benek_27
Forum VIP
Oj other bardzo mnie smuci Twoja opinia o moderatorach. Sugerujesz, że jesteśmy mało odpowiedzialnymi 'pajacykami', którzy tak naprawdę dla forum są jak wrzód na tyłku :?: Tak to zabrzmiało. Rzadko poruszam takie kwestie, bo tego rodzaju obelgi mnie nie ruszają... Ale przesadzasz. Włożyliśmy wszyscy trochę czasu, wiedzy do tego by forum się stało najlepsze w Polsce o tej tematyce. Bardzo mnie irytują tego typu wpisy i są dla mnie w większości wypadków czymś w rodzaju ukazania swoich kompleksów przez osoby, które bez konkretnych dowodów atakują ludzi, którzy raczej mu nic nie zrobili, a jedynie wkładają sporo pracy i wysiłku w dalszy rozwój forum. Raczej, bo może akurat Mod1 dał UserowiX ostrzeżenie (być może nie zasłużone, ale od czego są Admini jak nie rozstrzygania takich sporów :?: ). Decyzje moderatorów czasami są jakie są, ale są po to by forum dobrze funkcjonowało, a nie by ukazać jaką to ma się wielką włądzę - bo faktycznie w tym momencie byłoby to żenujące. Skoro jesteśmy tacy 'be' to czemu Ty nie włożysz czegoś w forum i krytykujesz :?: ????
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.