>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Przecież nie każdy konkurs musi trwać kilka miesięcy, a po za tym w takim krótkim konkursie mogłyby być do wygrania np. koszulki, pen-drive a nie nagrody jak np. w obecnym konkursie Ladbrokes.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Ja trochę uważam, że przesadzacie z tymi konkursami.Moim zdaniem zmagań jest wystarczająco i jeśli się coś kończy to w miarę pojawia się coś nowego.
Ja widzę, że niektórzy chcieliby konkursy na każdą dyscyplinę oraz na każdy konkurs, a za nie długo będą pytania czy będzie konkurs na kwalifikacje do skoków.
Nie jest to aluzja do konkretnego użytkownika, ale do ogółu. Konkursów jest dobra ilość, idzie się wykazać i ewentualnie coś wygrać ;).

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Ja trochę uważam, że przesadzacie z tymi konkursami.Moim zdaniem zmagań jest wystarczająco i jeśli się coś kończy to w miarę pojawia się coś nowego.

Ja widzę, że niektórzy chcieliby konkursy na każdą dyscyplinę oraz na każdy konkurs, a za nie długo będą pytania czy będzie konkurs na kwalifikacje do skoków.

Nie jest to aluzja do konkretnego użytkownika, ale do ogółu. Konkursów jest dobra ilość, idzie się wykazać i ewentualnie coś wygrać ;).
ten posty to trzeba przypiąć do tego tematu, żeby każdy użytkownik przed napisaniem posta go przeczytał...

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Wystawiłem monitor na allegro myśle sobie wystawie i na forum i zapodam prezent w postaci 10% zniżki dla ludzi z forum ale nie znalazłem odpowiedniego działu &quot;zmuszony byłem zamieścić w Hyde Park , Elektronika
Przydały by się działy sprzedam , kupie , zamienię , oddam .
oczywiście bez ofert typu Systemy , płatne typy itp :
tyko np : monitory ???? , konsole, telefony itp : sprzęt codziennego użytku .

Pozdrawiam

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Wystawiłem monitor na allegro myśle sobie wystawie i na forum i zapodam prezent w postaci 10% zniżki dla ludzi z forum ale nie znalazłem odpowiedniego działu &quot;zmuszony byłem zamieścić w Hyde Park , Elektronika
Przydały by się działy sprzedam , kupie , zamienię , oddam .
oczywiście bez ofert typu Systemy , płatne typy itp :
tyko np : monitory ???? , konsole, telefony itp : sprzęt codziennego użytku .

Pozdrawiam
próbowałem nakłonić administrację do takiego tematu... aczkolwiek bez rezultatu

załóż nowy temat w dziale Hyde Park z opisem i tyle...

pozdr,
Baqu

sutek 79

sutek

Forum VIP
Panowie naprawdę nie jestem upośledzony ???? Działam na wszystkie sposoby z tą godziną i dalej to samo czyli godzina do przodu...

sutek 79

sutek

Forum VIP
zmienia w jedną stronę ZŁA godzina, ustawiam GMT ZŁA godzina, ustawiam w drugą stronę ZŁA godzina w tym problem.

Jakbym nie miał problemu to nie pisałbym raczej.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
dałbys mi haslo do konta to bym Ci ustawił

pisz na PW

odpisz mi czy korekcje masz włączoną

czy zawsze się przelogowywujesz po zmianie ustawien

i jaka masz obecnie godzine

a najlepiej screena zrob z ustawieniami

pozdr,

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Będzie jakiś konkurs typu &quot;Typer Premiership&quot; ? W tamtym roku o tej porze już był. Jak nie ma sponsora to przecież nie muszą być nagrody pieniężne. Jakieś rzeczowe nawet mogą być ;) I z chęcią pomógłbym przy organizacji i prowadzeniu owego konkursu ????
edit// nikt nic nie wie czy już jestem totalnie olewany ?? ????

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Będzie jakiś konkurs typu &quot;Typer Premiership&quot; ? W tamtym roku o tej porze już był. Jak nie ma sponsora to przecież nie muszą być nagrody pieniężne. Jakieś rzeczowe nawet mogą być ;) I z chęcią pomógłbym przy organizacji i prowadzeniu owego konkursu ????
Zgadzam się z Konradem. Sądzę, że temat Premiership jest popularny wśród użytkowników forum i warto się zastanowić nad ew. konkursem. No i oczywiście też mogę pomóc przy podliczaniu etc.
Pozdro

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
A ja mam taki pomysł na dział VIP, żeby użytkownicy przykładowo na 5 czy tam ileś dni przed końcem miesiąca dawali propozycję dwóch tematów do działu vip i dwóch do opuszczenia tego działu.
Temat z propozycjami byłby w dziale VIP który ma dużą popularność i użytkownicy z forum sami by wybierali który temat chcą zobaczyć w tym dziale, albo nie. Droga demokracji kluczem do sukcesu ???? .

maszot 16

maszot

Użytkownik
A ja mam taki pomysł na dział VIP, żeby użytkownicy przykładowo na 5 czy tam ileś dni przed końcem miesiąca dawali propozycję dwóch tematów do działu vip i dwóch do opuszczenia tego działu.
Temat z propozycjami byłby w dziale VIP który ma dużą popularność i użytkownicy z forum sami by wybierali który temat chcą zobaczyć w tym dziale, albo nie. Droga demokracji kluczem do sukcesu ???? .
Sądzę, że obecna forma jest lepsza.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Przesłałeś raport, ja odebrałem i zastosowałem punkt regulaminu który mówi o liczbie przysługujących tematów.
Jak widzisz nieprawidłowości to raportuj, moderatorzy pracują ????
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Pewnie było coś na ten temat ale napiszę jeszcze raz.
Nasza Klasa. Fakt portal jest jaki jest , ale podobnie do Facebooka jest tam siła i można ładnie tam wypromować to forum. Założyć oficjalne konto, ładnie opisać co i jak i zapraszać ludzi. Wystarczy wejść na jakieś konto sport , pilka nożna itp itd i zapraszać. Później wykorzystywać tego durnego śledzika aby wrzucać info o konkursach itp. Mogło by to trochę znaleźć nowych użytkowników. Wiem że że pomysł może i głupi ale może okazać się skutecznym.

Dalej inny temat - od zawsze mnie denerwujący
Aktualnie na forum: 478 (215 zalogowanych oraz 263 gości)
Jak widać połowa osób na forum to goście. Może warto by ich &quot;zmusić &quot; do założenia konta. Większość zaglądających tu osób wchodzi aby po typy na piłkę z ligi angielskiej , hiszpańskiej , włoskiej itd , i na jakieś inne aktualne wydarzenia wiem bo zanim się zalogowałem sam tak robiłem ???? więc można by zrobić taki bajer że np 21 kolejka PremierLeague był by widoczna dla zarejestrowanych. A wcześniejsze kolejki , niechby były widoczne na potwierdzenie tego że warto założyć konto bo można znaleźć ciekawe typy. Zawsze jak już się ma założone konto to istnieje szansa że taki typ będzie się udzielał na forum ;)
elo i szczęśliwego nowego wszystkim ;)

Do góry Bottom