>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
A wykazałeś jakąś chęć ponownego otrzymania dostępu wcześniej, a jedynie teraz się upominasz z wielkimi pretensjami :?: Trzeba było napisać PW do Admina, moda od HP czy MT.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
A wykazałeś jakąś chęć ponownego otrzymania dostępu wcześniej, a jedynie teraz się upominasz z wielkimi pretensjami :?: Trzeba było napisać PW do Admina, moda od HP czy MT.
Wiesz,generalnie wartałoby zacząć od tego,że do tej pory nie wiem za co tamtego bana otrzymałem,no ale mniejsza o to.A jak to mówisz &quot;upomniałem się&quot;,bo akurat została poruszona dyskusja przez Magiki.I skoro formalnie odzyskanie dostępu polega na napisania PW to chętnie taką czynność wykonam.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
W takim razie po co te pisanie tutaj i wypłakiwanie się. Złóż prośbę do którejś z osób które wymienił Benek a nie na głownym temacie wylewasz żale że ktoś dostał dostęp a ty nie. Warto pomyśleć o tym dlaczego dostało się zakaz a nie oto by składać prośbę. Jeśli się zmieniłeś ok złóż prośbę jeśli masz zamiar znów robić zamieszanie to lepiej niech zostanie jak jest.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
W takim razie po co te pisanie tutaj i wypłakiwanie się. Złóż prośbę do którejś z osób które wymienił Benek a nie na głownym temacie wylewasz żale że ktoś dostał dostęp a ty nie. Warto pomyśleć o tym dlaczego dostało się zakaz a nie oto by składać prośbę. Jeśli się zmieniłeś ok złóż prośbę jeśli masz zamiar znów robić zamieszanie to lepiej niech zostanie jak jest.
Ale wy macie z tym wyżalaniem się...Odpowiedź uzyskałem i mam nadzieję,że wszystkie kwestie zostaną rozwiązane.A jeśli ktoś z was ma możliwość to niech te posty po prostu pousuwa,bo rzeczywiście niewiele wnoszą do tematu.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
nie bądź śmieszny jeden z drugim.

Ban na HP mam już dobre dwa tygodnie.
Nie wiem dlaczego go dostałem. Żadnego ostrzeżenia, żadnej kartki.
Podobno komuś nie spodobała się moja dyskusja (notabene na temat) podczas GD. Rzucenie dwoma *****mi, które i tak się gwiazdkują, nie jest na tyle poważnym wykroczeniem, żeby dostać aż tak długą blokadę na OT (dotyczące meczu, nie wyzwiska). Tym bardziej, że nigdy wcześniej &#39;nie było ze mną problemów&#39;. Zresztą można sprawdzić przebieg dyskusji.

rozumiem, że to był okres &#39;czystek&#39; i &#39;zwiększonego moderowania&#39; w HP, ale bez przesady ...

Modzi zażyczyli dla Ciebie bana, za niesforne zachowanie podczas spotkania Barcy z Realem.
????

strzelec goni strzelca ...

Jeśli to wykonalne, to proszę o zdjęcie blokady na OT.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Pytal w tym temacie na jaki okres jest ten ban i nikt Mu nie odpowiedzial. Jakies zainteresowanie okazal.
Wiesz,generalnie wartałoby zacząć od tego,że do tej pory nie wiem za co tamtego bana otrzymałem,no ale mniejsza o to.
Z tego co sie orientuje wiekszosc nagrodzonych (jak nie wszyscy) tak miala.
????
To jest u Ciebie tak notoryczne ze chyba podpada pod regulamin:
... oraz przestrzegać podstawowych zasad pisowni języka polskiego.
Złóż prośbę do którejś z osób które wymienił Benek
Ja zadnej prosby nie skladalem a mnie odbanowali.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Największy facepalm w tej sytuacji z banami na HP to rozdawanie ich pomimo braku złamania regulaminu forum. Skoro userzy nie dostają kartek czy nawet upomnień czyli notabene nie lamią regulaminu to dlaczego zostaje im ograniczona swoboda poruszania się po forum ? Albo napiszcie regulamin OFFTOP&#39;u albo zmodyfikujcie obecny regulamin forum.
PDW.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jeśli ktoś nie potrafi zrozumieć zasad panujących na forach, iż piszemy na dany temat to trudno, musi ponieść konsekwencje.. Temat brzmi &quot;dyskusje na tematy bukmacherskie&quot;, więc na dany temat rozmawiamy. W szkołach, jak mamy pisać np. charakterystykę Julii, to nie możemy opisywać Romea. Wówczas dostajemy karę - niższą ocenę lub najniższą. U nas również są kary (jak na większości forach dyskusyjnych). Nie piszesz na temat - kara (ban, ostrzeżenie, usunięcie postu, blokada dostępu). W dziale OF stosujemy różnego rodzaju kary, od bana do blokady dostępu. Fora dyskusyjne to środowiska do których należy się dostosować.
Tyle w temacie.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Pete ponieważ dostali szanse, a jeśli znów zaczną się bezsensowne dyskusje oraz napinki to wiadomo jak to się skończy. Magiki już miał dostęp, ale utracił go ponieważ zaczął znów pisać nie na temat... Jeśli stwierdzą odpowiednie osoby, że user dostanie z powrotem szanse to odzyska dostęp, jeśli nie to musi poczekać.
W sumie nie wiem o co Ci chodzi. Kiedy dostałem ban, którego mi zdjęto z OT ? Podaj konkretny termin, bo ja sobie takiego czegoś nie przypominam. Dostałem bana w terminie kiedy wszyscy dostawali bana, kiedy był zakładany nowy temat i do tej pory go mam, więc nie wiem, kiedy w &quot;międzyczasie&quot; był zdejmowany? pozdro.

