ten posty to trzeba przypiąć do tego tematu, żeby każdy użytkownik przed napisaniem posta go przeczytał...Ja trochę uważam, że przesadzacie z tymi konkursami.Moim zdaniem zmagań jest wystarczająco i jeśli się coś kończy to w miarę pojawia się coś nowego.
Ja widzę, że niektórzy chcieliby konkursy na każdą dyscyplinę oraz na każdy konkurs, a za nie długo będą pytania czy będzie konkurs na kwalifikacje do skoków.
Nie jest to aluzja do konkretnego użytkownika, ale do ogółu. Konkursów jest dobra ilość, idzie się wykazać i ewentualnie coś wygrać .
próbowałem nakłonić administrację do takiego tematu... aczkolwiek bez rezultatuWystawiłem monitor na allegro myśle sobie wystawie i na forum i zapodam prezent w postaci 10% zniżki dla ludzi z forum ale nie znalazłem odpowiedniego działu "zmuszony byłem zamieścić w Hyde Park , Elektronika
Przydały by się działy sprzedam , kupie , zamienię , oddam .
oczywiście bez ofert typu Systemy , płatne typy itp :
tyko np : monitory ???? , konsole, telefony itp : sprzęt codziennego użytku .
Pozdrawiam
Zgadzam się z Konradem. Sądzę, że temat Premiership jest popularny wśród użytkowników forum i warto się zastanowić nad ew. konkursem. No i oczywiście też mogę pomóc przy podliczaniu etc.Będzie jakiś konkurs typu "Typer Premiership" ? W tamtym roku o tej porze już był. Jak nie ma sponsora to przecież nie muszą być nagrody pieniężne. Jakieś rzeczowe nawet mogą być I z chęcią pomógłbym przy organizacji i prowadzeniu owego konkursu ????
Sądzę, że obecna forma jest lepsza.A ja mam taki pomysł na dział VIP, żeby użytkownicy przykładowo na 5 czy tam ileś dni przed końcem miesiąca dawali propozycję dwóch tematów do działu vip i dwóch do opuszczenia tego działu.
Temat z propozycjami byłby w dziale VIP który ma dużą popularność i użytkownicy z forum sami by wybierali który temat chcą zobaczyć w tym dziale, albo nie. Droga demokracji kluczem do sukcesu ???? .
Nie prawda :razz: sprawdzałem dopiero i aby Vip Typy wymagają rejestracji. Inne dzialy w pełni są dostępneJest to na to jeden sposób aby zobaczyć posty trzeba się zarejestrować.