Wszystko pięknie,tylko:"
Z Dyskusji na tematy bukmacherskieKilka osób otrzymało blokadę na dostep do tego działu. Jeśli nie chcesz podzielić ich losu to pisz tylko na tematy bukmacherskie i nie wdawaj się w dyskusję poza sportowe.
Blokadę na dział Off Topic posiadają:
Jacekk, adqs, pete,1989, riki1, maszot, mindel, fabik10, Magiki, cygeiro, krzysztofix, other, michal1090
... i Ty możesz być następnym. Nie lekceważ zasad panujących na forum!
Pewnie jak się poprawisz to administratorzy odblokują Ci ten temat.Eee to widze ze znalazlem sie w zacnym towarzystwie:] A ten ban to na jakiś czas czy już do końca świata jestem wyłaczony z dyskusji?
Ja nie widze zadnej niespojnosci, gdyz stosowane srodki i zmiany sa zalezne od potrzeb i sytuacji. Nie w kazdym dziale moze byc tak samo a juz porownywanie Vipow i HP, mija sie z celem. Jedynie w dziale Vip musiala zostac zwiekszona ilosc tematow. Gdzie jest napisane, ze na calym forum? Dzial Vip obumarl, wiec nie bylo innego wyjscia. Za to w dziale Hyde Park, bylo duzo zbednych, zasmiecajacych baze tematow, wiec zrobilismy tam porzadki. Baza pomiesci znacznie wiecej tresci niz teraz ale jej wydajnosc powoli spada ze wzrostem ilosci gromadzonych materialow. Ogolnie na calym forum staramy sie stawiac na jakosc ale jesli gdzies byl zbyt duzy rygor co powodowalo brak aktywnosci userow, trzeba bylo ten rygor zmniejszyc.Tak szczerze, to widzę pewną niespójność, sami mówicie, ze musicie iść na ilość a nie na jakość
Również jest przewidywany ????
Również jest przewidziany...to w takim razie i ja zapytam ???? Czy jakiś konkurs koszykarski NBA lub TBL ( ekstraklasa koszykarzy w Polsce ) jest przewidziany ?? :]