob pomocne.
Przykladowa sytuacja:
Dla glupiego zartu ktos napisze 8/10, myslisz ze typ jest pewny, sprawdzony, grasz grubiej. Pozniej okazuje sie ze ktos tylko chcial zazartowac, wypuscic w maliny innych. I co wtedy, bedziemy Go jakos rozliczac? Kartki czy bany od razu.
IMO

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Czytasz czyjąś analizę to sam uznajesz na ile do Ciebie trafiły takie argumenty i sam dobierasz stawki itp. Jak po przeczytaniu uznajesz , że rzeczowa i konkretna analiza to wiadomo grasz śmielej a jak opisana sama tabela i by było 9/10 to grał byś mocniej ? ja myślę że nie.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Macie racje, ale odpowiem w drugą stronę tym samym argumentem. TRZEBA MYŚLEĆ I UŻYWAĆ CHOĆ CZASAMI MÓZGU ;) Moim zdaniem każdy pobiera typy na własną odpowiedzialność. Ja nigdy nie miałbym czelności napisać do kogoś &quot;eee stary podałeś typ, polecałeś go i on nie wszedł. Była stawka 10/10 a oni gładko przegrali 3-0 Ty *** ****** i *** &quot;
Mam swój rozum i stawkuję sobie według mojej analizy typu no i w pewnym sensie zaufania do użytkownika. Wiadomo przecież, że jak jakiś nowy użytkownik pierwszego dnia napisze analizę i wstawi 10/10 to go za tyle nie zagram. Może i zagram, ale za 2/10. Co innego jeśli będą to userzy, którzy na forum są już od dłuższego czasu, wypowiadają się w działach tematycznych i wiedzą o co w tym chodzi. A takich na forum jest wręcz pozorom bardzo dużo. Podsumowując: patrząc na stawki trzeba przy tym myśleć. Nic więcej.

Moim zdaniem ułatwiło by to życie. Dział z propozycjami, więc wpisałem. Nie bijcie.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nikt nie ma zamiaru bić ;) tylko jak Ty wyraziłeś swoją propozycję tak i i my ????
Moim zdaniem tak jak pisałem wcześniej. Ktoś pisze rzeczową analizę , nawet nowy user ( każdy zaczynał od zera) i pisze analizę z sensem i ma ciekawe argumenty to i stawka jest nie potrzebna. Sam po prostu musisz sobie zinterpretować na ile Cie taka analiza przekonuje ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Moja propozycja jest następująca By w dziale Kupony ze Statystykami - każdy jeden osobnik który zakłada nowy temat określił sie ile jest w stanie maksymalny wyłożyć , tygodniowo , miesięcznie na grę . przecież przez niektórych temat powinien zmienić nazwę z Kupony ze Statystykami na &quot;Moja urojone Stawki&quot;
Przecież ten kapitał też można zmyślić, jeszcze jakiś czas na forum pobędziesz to ogarniesz kto co jest wart i niektóre tematy przestaną cię interesować. Dla mnie w ogóle wpisywanie stawek w PLN to był zły pomysł...ale to moje zdanie

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Mam pomysł z troszkę innej beczki:
Wszyscy wiemy jak prężnie rozwijającą się stroną, skupiającą miliony internautów, stał się Facebook. Z tego co widzę forum.bukmacherskie.com nie ma tam swojej strony/profilu. Założenie konta, jego systematyczne prowadzenie, ogłaszanie konkursów, wyników, typy najlepszych itd mogłyby przyciągnąć kolejnych użytkowników i zwiększyć liczbę osób zainteresowanych zakładami bukmacherskimi.
Co Wy na to? Czekam na opinie ;)
PS: To niby pomysł autorski, ale jeśli takowy już był i upadł - napiszcie ;)
/// Dla porównania betsafe zwiększył liczbę klientów właśnie dzięki facebookowi, a teraz ma bodajże około 30000 osób które zapisały się jako &quot;lubiące&quot; ten profil.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Moja propozycja jest następująca By w dziale Kupony ze Statystykami - każdy jeden osobnik który zakłada nowy temat określił sie ile jest w stanie maksymalny wyłożyć , tygodniowo , miesięcznie na grę . przecież przez niektórych temat powinien zmienić nazwę z Kupony ze Statystykami na &quot;Moja urojone Stawki&quot;
Zgadzam sie w 100%...i mysle, ze ten problem daloby sie bardzo latwo rozwiazac...pod kazdy kupon dodany screen...chyba jest taka mozliwosc ??

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Przecież nikt nie karze/każe na forum podawać typów które gra się realnie, można nawet te urojone w myślach zwłaszcza w KZS.
Jak ktoś gra za tysiące zapałek to po prostu nie odwiedzajcie jego tematu szybko mu się znudzi.
Pzdr.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Rozwijając dość lakoniczną odpowiedź Baqu - jeszcze przed Twoją rejestracją na forum dawczan, tematy dotyczące NBA były w dziale koszykówka. Ale został utworzony nowy dział US Sports - o wszystkich sportach amerykańskich i właśnie tam trafiły tematy związane z NBA do podforum - NBA.
Podobnie było z hokejem i NHL.
Taka systematyka jest bardziej racjonalna. Chyba to nie przeszkadza w udzielaniu się. Większość użytkowników forum już zdążyło się przyzwyczaić do tego.

Do góry Bottom