ted
Forum VIP
juz wszystko OKforum.bukmacherskie.com/f289/estonia-2009-2010-a-44703.html
Witam, czy można by otworzyć ten wątek ? Chciałbym zamieścić tam swoje analizy z trzech dzisiejszych meczy.
juz wszystko OKforum.bukmacherskie.com/f289/estonia-2009-2010-a-44703.html
Witam, czy można by otworzyć ten wątek ? Chciałbym zamieścić tam swoje analizy z trzech dzisiejszych meczy.
wystarczy zaznaczyć w przeglądarce by fotek nie wczytywać i tyle ja non stop na forum siedzę używając fonaMożna by pomyśleć o mobilnej wersji forum, w tej chwili korzystanie z internetu w komórce jest na porządku dziennym, a i nie mówię tu jakiś zaawansowanych rzeczach wystarczyło by stronkę zwęzić i ostatecznie zrezygnować z obrazków bo jednak każda wizyta na forum w telefonie to ower 100kb, zresztą wiecie jak jest
Przecież ten kapitał też można zmyślić, jeszcze jakiś czas na forum pobędziesz to ogarniesz kto co jest wart i niektóre tematy przestaną cię interesować. Dla mnie w ogóle wpisywanie stawek w PLN to był zły pomysł...ale to moje zdanieMoja propozycja jest następująca By w dziale Kupony ze Statystykami - każdy jeden osobnik który zakłada nowy temat określił sie ile jest w stanie maksymalny wyłożyć , tygodniowo , miesięcznie na grę . przecież przez niektórych temat powinien zmienić nazwę z Kupony ze Statystykami na "Moja urojone Stawki"
Zgadzam sie w 100%...i mysle, ze ten problem daloby sie bardzo latwo rozwiazac...pod kazdy kupon dodany screen...chyba jest taka mozliwosc ??Moja propozycja jest następująca By w dziale Kupony ze Statystykami - każdy jeden osobnik który zakłada nowy temat określił sie ile jest w stanie maksymalny wyłożyć , tygodniowo , miesięcznie na grę . przecież przez niektórych temat powinien zmienić nazwę z Kupony ze Statystykami na "Moja urojone Stawki"
nie można ????Czy NBA mozna przeniesc do dzialu koszykowki ?? start sezonu lada dzien...