Od stycznia tak to będzie wyglądać?O awansie do Vipow od przyszlego miesiaca beda decydowac wszyscy moderatorzy na forum. Pod glosowanie beda poddawane propozycje i zgloszenia z danego miesiaca. Jeszcze raz powtarzam: yield juz nie jest jedynym i wymaganym kryterium dostania sie do Vipow, tak trudno to zrozumiec?
A nie może być tak że powiedzmy moderatorzy wybiorą powiedzmy 5 tematów a ten jeden metodą kilkudniowej sondy userzy z forum ? czy tam z 20 tematów 5 z najwieksza iloscią głosów trafiło by do VIPówNapisał Lucas ->
O awansie do Vipow od przyszlego miesiaca beda decydowac wszyscy moderatorzy na forum. Pod glosowanie beda poddawane propozycje i zgloszenia z danego miesiaca. Jeszcze raz powtarzam: yield juz nie jest jedynym i wymaganym kryterium dostania sie do Vipow, tak trudno to zrozumiec?
podbijamCytat:
Napisał Lucas
->
O awansie do Vipow od przyszlego miesiaca beda decydowac wszyscy moderatorzy na forum. Pod glosowanie beda poddawane propozycje i zgloszenia z danego miesiaca. Jeszcze raz powtarzam: yield juz nie jest jedynym i wymaganym kryterium dostania sie do Vipow, tak trudno to zrozumiec? Od stycznia tak to będzie wyglądać?
Od stycznia tak to będzie wyglądać?
I po co podbijasz? Zacytowany przez Ciebie fragment wypowiedzi Lucasa mówi wszystko.podbijam
Przyszły miesiąc to grudzień w tej wypowiedzi, jeśli nie zauważyłeś 2 typerów awansowało do działu, jeden spadł. Skoro od przyszłego misiąca (grudnia) coś ma obowiązywać to (niespodzianka) będzie obowiązywało też w styczniu.O awansie do Vipow od przyszlego miesiaca beda decydowac wszyscy moderatorzy na forum. Pod glosowanie beda poddawane propozycje i zgloszenia z danego miesiaca. Jeszcze raz powtarzam: yield juz nie jest jedynym i wymaganym kryterium dostania sie do Vipow, tak trudno to zrozumiec?
nie zauważyłem tych kosmetycznych zmian wiec pytam :]I po co podbijasz? Zacytowany przez Ciebie fragment wypowiedzi Lucasa mówi wszystko.
Przyszły miesiąc to grudzień w tej wypowiedzi, jeśli nie zauważyłeś 2 typerów awansowało do działu, jeden spadł. Skoro od przyszłego misiąca (grudnia) coś ma obowiązywać to (niespodzianka) będzie obowiązywało też w styczniu.
Wydaje Ci się ????Siema. Powie mi jakaś kompetentna osoba, kiedy mogę liczyć na zdjęcie bana z OT ? Pozdro.
Z tego co widzę większa większość już dawno może się udzielać, a reszta nadal jest out <bezradny>
To ile osob ktore dostaly bana na HP nie uzyskaly z powrotem dostepu?Wydaje Ci się ????
No dobra już mniejsza o to. Chodzi konkretnie o moją osobę.Wydaje Ci się ????
To pytanie do adminów, bo oni są w stanie sprawdzić liczbęTo ile osob ktore dostaly bana na HP nie uzyskaly z powrotem dostepu?
To w takim razie pytanie DO ADMINÓW dlaczego niektórzy odzyskali dostęp do OT?(przypominam,że OT to nie tylko Dyskusje na tematy bukmacherskie...).To pytanie do adminów, bo oni są w stanie sprawdzić liczbę
Blokadę na dział Off Topic posiadają:
Jacekk, adqs, pete,1989, riki1, maszot, mindel, fabik10, Magiki, cygeiro, krzysztofix, other, michal1090
To z przyjemnością zapytam się,dlaczego JA nie dostałem takiej szansy?Pete ponieważ dostali szanse, a jeśli znów zaczną się bezsensowne dyskusje oraz napinki to wiadomo jak to się skończy. Magiki już miał dostęp, ale utracił go ponieważ zaczął znów pisać nie na temat... Jeśli stwierdzą odpowiednie osoby, że user dostanie z powrotem szanse to odzyska dostęp, jeśli nie to musi poczekać.