>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Dobra Panowie, mogę ja mieć 2 pytania?
1. Długo jeszcze macie zamiar trzymać moją blokadę na HP?
2. Będzie jakiś konkurs na Handball World Cup Sweden 2011? Jeśli tak, to z chęcią pomogę w podliczaniu etc.
Pozdro.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
O awansie do Vipow od przyszlego miesiaca beda decydowac wszyscy moderatorzy na forum. Pod glosowanie beda poddawane propozycje i zgloszenia z danego miesiaca. Jeszcze raz powtarzam: yield juz nie jest jedynym i wymaganym kryterium dostania sie do Vipow, tak trudno to zrozumiec?
Od stycznia tak to będzie wyglądać?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Napisał Lucas -&gt;
O awansie do Vipow od przyszlego miesiaca beda decydowac wszyscy moderatorzy na forum. Pod glosowanie beda poddawane propozycje i zgloszenia z danego miesiaca. Jeszcze raz powtarzam: yield juz nie jest jedynym i wymaganym kryterium dostania sie do Vipow, tak trudno to zrozumiec?
A nie może być tak że powiedzmy moderatorzy wybiorą powiedzmy 5 tematów a ten jeden metodą kilkudniowej sondy userzy z forum ? czy tam z 20 tematów 5 z najwieksza iloscią głosów trafiło by do VIPów

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Cytat:
Napisał Lucas
-&gt;
O awansie do Vipow od przyszlego miesiaca beda decydowac wszyscy moderatorzy na forum. Pod glosowanie beda poddawane propozycje i zgloszenia z danego miesiaca. Jeszcze raz powtarzam: yield juz nie jest jedynym i wymaganym kryterium dostania sie do Vipow, tak trudno to zrozumiec? Od stycznia tak to będzie wyglądać?
podbijam

marnik 18

marnik

Forum VIP
Od stycznia tak to będzie wyglądać?
I po co podbijasz? Zacytowany przez Ciebie fragment wypowiedzi Lucasa mówi wszystko.
Przyszły miesiąc to grudzień w tej wypowiedzi, jeśli nie zauważyłeś 2 typerów awansowało do działu, jeden spadł. Skoro od przyszłego misiąca (grudnia) coś ma obowiązywać to (niespodzianka) będzie obowiązywało też w styczniu.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
I po co podbijasz? Zacytowany przez Ciebie fragment wypowiedzi Lucasa mówi wszystko.

Przyszły miesiąc to grudzień w tej wypowiedzi, jeśli nie zauważyłeś 2 typerów awansowało do działu, jeden spadł. Skoro od przyszłego misiąca (grudnia) coś ma obowiązywać to (niespodzianka) będzie obowiązywało też w styczniu.
nie zauważyłem tych kosmetycznych zmian wiec pytam :]

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja mam propozycje , czy nawet prośbę ... Otóż każdy nowo zarejestrowany użytkownik forum i powiedzmy każdy co ma mniej niż 20 postów przed założeniem tematu w dziale &quot;Dział dla początkujących &quot; albo ogólnie w działach &quot;Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie&quot; przed założeniem nowego tematu żeby im się wyświetlało na pół ekranu żeby najpierw użył opcji szukaj , albo zajrzał do tematów przyklejonych. Nie które tematy są już tak durne , że aż ciśnienie aby podnoszą :| Myślę , że w przynajmniej pewnym stopniu ograniczyło by to ilość zbędnych tematów które obciążają bazę danych forum przez co wolniej chodzi ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
@kapszti
Konkurs z latino miał być w tym roku, jednak nie wyszło z organizacją. Na 99% konkurs z tych lig zorganizujemy w przyszłym roku, ale na przełomie sierpień-listopad.
Jeśli chodzi o Copa Libertadores 2011 to jeśli jesteś zainteresowany organizacją takiego konkursu to proszę o kontakt na priv.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Siema. Powie mi jakaś kompetentna osoba, kiedy mogę liczyć na zdjęcie bana z OT ? Pozdro.
Z tego co widzę większa większość już dawno może się udzielać, a reszta nadal jest out &lt;bezradny&gt;

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
To pytanie do adminów, bo oni są w stanie sprawdzić liczbę
To w takim razie pytanie DO ADMINÓW dlaczego niektórzy odzyskali dostęp do OT?(przypominam,że OT to nie tylko Dyskusje na tematy bukmacherskie...).
Tak dla ułatwienia czemu WIĘKSZOŚĆ z podanych niżej osób ma dostęp do OT?
Blokadę na dział Off Topic posiadają:
Jacekk, adqs, pete,1989, riki1, maszot, mindel, fabik10, Magiki, cygeiro, krzysztofix, other, michal1090

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Pete ponieważ dostali szanse, a jeśli znów zaczną się bezsensowne dyskusje oraz napinki to wiadomo jak to się skończy. Magiki już miał dostęp, ale utracił go ponieważ zaczął znów pisać nie na temat... Jeśli stwierdzą odpowiednie osoby, że user dostanie z powrotem szanse to odzyska dostęp, jeśli nie to musi poczekać.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Pete ponieważ dostali szanse, a jeśli znów zaczną się bezsensowne dyskusje oraz napinki to wiadomo jak to się skończy. Magiki już miał dostęp, ale utracił go ponieważ zaczął znów pisać nie na temat... Jeśli stwierdzą odpowiednie osoby, że user dostanie z powrotem szanse to odzyska dostęp, jeśli nie to musi poczekać.
To z przyjemnością zapytam się,dlaczego JA nie dostałem takiej szansy?

Do góry Bottom