porky 104

porky

Użytkownik
Skoro już tak wszyscy się domagają dostępu do czegoś to ja ze swojej strony apeluję o przywrócenie mi możliwości przeglądania działu Snooker, bo tak naprawdę nie wiem za co dostałem tam bloka. ???? Prawdopodobnie dostałem go od pewnego osobnika którego osoby nie mogę przywołać bo mi grozi ścięcie. ???? Mimo wszystko stęskniłem się za pewnieczkami Michau i spółki toteż proszę o odblokowanie tego działu dla mojej osoby. ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Dało by radę wyodrębnić dział sporty walki na główną stronę ? coś się ruszyło na przestrzeni kilku tygodni więc myślę , że ma prawo zawisnąć na głównej stronie. Być może to tylko pomoże ????
edit// dzięki Vader ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dało by radę wyodrębnić dział sporty walki na główną stronę ? coś się ruszyło na przestrzeni kilku tygodni więc myślę , że ma prawo zawisnąć na głównej stronie. Być może to tylko pomoże ????
Taki pomysł jest od dawna. Jeśli widać, że jakaś tematyka cieszy się coraz większym zainteresowaniem to tworzony jest odrębny dział. W tym przypadku z podforum na stronę główną forum. Dział cieszy się coraz większym zainteresowaniem, myślę, że ma spory potencjał, został „zasilony” przez nowego moda. Dalszą konsekwencją będzie wstawienie działu na stronę główną. Myślę, wkrótce przeniosę go w miejsce innego mało aktywnego działu lub po prostu pojawi się dodatkowy nowy dział.
Skoro już tak wszyscy się domagają dostępu do czegoś to ja ze swojej strony apeluję o przywrócenie mi możliwości przeglądania działu Snooker, bo tak naprawdę nie wiem za co dostałem tam bloka.
Przy okazji… doskonale wiesz za co jest blokada. Jeśli ktoś pisząc każdy post w dziale ma na celu prowokacje to nie będzie miał dostępu do działu.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +5
porky 104

porky

Użytkownik
Panie Vader przecież ja nikogo tam nie prowokowałem. ????
Proszę o rozpatrzenie mojej prośby przez inną osobę niż użytkownik Vader. ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Panie Vader przecież ja nikogo tam nie prowokowałem. ????
Proszę o rozpatrzenie mojej prośby przez inną osobę niż użytkownik Vader. ????
Widzę, że żadna rozmowa z Tobą nie ma sensu ponieważ albo udajesz nie rozumiesz albo po prostu nie rozumiesz. Jeśli to drugie to współczuje... będziesz musiał z tym żyć.
Co do drugiego zdania.
Zgoogluj Panie porky -&gt; treść art. 127 §3 KPA + &quot;mutatis mutandis&quot;. Może w dorosłym życiu Ci się kiedyś przyda.
Jeśli masz dalsze pytania zapraszam do mnie na PW. Chociaż po wcześniejszych rozmowach wiele z Twojej strony się nie spodziewam.
Pozdrawiam

Do góry Bottom